Feil 0x8024200D når du installerer Windows 7 Service Pack 1

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2712531 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Når du installerer Windows 7 Service Pack 1 (SP1), kan du få følgende feilmelding:
Feil 0x8024200D

Årsak

Dette problemet kan oppstå hvis Windows 7 Service Pack 1 (SP1) ble lastet ned Windows Update, men ennå ikke er installert, eller hvis installasjonen er skadet. Hvis du vil ha mer informasjon om denne oppdateringspakken, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
976932 Informasjon om Service Pack 1 for Windows 7 og Windows Server 2008 R2

Løsning

Hvis du vil at vi skal løse dette problemet for deg, kan du gå til den "Løs problemet for meg"-delen. Hvis du foretrekker å løse dette problemet, går du til den "La meg løse det selv"-delen.

Løs problemet for meg

Hvis du vil løse dette problemet automatisk, klikker du Reparer knappen eller koblingen. Deretter klikker du Kjør i den Filnedlasting dialogboksen-boksen, og følg trinnene i den Reparer veiviseren.


Løs dette problemet!
Microsoft Fix it 50831

Notater
  • Denne veiviseren kan være på engelsk. Den automatiske reparasjonen fungerer imidlertid også for andre språkversjoner av Windows.
  • Hvis du ikke er på datamaskinen som har problemet, bør du lagre hurtigreparasjonen den løsning til en flash-stasjon eller en CD og deretter kjøre den på datamaskinen som har problemet.


Let me fix it myself


Mer informasjon

For Advanced Users:


Referanser


Trenger du mer hjelp?


Få hjelp fra den Microsoft-svar Internett-fellesskap, Søk etter mer informasjon om Microsoft Kundestøtte eller Hjelp for Windows, og hvordan du, eller Lær mer om Kundestøtte Alternativer.


Egenskaper

Artikkel-ID: 2712531 - Forrige gjennomgang: 10. mai 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
Nøkkelord: 
kbmt KB2712531 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende:2712531

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com