Un apel sosit la un final UCMA 3.0 este deconectat după 30 de minute

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2735323 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Va dezvolta o aplicație de asigurare automată a accesului utilizând Microsoft Unified Communications a reușit API 3.0 (UCMA 3.0) într-un mediu Lync Server 2010.
  • UCMA aplicația utilizează un identificator sesiune inițierea Protocol (SIP) uniform de resursă (URI) sau un tel URI pentru a crea un utilizator final. SIP URI este în "utilizator = telefon" format.
  • Punctul final primește un apel sosit care este direcționat la un Server de mediere.
  • Apelul este conectat.
În acest scenariu, apelul este deconectat după 30 de minute deoarece sesiune SIP este expirat.

NotăImposibil de dezactivat sau crescut cronometrul sesiune. Dacă setați o valoare mai mică pentru cronometrul, apelul va fi deconectat după setați cronometrul.

Cauză

Această problemă apare deoarece UCMA endpoint Trimite un răspuns 200 fără un antet de anumite la solicitarea de actualizare la MediationServer. După apelul este conectat, mediere serverul trimite o cerere de SIP UPDATE la un final UCMA la spre update sesiunea. Cu toate acestea, dacă punctul final UCMA Trimite un răspuns 200 fără un antet de anumite solicitarea. Acest lucru provoacă Lync Server nu a ruta mesajul corect. Prin urmare, Server de mediere nu a primit răspuns la solicitarea de reîmprospătare și deconectează apelul.

Rezoluție

Pentru a rezolva problema, instalați următoarea actualizare cumulativă:
2740406 Descrierea actualizării cumulative pentru Lync Server 2010, Unified Communications a reușit API 3.0 Runtime: octombrie 2012

Proprietă?i

ID articol: 2735323 - Ultima examinare: 5 noiembrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft Unified Communications Managed API v3.0 Core Runtime
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2735323 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2735323

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com