De service Microsoft Exchange RPC Client Access willekeurig vastloopt op een Exchange Server 2010 Client Access-server het UDP-push-meldingsfunctie ingeschakeld is

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2700705 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario:
  • Hebt u updatepakket 3 voor Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1 (SP1) of een recenter updatepakket in een omgeving met Microsoft Exchange Server 2010 is geïnstalleerd.
  • U inschakelen de functie User Datagram Protocol (UDP) push notification op een server met Exchange Server 2010 Client Access.
  • U toegang tot een postbus met behulp van Microsoft Office Outlook 2003.
In dit scenario wordt de service Microsoft Exchange RPC Client Access willekeurig vastloopt op de Client-server. Bovendien wordt de volgende gebeurtenis vastgelegd in het toepassingslogboek:

Naam aanmelden: toepassing
Bron: MSExchange gemeenschappelijke
Datum: Datum 
Gebeurtenis-ID: en met 4999
Taak van de categorie: Algemeen
Niveau: fout
Trefwoorden: klassiek
Gebruiker: N.v.t.
Computer: Computer 
Beschrijving:
Watson-rapport verzonden voor de proces-id: Proces-ID, met parameters: E12, Type maken, VersienummerM.E.RpcClientAccess.Service, M.E.RpcClientAccess.Service, M.E.R.S.RpcServer.SendUdpPacket, S.N.Sockets.SocketException, XXXX, Versienummer.
ErrorReportingEnabled: True


Opmerking Wanneer dit probleem optreedt, kan gebruikers die Outlook geen toegang tot de postbussen van Exchange Server 2010 voor korte tijd.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat de toegang tot RPC-Client van Exchange-service kan de uitzondering SocketException die optreden wanneer de service UDP-push-meldingen naar Outlook 2003 verzendt niet verwerken.


Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, installeert u updatepakket beschreven in het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
2685289 Beschrijving van updatepakket 3 voor Exchange Server 2010 servicepack 2

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:
2009942 Mappen duren bijwerken wanneer een gebruiker van Exchange Server 2010 Outlook 2003 in de online modus gebruikt een lang
Ga naar de volgende website van Microsoft Developer Network (MSDN) voor meer informatie over de uitzondering SocketException:
SocketException, klasse

Eigenschappen

Artikel ID: 2700705 - Laatste beoordeling: donderdag 31 mei 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 op de volgende platformen
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2700705 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2700705

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com