Este disponibilă o actualizare care adaugă un exemplu de un format de nume de utilizator în secțiunea "Detalii" în Lync 2010 pentru Windows Phone

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2736032 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Introducere

Este disponibilă o actualizare care adaugă un exemplu de un format de nume de utilizator în secțiunea "Detalii" în Microsoft Lync 2010 pentru Windows Phone. Exemplu de un format de nume de utilizator este "domeniu\utilizator" în limba engleză sau "domain\xyz" în unele limbi. Acest exemplu pot ajuta utilizatorii să introduceți informații de utilizator în formatul corect în timpul semn în proces.

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre actualizarea, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2737907 Descriere a pachetului de actualizare cumulativ pentru Lync 2010 pentru Windows Phone: octombrie 2012

Proprietă?i

ID articol: 2736032 - Ultima examinare: 16 octombrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Lync 2010 for Windows Phone
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2736032 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2736032

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com