FIX: High CPU usage când ați executa o declarație de actualizare care include o "în cazul în care curent de <cursor>" clauză în SQL Server 2008</cursor>

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2746341 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2008 pachet Service Pack 3 ca un fișier descărcabil. Deoarece remedierile sunt cumulative, fiecare nouă versiune conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 pachet Service Pack 3 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Să presupunem că ați aplicat 6 actualizare cumulativă pentru Microsoft SQL Server 2008 pachet Service Pack 2 sau mai târziu. Atunci când încercați să executați o declarație de Actualizare care include o "ÎN CAZUL ÎN CARE CURENT DE cursorul"clauza pentru a actualiza un tabel, procesul de Sqlservr.exe experiențele utilizarea Procesorului excesiv.

Cauză

Această problemă se produce din cauza unei probleme de protecție de Halloween care este introdus în set de actualizări cumulativ. Există un cost mare la această operație când declarația UPDATE se execută într-o tranzacție de lungă durată.

Pentru mai multe informații despre protecția de Halloween în SQL Server, vizita?i următorul site Web Microsoft Blogs:
http://blogs.MSDN.com/b/craigfr/Archive/2008/02/27/Halloween-Protection.aspx

Rezoluție

Notă Acest remediu este activată numai sub semnalizarea de urmărire 2430. Și aceasta ar trebui să fie activat pe sesiune.

Actualizarea cumulativă informații

SQL Server 2008 pachet Service Pack 3

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 7 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2008 pachet Service Pack 3. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 pachet Service Pack 3, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2738350 set de actualizări cumulativ 7 pentru SQL Server 2008 pachet Service Pack 3
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 pachet Service Pack 3 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2629969 SQL Server 2008 se bazează care au fost lansate după SQL Server 2008 pachet Service Pack 3 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2746341 - Ultima examinare: 19 octombrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
 • Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3, când se utilizează cu:
  • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 Workgroup
  • Microsoft SQL Server 2008 Express
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2746341 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2746341

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com