Artikkelin tunnus: 2740483 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Yhteenveto

Microsoft Word 2013:ssa on uusi, parannettu asetteluohjelma ja yhteensopivuustila, jotka auttavat varmistamaan, että asettelu on yhdenmukainen eri Microsoft Word -versioissa.

Kun avaat aiemmassa Word-versiossa luodun asiakirjan Word 2013:ssa, asiakirja avataan yhteensopivuustilassa. Tässä tilanteessa otsikkorivillä asiakirjan nimen perässä näkyy teksti "[Yhteensopivuustila]".

Kun tallennat asiakirjan uudella nimellä, Word 2013 kehottaa ylläpitämään yhteensopivuuden aiempien Word-versioiden kanssa. Jos valitset tässä tilanteessa OK ja päivität uusimpaan tiedostomuotoon, asettelussa saattaa näkyä joitakin pieniä muutoksia. Jos napsautat valintaikkunassa olevaa Kerro lisää -painiketta, sinut siirretään seuraavalle Microsoft-verkkosivustolle:
Word 2013:n käyttäminen aiemmissa Word-versioissa luotujen asiakirjojen avaamiseen

Enemmän tietoa

Tässä osiossa on luettelo joistakin asettelumuutoksista, joita ilmenee eri Word-versioiden välillä, jos yhteensopivuustila on käytössä tai jos asiakirja tallennetaan uudessa Word 2013 -tiedostomuodossa.
 • Kuvaobjektit (kuvat, muodot, tekstikehykset, kaaviot, SmartArt ja WordArt)
  • Aiemmissa Word-versioissa tekstin rivitystä käyttävät kuvat sallitaan siten, että sivun reuna leikkaantuu pois tai että teksti asettuu sivun alamarginaaliin. Word 2013 työntää tekstin rivitystä käyttävät kuvat takaisin sivulle ja ottaa Siirrä objekti tekstin mukana -asetuksen käyttöön. Jos kuvat siirretään alamarginaaliin, Word 2013 työntää ne alas seuraavalle sivulle.
  • Word 2013 käyttää uutta grafiikkamuotoa. Uusi muoto muuttaa varjostusten kokoa ja reunusten leveyttä hieman. 
  • Word 2013 asettelee kuvan vieressä olevan tekstin eri tavalla.
 • Taulukot
  • Aiemmissa Word-versioissa taulukkojen sisällä oleva teksti kohdistetaan tekstin ulkopuolella olevan tekstin mukaisesti. Word 2013:ssa taulukot noudattavat käyttöliittymän asetuksia, eikä taulukkojen sisällä olevaa tekstiä pakoteta kohdistumaan taulukon ulkopuolella olevan tekstin mukaan. Oletusarvon mukaan taulukot rajoitetaan Word 2013:n reunuksen mukaan.
  • Word 2013 saattaa siirtää taulukkoja hieman (oletusmäärä on 0,8 tuumaa) ja kaventaa niitä. Tämä saattaa aiheuttaa sen, että rivinvaihdot tehdään aiemmin. Tämä puolestaan tekee soluista korkeampia ja saattaa aiheuttaa sivunvaihdon.
 • Alaviitteet
  • Oletusarvon mukaan Word 2013 asettaa alaviitteet palstoihin, kun asiakirjassa on useita palstoja. Lisäksi alaviitteet alkavat sivun ensimmäiseltä palstalta riippumatta siitä, missä alaviitteen viite näkyy leipätekstissä. Word 2013 tasaa alaviitteet alaviitepalstoihin.
 • Yleinen asettelu
  • Palstantasausalgoritmia on parannettu Word 2013:ssa. Tämä parannus muuttaa tekstin asettelua palstoihin.
  • Word 2013 määrittää optimaalisen tavan kohdistaa teksti ja rivinvaihdot uuden algoritmin avulla. Siksi rivin- ja sivunvaihdoissa on muutoksia.
Huomautus Lisätietoja Word 2013:n asettelun päivittämisestä ja yhteensopivuuden ylläpitämisestä muiden Word-versioiden kanssa on seuraavassa Microsoftin verkkosivustossa:
Lisätietoja Word 2013:n asettelupäivityksistä
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2740483 - Viimeisin tarkistus: 28. tammikuuta 2013 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Word 2013
Hakusanat: 
kbsurveynew kbinfo kbprb kbexpertiseinter KB2740483

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com