FIX: Sesiuni de clientul extern ActiveSync poate fi capabil să Vezi alte cutiile poștale în fruntea Unified Access Gateway 2010 SP1

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2697052
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Atunci când aveți clienții externi care utilizează Microsoft Exchange ActiveSync pentru a accesa cutia poștală Microsoft Exchange care este publicat prin intermediul Microsoft Forefront Unified Access Gateway (UAG) 2010 pachet Service Pack 1 (SP1), utilizatorii ar putea să Vezi alte cutiile poștale ale utilizatorilor.

Cauză

Această problemă se produce din cauza o problemă în care externe sesiuni de client Exchange ActiveSync sunt mapate incorect la conexiunile interne existente.

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, instalați pachet Service Pack, care este descrisă în următorul articol din bază de cunoștințe Microsoft:
2710791 Descriere a pachet Service Pack 2 pentru fruntea Unified Access Gateway 2010

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Referințe

Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2697052 - Ultima examinare: 7 decembrie 2012 - Revizie: 3.0
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2697052 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2697052

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com