"O gravă eroare pe comanda curentă" eroare atunci când executați o interogare text complet care a predicat conține în SQL Server 2012

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2709075 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2012 ca un fișier descărcabil. Pentru că remedierile sunt cumulative, fiecare versiune nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Când executați o interogare text complet care a predicat conține și Predicatul conține, de asemenea, are apropierea termen scurt în SQL Server 2012, primiți următorul mesaj de eroare:
MSG 0, nivel 11, stat 0, linia 0

Eroare gravă pe comanda curentă. Rezultatele, dacă este cazul, ar trebui să fie aruncată.
În plus, se înregistrează următorul mesaj de eroare în jurnal de evenimente SQL Server:


Data ora spid # necunoscut, * EXEC [indexare].[BuildThreadSoftwareIndex] NUL dată oră spid # necunoscut, * intrare tampon 114 bytes - data ora spid # necunoscut, * violare acces la citirea adresa 0000000000000038 dată oră spid # necunoscut, * codul de excepție = c0000005 EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION dată oră spid # necunoscut, * adresa excepției = modulul de 000007FFB8FBF1B0 (necunoscut + 0000000000000000


Cauză

Această problemă se produce deoarece un defect în full-text de interogare conducta.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Pachet de actualizare cumulativ 1 SQL Server 2012 pachet Service Pack 1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 1. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012 pachet Service Pack 1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2765331 Pachet de actualizare cumulativ 1 SQL Server 2012 pachet Service Pack 1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2772858 SQL Server 2012 construiește care au fost lansate după SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 a fost lansat

Pachet de actualizare cumulativ 3 pentru SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 3 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2723749 Actualizarea cumulativă 3 pentru SQL Server 2012
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 SQL Server 2012 construiește care au fost lansate după SQL Server 2012 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre modul de căutare pentru cuvinte aproape de un alt cuvânt cu apropiat, du-te la următorul site Web MSDN:
Cauta cuvinte aproape de un alt cuvânt cu lângă

Proprietă?i

ID articol: 2709075 - Ultima examinare: 20 noiembrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
Cuvinte cheie: 
kbtshoot kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2709075 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2709075

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com