O remediere rapidă este disponibilă care revine ID pentru AMO trace subclase în SQL Server 2012 pentru versiunile anterioare

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2720678 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie Microsoft SQL Server 2012 fixat ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2012 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Acest articol descrie o remediere rapidă care revine ID-ul pentru analiza Management obiecte (AMO) trace subclasele în SQL Server 2012 pentru versiunile anterioare.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Există o enum care descrie subclasă care le puteți utiliza pentru a face de urmărire în AMO. Fiecare valoare în enum, de asemenea, poate fi reprezentat de un ID-ul.
În SQL Server 2012, se modifică valorile din aceste ID-uri. De exemplu, ID-ul trace subclasă pentru evenimentul QueryBegin a fost 45 în versiunile anterioare de SQL Server. Dar în SQL Server 2012, ID-ul pentru acel event este 62. După ce aplicați remedierea rapidă, ID-uri sunt revenit la valorile din versiunile anterioare.

Actualizarea cumulativă informații

SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost lansat în actualizarea cumulativă 2 pentru SQL Server 2012 pachet Service Pack RTM. Pentru mai multe informații despre acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2703275 set de actualizări cumulativă 2 pentru SQL Server 2012
Notă Pentru că construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fix conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse în anterioare SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să considerați că aplicarea cele mai recente fix de lansare care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 2012 De Server SQL construiește care au fost lansate după ce a fost lansat SQL Server 2012
Microsoft SQL Server 2012 remedierile rapide sunt create pentru pachete de service specifice SQL Server. Trebuie să aplicați o remediere rapidă SQL Server 2012 pachet Service Pack RTM o instalare de SQL Server 2012 pachet Service Pack RTM. implicit, orice remediere rapidă care este prevăzut un SQL Server pachet Service Pack este inclusă în următorul pachet pachet Service Pack SQL Server.

Pentru mai multe informații despre AMO alte clase și metode, du-te la următorul site Web Microsoft:
Informații generale despre AMO alte clase și metode


STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2720678 - Ultima examinare: 19 iunie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft SQL Server 2012 Business Intelligence
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Express
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbmt KB2720678 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2720678

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com