A Java webes beépülő modul letiltása az Internet Explorer programban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2751647 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

BEVEZETÉS

A Java a bővíthetőség egy különleges formája, mivel kétféleképpen is meghívható:
 • Egy kisalkalmazás elem használatával
 • Egy Java virtuális gép (JVM) osztályazonosítóját (CLSID) tartalmazó object elem használatával
Erre a két meghívási formára különböző biztonsági szabályozások vonatkoznak. A Tudásbázis jelen cikke egy olyan Fix it megoldást tartalmaz, amellyel letiltható a Java webes beépülő modul betöltése fenti vezérlőkön keresztül. A Fix it megoldás a JNLP (Java Network Launching Protocol) kezelőjét is letiltja.

További információ

Az ügyfelek a jelen cikkben szereplő megfelelő Fix it megoldás telepítésével letilthatják a Java webes beépülő modult az Internet Explorer programban. A Fix it megoldás az alkalmazáskompatibilitási segédkód infrastruktúrát használja. A rendszer az Internet Explorer minden betöltésekor behelyez egy könyvtárt, amely blokkol minden olyan példányt, amely megkísérli a Java webes beépülő modul betöltését.

A Fix it megoldás egy olyan eljárást is magában foglal, amely a Windows beállításjegyzékének módosításával letiltja a JNLP-kezelőt.

Fontos:

Ez a Fix it megoldás olyan eljárásokat hajt végre, amelyek módosítják a rendszer-konfigurációt és a beállításjegyzéket. Bár a Fix it megoldás telepítése során nem várhatók problémák, a megoldás futtatása előtt ajánlott létrehozni egy visszaállítási pontot és egy biztonsági másolatot a beállításjegyzékről. Így szükség esetén visszaállíthatja a számítógép rendszerfájljait és beállításjegyzékét.

A visszaállítási pontok létrehozásáról az alábbi cikkekben talál további információt:
948247 Rendszer-visszaállítási pont létrehozása Windows XP rendszerben (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
Visszaállítási pont létrehozása (Windows Vista, Windows 7 és Windows 8)
A beállításjegyzék biztonsági mentéséről és visszaállításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
322756 A beállításjegyzék biztonsági mentése és visszaállítása Windows rendszeren
Kattintson a Fix it gombra vagy a hivatkozásra a Java webes beépülő modul letiltása alcím alatt, majd töltse le a Fix it megoldást, amellyel letiltható a Java webes beépülő modul az Internet Explorer böngészőben:
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Java webes beépülő modul letiltása
A probléma javítása
Microsoft Fix it 50994
Megjegyzések:
 • A módosítások érvénybe lépéséhez újra kell indítania az Internet Explorer programot.
 • Előfordulhat, hogy a Fix it megoldás varázslói csak angol nyelven érhetők el. A megoldás ugyanakkor a Windows többi nyelvi verziójával is működik.
 • Ha a jelen cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, mentse a Fix it megoldást egy flash meghajtóra vagy CD lemezre, majd futtassa azon a számítógépen, amelyen a hiba jelentkezik.
 • Ha a jelen Fix it megoldás csendes telepítését kívánja lefuttatni, kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Rendszergazdai jogosultságok használatával nyisson meg egy rendszergazda jogú parancssort.

   További információt ezzel kapcsolatban a Microsoft következő weblapján talál:
   http://windows.microsoft.com/hu-HU/Windows7/Command-Prompt-frequently-asked-questions
  2. Írja be a következő parancsot, majd nyomja le az Enter billentyűt:
   msiexec /i MicrosoftFixit50994.msi /quiet

A módosítások visszavonása

Kattintson a Fix it gombra vagy a hivatkozásra a Java webes beépülő modul visszaállítása alcím alatt a Fix it megoldás letöltéséhez, amellyel a Java webes beépülő modul és a JNLP-kezelő visszaállítható az Internet Explorer böngészőben: 
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Java webes beépülő modul visszaállítása
A probléma javítása
Microsoft Fix it 50995
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2751647 - Utolsó ellenőrzés: 2013. június 14. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 10
 • Windows Internet Explorer 9
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 7
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
Kulcsszavak: 
kbexpertiseinter kbsecurity kbmsifixme kbfixme KB2751647
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com