Korriger: Høy CPU-bruken når du utfører en UPDATE-setning som inneholder en "der gjeldende av <cursor>"-setningsdelen i SQL Server 2008</cursor>

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2746341 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Microsoft distribuerer hurtigreparasjoner for Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3 som én nedlastbar fil. Fordi reparasjonene er kumulative, inneholder hver nye utgivelse alle hurtigreparasjonene og alle sikkerhetsreparasjonene som var inkludert i tidligere SQL Server 2008 Service Pack 3 fikse utgivelsen.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Anta at du har brukt 6 med kumulativ oppdatering for Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 2 eller senere. Når du prøver å utføre en UPDATE -setning som inneholder en "DER GJELDENDE AV markøren"-setningsdel til å oppdatere en tabell, Sqlservr.exe prosessen opplever overdreven prosessorbruk.

Årsak

Dette problemet oppstår på grunn av en Allehelgensdag beskyttelse problem som ble introdusert i den kumulative oppdatering for pakken. Det er en stor kostnad til denne operasjonen når UPDATE -setningen kjøres i en transaksjon i lang tid.

Hvis du vil ha mer informasjon om Allehelgensdag beskyttelse i SQL Server, kan du gå til følgende webområde for Microsoft Blogs:
http://blogs.msdn.com/b/craigfr/Archive/2008/02/27/Halloween-Protection.aspx

Løsning

Obs! Denne feilrettingsfilen aktiveres bare under sporing flagg 2430. Og det bør være aktivert per økt.

Informasjon om kumulativ oppdatering

SQL Server 2008 Service Pack 3

Hurtigreparasjonen for dette problemet ble først utgitt i kumulativ oppdatering-7 for SQL Server 2008 Service Pack 3. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du anskaffer denne kumulativ oppdateringspakke for SQL Server 2008 Service Pack 3, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2738350 Kumulativ oppdateringspakke 7 for SQL Server 2008 Service Pack 3
Obs! Fordi bygginger er kumulative, inneholder hver nye fix-utgivelse alle hurtigreparasjonene og sikkerhetsreparasjonene som var inkludert i tidligere SQL Server 2008 Service Pack 3 Løs utgivelsen. Vi anbefaler at du vurderer å bruke den nyeste versjonen av hurtigreparasjonen som inneholder denne hurtigreparasjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2629969 SQL Server 2008 bygger som ble gitt ut etter at SQL Server 2008 Service Pack 3 ble utgitt.

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Egenskaper

Artikkel-ID: 2746341 - Forrige gjennomgang: 19. oktober 2012 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3 på følgende plattformer
  • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 Workgroup
  • Microsoft SQL Server 2008 Express
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2746341 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2746341

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com