FIX: O excepție apare atunci când se utilizează metoda SqlCommandBuilder.DeriveParameters pentru a prelua parametru informații din CLR o procedură stocată în SQL Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2706519 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1) fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1) fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Când se utilizează în cazul metodei statice SqlCommandBuilder.DeriveParameters din Microsoft SQL Server 2008 R2 pentru a regăsi informații parametru din regimul comun limba runtime (CLR) SQL Server stocate, se produce o excepție. În plus, primiți următorul mesaj de eroare:
System.InvalidOperationException a fost netratată
Mesaj = "procedura stocată 'StoredProcedureName"nu există."
Source="System.data"

Cauză

Această problemă se produce deoarece un anumit sistem stocate procedura nu se pot întoarce orice informații atunci când utilizați în cazul metodei statice SqlCommandBuilder.DeriveParameters pentru a regăsi informații parametru dintr-o procedură CLR SQL Server stocate.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

SQL a servi 2008 R2 serviciu Pack 2

Fix pentru această problemă was primul released 1 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2720425 Pachet de actualizare cumulativ 1 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de remediere conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2730301 SQL a servi 2008 R2 construiește care au fost lansate după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 a fost lansat

SQL Server 2008 R2 SP1

Fix pentru această problemă was primul released 7 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2703282 set de actualizări cumulativă 7 pentru SQL Server 2008 R2 SP1
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune de remediere conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 serviciu Pack 1 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL a servi 2008 R2 construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2008 R2 SP1

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2706519 - Ultima examinare: 1 august 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2706519 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2706519

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com