Du får feilmeldingen "Kan ikke lagre følgende skjema" når du prøver å publisere et InfoPath-skjema på en server for SharePoint Server 2013

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2752612 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Anta at du kjører Microsoft InfoPath på en Windows Server 2008 R2-server og Desktop Experience-funksjonen er ikke aktivert på serveren. I denne situasjonen, kan du ikke bruke InfoPath til å publisere et InfoPath-skjema på en server for Microsoft SharePoint Server 2013. Når du prøver å publisere og lagre skjemaet, får du dessuten følgende feilmelding:

InfoPath kan ikke lagre følgende skjema: Skjemanavn. Dette dokumentbiblioteket har fått nytt navn eller er slettet, eller nettverksproblemer forhindrer filen i å lagres. Kontakt systemansvarlig for nettverket.

Årsak

Dette problemet oppstår fordi Skrivebordsopplevelse-funksjonen ikke er aktivert på Windows Server 2008 R2-server. Derfor kan tilkoblinger ikke gjøres fra Windows Server 2008 R2-server til SharePoint-serveren.

Workaround

Hvis du vil omgå dette problemet, installerer Desktop Experience-funksjonen, og Start Windows Server 2008 R2-server. Deretter starter du tjenesten temaer fra Windows-tjenester-konsollen.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2752612 - Forrige gjennomgang: 6. november 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft SharePoint Server 2013
Nøkkelord: 
kbmt KB2752612 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2752612

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com