Outlook, kalender eller andre koblingene ikke er tilgjengelige i Office 365-portalen for en ny bruker

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2730143 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Du legger til en ny bruker og tilordne brukeren til en Microsoft Exchange Online-lisens i Microsoft Office 365. Når brukeren logger på Office 365-portalen, Outlook, kalender eller personer-koblinger er imidlertid ikke tilgjengelige (nedtonet) for brukeren.

LØSNING

Hvis du vil løse dette problemet ved å kontrollere om brukeren har en Exchange Online-lisens eller en postboks i det lokale miljøet.
  • Hvis brukeren ikke har en Exchange Online-lisens, kan koblingene ikke være tilgjengelig før brukeren har en Exchange Online-lisens.
  • Hvis brukeren har en postboks i det lokale miljøet, er ikke en Exchange Online-postboks konfigurert for brukeren. Dette betyr at koblingene er ikke tilgjengelig.
  • Hvis Office 365-organisasjonen ble nylig, og koblingene for alle brukere som har en Exchange Online-lisens er fortsatt ikke tilgjengelig etter 24 timer, kontakter du kundestøtte for Office 365 for hjelp.
  • Hvis brukeren har en Exchange Online-lisens, må brukeren logge av Office 365-portalen, og deretter logge på igjen. Det kan ta 15 minutter før koblingen blir tilgjengelig når en bruker er tilordnet en Exchange Online-lisens. Hvis koblingene for denne brukeren er fremdeles tilgjengelige etter 15 minutter, kontakter du kundestøtte for Office 365 for hjelp.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Dette problemet kan oppstå hvis ett av følgende er sant:
  • Exchange Online-organisasjonen er fortsatt blir definert i Office 365. Det kan ta 24 timer for organisasjonen skal settes opp i Office 365.
  • Brukerens Exchange Online-postboks fortsatt konfigureres i Office 365. Det kan ta 15 minutter til en ny bruker postboks, kan konfigureres i Office 365.
Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2730143 - Forrige gjennomgang: 11. juli 2014 - Gjennomgang: 7.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Exchange Online
Nøkkelord: 
o365 o365e o365p o365a o365022013 o365m kbmt KB2730143 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2730143

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com