Az ország/régió módosítása a Windows Phone Piactér-fiókban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2692008
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A Piactér országát a bejelentkezéskor használt Windows Live ID azonosítóhoz kapcsolódó fiók Felhasználói azonosítójánakterületi beállítása (ország/régió + nyelv) határozza meg.

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
FONTOS: Amint társítják egy fiók területi beállításait egy Windows Live ID azonosítóhoz, véglegessé válnak, és nem módosíthatók.

Ha nem annak az országnak a piacterét szeretné elérni, mint amelyben a fiókját létrehozta, vagy ha több piactér is elérhető, és váltani szeretne a különféle katalógusok között, alaphelyzetbe kell állítania a telefonját, és egy másik Windows Live ID használatával kell újra elvégeznie a beállítási folyamatot.

FONTOS: A telefon alaphelyzetbe állításának hatására a telefon minden beállítása alaphelyzetbe áll (visszatér a gyári beállításokra), az operációs rendszer verziója pedig változatlan marad. Az alaphelyzetbe állítás ezenkívül töröl minden, a telefonon lévő személyes tartalmat. Ebbe beletartoznak az SMS-ek, a csengőhangok, a névjegycsoportok, illetve minden kép, zene és videó. Ennek a tartalomnak a jelentős része visszaállíthatatlanul elvész, kivéve a médiafájlokat (a fényképeket, a zeneszámokat és a videókat).

A telefon alaphelyzetbe állításáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében olvasható részletesebb tájékoztatás:

2606900 Mikor kell frissíteni, újraindítani, alaphelyzetbe állítani vagy visszaállítani egy Windows Phone készüléket?

Felkészülés az alaphelyzetbe állításra: Csatlakoztassa a telefont a számítógéphez a telefonhoz mellékelt USB-kábellel, majd szinkronizálja a fényképeket, a zeneszámokat és a videókat a Zune szoftverrel vagy a Windows Phone Connector for Mac szoftverrel. Az alaphelyzetbe állítás után visszaállíthatja ezeket a médiafájlokat a telefonra.

A Windows Live ID módosítása:

 1. A kezdőképernyőt balra pöccintve nyissa meg az alkalmazáslistát, koppintson a Beállítások
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2692003
  elemre, majd válassza a Névjegy lehetőséget.
 2. Koppintson a telefon kijelzőjének alján látható Telefon alaphelyzetbe állítása elemre, majd koppintson az Igen gombra. Erősítse meg, hogy alaphelyzetbe szeretné állítani a telefont. Ehhez koppintson ismét az Igen gombra.
 3. Amikor újraindul a telefon, számos lépésen vezeti végig, amelyek a telefon beállításainak megadásához szükségesek. Amikor a Bejelentkezés Windows Live ID azonosítóval lapra jut, jelentkezzen be azzal az új azonosítóval, amelyet használni szeretne. Ez lesz az a Windows Live ID, amellyel eléri a Windows Phone-telefonon a piacteret, az Xbox LIVE szolgáltatást és a Zune zenebérletet.

Megjegyzés A telefon alaphelyzetbe állítása és az új Windows Live ID azonosítóval való bejelentkezés után is használhatja a korábbi Windows Live ID azonosítót az e-mailezéshez és a Facebookhoz.

Másodlagos Windows Live- vagy Hotmail-fiók beállítása:
 1. A kezdőképernyőt balra pöccintve nyissa meg az alkalmazáslistát, koppintson a Beállítások
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2692003
  elemre, majd válassza az E-mail+fiókok lehetőséget.
 2. Koppintson a Fiók hozzáadása elemre, majd koppintson a Windows Live elemre.
 3. Koppintson az E-mail cím mezőre, majd adja meg a Windows Live ID azonosítót.
 4. Koppintson a Jelszó mezőre, majd írja be a Windows Live ID jelszavát.
 5. Koppintson a Bejelentkezés elemre.

Ha más Windows Live ID azonosítókat is beállít a telefonon, akkor az azokban a fiókokban tárolt fényképek nem szinkronizálódnak a telefonra, és az ilyen Windows Live ID azonosítók nem használhatók sem Xbox LIVE-játékok, sem a Zune zenebérlet igénybevételére.

További információ

A Piactér országa

A Piactér országát CSAKIS a bejelentkezésre használt fiókhoz tartozó felhasználóazonosító területi beállítása határozza meg. A Piactér területi beállítására NINCS hatással a Windows Live ID Ország/régió beállítása, sem a telefonon beállított Régió+nyelv.

A Piactér-fiók területi beállítása meghatározza ezenkívül a következőket:

 • Az elérhető tartalmat (alkalmazásokat, zeneszámokat, játékokat)
 • A számlázási fiók országát
 • A pénznemet és az alkalmazások árát
 • A regionális minősítéseket és kritikákat
 • Az alkalmazáskategória-listák honosítását

A fiók területi beállítása egy országból és egy nyelvből áll. Az Egyesült Államok területi beállítása például (Egyesült Államok – angol).

Megjegyzés: Vannak országok, amelyekben több területi beállítás is lehetséges.

A területi beállítás kiválasztása

A Piactér területi beállítást a következő módszerek valamelyikével dönti el a rendszer:

 1. Ha a bejelentkezésre használt Windows Live ID még nincs országhoz társítva, akkor a felhasználó a fiókbeállítás folyamata során felkérést kap az ország/régió kiválasztására. A kiválasztott ország/régió meghatározza a fiók területi beállítását.
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2692004
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2692005
 2. Ha a bejelentkezésre használt Windows Live ID azonosítót korábban már használták az Xbox LIVE, a Zune vagy egy prémium szolgáltatással, akkor a fiók területi beállítása annak a szolgáltatásnak a területi beállítását veszi fel.
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2692006
  A kép összecsukásaA kép kibontása
  2692007

A Piactér beállításával kapcsolatban a Microsoft Tudásbázis következő cikke nyújt részletesebb tájékoztatást:

2691982 A Windows Phone Piactér beállítása
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2692008 - Utolsó ellenőrzés: 2012. június 28. - Verziószám: 6.0
Kulcsszavak: 
kbwp7 KB2692008
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com