Det finnes en oppdatering som legger til et eksempel på et navneformat for brukeren i delen "Detaljer" i Lync 2010 for Windows Phone

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2736032 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Introduksjon

Det finnes en oppdatering som legger til et eksempel på et navneformat for brukeren i delen "Detaljer" i Microsoft Lync 2010 for Windows Phone. Eksempel på et format som bruker navnet er "domene\bruker" på engelsk eller "domain\xyz" i noen språk. I dette eksemplet kan hjelpe brukerne å oppgi brukerinformasjon i riktig format under pålogging i prosessen.

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om oppdateringen, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2737907 Beskrivelse av kumulativ oppdateringspakke for Lync 2010 for Windows Phone: oktober 2012

Egenskaper

Artikkel-ID: 2736032 - Forrige gjennomgang: 16. oktober 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Lync 2010 for Windows Phone
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2736032 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2736032

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com