Cikk azonosítója: 2756485 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft kiadta a Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 (SP2) 4. összegző frissítőcsomagjának 2. verzióját. A frissítés kiadásának dátuma 2012. október 9. Ez a cikk az összegző frissítéssel kapcsolatos alábbi tudnivalókat ismerteti:
  • Az összegző frissítőcsomag által javított hibák
  • Az összegző frissítőcsomag beszerzése
  • Az összegző frissítőcsomag telepítésének előfeltételei

BEVEZETÉS

Az összegző frissítőcsomag által javított hibák


Ez a frissítés azt a problémát szünteti meg, amely miatt a Microsoft által készített és aláírt fájlok digitális aláírása idő előtt lejár a 2749655. számú, biztonsági tanácsokat tartalmazó dokumentumban (Microsoft Security Advisory) leírtak szerint. Ezért javasoljuk a frissítés telepítését. 

Az Exchange Server 2010 termékkel kapcsolatos, a Microsoft Tudásbázis 2706690számú cikkében ismertetett problémák mellett ez a frissítés az Exchange 2010 következő problémáját is megszünteti:  (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
  • 2756987 Az Outlook csak egy eredményt ad vissza, ha „A keresés nagy számú eredményt adott vissza. Leszűkítheti a keresést, vagy ide kattintva az összes eredményt megtekintheti” üzenetre kattint. (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

A megoldás

Az összegző frissítőcsomag információi

A fájl letölthető a Microsoft letöltőközpont alábbi webhelyéről:
Az Exchange2010-KB2756485-x64 csomag letöltése.
Kiadás dátuma: 2012. október 9.

Fontos információ azon felhasználók számára, akik internetkapcsolat nélküli számítógépekre telepítik a frissítőcsomagot

Ha ezt a frissítőcsomagot olyan számítógépre telepíti, amely nem csatlakozik az internethez, a telepítés hosszabb ideig tarthat. Ezenfelül előfordulhat, hogy a következő üzenet jelenik meg:
Creating Native images for .Net assemblies (Natív képek létrehozása .NET-szerelvényekhez)
A jelenséget egy hálózati kérelem okozza, amely a: http://crl.microsoft.com/pki/crl/products/CodeSigPCA.crl webhelyhez való csatlakozást kéri. Ezek a hálózati kérelmek a natív kép létrehozása (NGen) által a natív kódra fordított tanúsítvány-visszavonási listát próbálják meg elérni. Az Exchange-kiszolgáló azonban nem csatlakozik az internethez, ezért mindegyik kérelemnek meg kell várnia az időtúllépését, hogy a folyamat folytatódhasson.

A probléma megoldásához hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. A Windows Internet Explorer Eszközök menüjében kattintson az Internetbeállítások parancsra, majd a Speciális fülre.
  2. A Biztonság részen törölje A tanúsítvány visszavonásának ellenőrzése jelölőnégyzet jelölését, majd kattintson az OK gombra.
Javasoljuk, hogy csak akkor törölje ezt a biztonsági beállítást az Internet Explorerben, ha a számítógép szigorúan felügyelt körülmények között található. A telepítés befejeztével jelölje be újra A tanúsítvány visszavonásának ellenőrzése jelölőnégyzetet.

Frissítési problémák testreszabott Outlook Web App-fájlokat tartalmazó számítógépeken

Fontos: Javasoljuk, hogy az összegző frissítőcsomag telepítése előtt készítsen biztonsági másolatot valamennyi testreszabott Outlook Web App-fájlról. Az Outlook Web App testreszabásáról a Microsoft következő webhelyén talál további információt:
Az Outlook Web App testreszabásával kapcsolatos fontos információk
Az összegző frissítőcsomag telepítésekor a frissítési folyamat szükség esetén frissíti az Outlook Web App-fájlokat. Ezért a Logon.aspx fájl vagy egyéb Outlook Web App-fájlok testreszabását felülírja a program, így újra létre kell hoznia az Outlook Web App-testreszabásokat a Logon.aspx fájlban.

Frissítési problémák CAS proxytelepítési útmutatót használó ügyfelek számára, akik CAS-CAS proxyszolgáltatást telepítenek

Ha mindkét alábbi feltétel teljesül, a frissítőcsomagot először az internetre nyitott ügyfélelérési kiszolgálókon telepítse, az internetre nem nyitott ügyfélelérési kiszolgálókon csak ezután kezdjen hozzá:
  • A CAS proxytelepítési útmutatót használja.
  • Már telepítette a CAS-CAS proxyszolgáltatást.


Megjegyzés: Az Exchange Server 2010 többi konfigurációja esetén az összegző frissítőcsomagokat tetszőleges sorrendben lehet a kiszolgálóra telepíteni.

A CAS-CAS proxyszolgáltatásról a Microsoft következő webhelyén talál további információt:
Általános információk a CAS-CAS proxyszolgáltatásról

Előfeltételek

Az összegző frissítőcsomag telepítéséhez telepítenie kell az Exchange Server 2010 SP2 programot.

Megjegyzés: Az összegző frissítőcsomag telepítése előtt távolítsa el az Exchange Server 2010 SP2 közbenső frissítéseit.

Újraindítási követelmény

Az összegző frissítőcsomag telepítésekor a szükséges szolgáltatások automatikusan újraindulnak.

Eltávolítási információk

Ha el szeretné távolítani az Exchange Server 2010 SP2 4. frissítőcsomagját, a Vezérlőpult Programok telepítése és törlése segédprogramjával távolítsa el a 2756485. számú frissítést.

HIVATKOZÁSOK

A Microsoft szoftverfrissítési terminológiájáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia ismertetése
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2756485 - Utolsó ellenőrzés: 2012. december 7. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2
Kulcsszavak: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter atdownload kbhotfixrollup KB2756485
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com