Clarificări cu privire la ciclul de viață de sprijin pentru.NET Framework 3.5,.NET Framework 3.0, și.NET Framework 2.0

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2696944 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

INTRODUCERE

Acest articol conține clarificări cu privire la ciclul de viață de sprijin pentru.NET Framework 3.5,.NET Framework 3.0, și.NET Framework 2.0.

Fundal

.NET Framework 3.5,.NET Framework 3.0, și.NET Framework 2.0 istoric au fost lansate ca produse individuale în platformelor în versiuni Windows anterioare Windows 7 și Windows Server 2008 R2.

Fiecare dintre aceste versiuni de produs sunt într-adevăr straturi de o stivă de caracteristică. Pe plan intern, fiecare strat conține componente reciproc-exclusivă. Componente atât în.NET 3.0 cadru construi pe partea de sus a.NET Framework 2.0, și componente.NET 3.5 cadru construi pe partea de sus a ambelor.NET Framework 2.0 și.NET Framework 3.0. Acest lucru este demonstrat în imaginea următoare:

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Componentele imagine


Este un produs secundar al această arhitectură.NET 3.5 cadru nu poate funcționa fără.NET Framework 2.0 și.NET Framework 3.0 pentru că nu există nici o motor comun de execuție pentru limbaje (CLR) în.NET 3.5 cadru strat. Prin urmare, atunci când.NET 3.5 cadru produsul este instalat, aceasta, de asemenea, instalează.NET Framework 2.0 pachet Service Pack 1 (SP1) și.NET cadru 3.0 SP1 produse. În mod similar, atunci când.Produsul NET cadru 3.5 SP1 este instalat, aceasta, de asemenea, instalează.NET Framework 2.0 SP2 și.NET cadru 3.0 SP2 produse. Clienții care execută Windows XP sau Windows Server 2003 pot vizualiza aceste versiuni individuale împreună cu actualizările corespunzătoare sub elementul Adăugare sau eliminare programe din panoul de Control:

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Corespunzătoare actualizări imagine


Pe Windows Vista SP2 și Ferestre a servi 2008 SP2,.NET Framework 2.0 SP2 și.NET cadru 3.0 SP2 sunt construite în sistemul de operare. În mod similar, pe Windows Vista SP1 ?i Windows Server 2008,.NET Framework 2.0 SP1 și.NET cadru 3.0 SP1 sunt construite în sistemul de operare. Prin urmare, clienții doar a se vedea.NET 3.5 cadru în elementul programe și caracteristici , așa cum se arată în următoarea imagine:

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Programe ?i caracteristici imagine

Suport implicațiile ciclului de viață

Deoarece.NET Framework 3.5,.NET Framework 3.0, și.NET Framework 2.0 au fost lansate ca produs independent versiuni, fiecare din aceste produse au sprijin independent ciclurile de viață.

Așa cum sa discutat mai devreme în acest articol,.NET 3.5 cadru nu poate funcționa fără.NET Framework 2.0 și.NET Framework 3.0. În multe cazuri, abordarea problemelor func?ionale sau asigurarea clienții de vulnerabilități de securitate pentru.NET 3.5 cadru necesită abordarea problemelor în fiecare produs trei straturi. Acest lucru poate duce la scenarii în cazul în care.NET 3.5 cadru este în sprijinul și necesită o actualizare că obiectivele care stau la baza.NET Framework 2.0 sau.NET 3.0 cadru produs straturi atunci când documentația suport ciclul listează versiunea de bază ca fiind de sprijin. Este un exemplu de acest lucru.NET cadru 3.5 SP1, care este în prezent acceptat. Cu toate acestea,.NET cadru 3.0 SP2 este documentată ca fiind de sprijin de la 7/12/2011.

În aceste cazuri, de sprijin pentru instalările stand-alone de.NET 3.0 cadru a expirat. Cu toate acestea, Microsoft va furniza asistență pentru.NET Framework 2.0 și.NET 3.0 cadru componente pentru clienții care instalați.NET Framework 3.5 atâta marcă de timp ca.NET 3.5 cadru rămâne în suport.

În plus, deoarece.NET Framework 2.0 SP2 și.NET cadru 3.0 SP2 sunt construite în Windows Vista SP2 și Ferestre a servi 2008 SP2, și.NET Framework 2.0 SP1 și.NET cadru 3.0 SP1 sunt construite în Windows Vista SP1 ?i Windows Server 2008, acele versiuni vor fi acceptate ca parte a sistemelor de operare respective pentru atâta marcă de timp cât acestea.Versiunile NET rămâne în suport.

Notă .NET 3.5 cadru este acceptat numai la nivelul SP1 împreună cu.NET Framework 2.0 SP2 și.NET Framework 3.0 SP2. Versiunea originală a.NET 3.5 cadru împreună cu.NET Framework 2.0 SP1 și.NET cadru 3.0 SP1 nu mai sunt în suport.

Proprietă?i

ID articol: 2696944 - Ultima examinare: 10 aprilie 2012 - Revizie: 3.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft .NET Framework 3.5
  • Microsoft .NET Framework 3.0
  • Microsoft .NET Framework 2.0
Cuvinte cheie: 
kbinfo kbexpertiseinter kbsecbulletin kbsecurity kbmt KB2696944 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2696944

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com