FIX: Furnizori de WMI preveni SNA administrației de la începerea sau afișează informații de stare pentru "Statutul nedetectate" într-un mediu de integrare gazdă Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2757091 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Utilizați Instrumentație de Management Windows (WMI) furnizori într-un mediu Microsoft gazdă integrarea Server 2010. În acest scenariu, este posibil să observați că furnizorii de WMI preveni SNA administrarea de la început sau afișarea de informații de stare pentru Statutul nedetectate.

Cauză

Această problemă se produce din cauza o condiție de impas la un furnizor WMI.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Fix care rezolvă această problemă este inclus în set de actualizări cumulativ 6 pentru integrarea gazdă Server 2010. Pentru mai multe informații despre cum se obține set de actualizări cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2752426 Pachet de actualizare cumulativ 6 pentru integrarea gazdă Server 2010

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre tehnologia Windows Management Instrumentation (WMI), du-te la următorul site Web Rețea Microsoft pentru dezvoltatori (MSDN):
WMI ?i integrarea gazdă Server arhitectura

Proprietă?i

ID articol: 2757091 - Ultima examinare: 29 noiembrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2757091 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2757091

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com