Το περιεχόμενο ενός κελιού εμφανίζεται ως #N/A! μετά την ενεργοποίηση της επεξεργασίας σε ένα βιβλίο εργασίας στην Προστατευμένη προβολή του Excel 2010 ή του Excel 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2761239 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Ας υποθέσουμε ότι ανοίγετε ένα βιβλίο εργασίας σε προστατευμένη προβολή στο Microsoft Excel 2010 ή Excel 2013. Το βιβλίο εργασίας περιέχει τη συνάρτηση Κελί. Αφού κάνετε κλικ στο Ενεργοποίηση της επεξεργασίας, εμφανίζεται το περιεχόμενο σε κάθε κελί στο βιβλίο εργασίας ως #N/A!.

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, πιέστε το πλήκτροF9Για να ενημερώσετε το βιβλίο εργασίας.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2761239 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Excel 2013
  • Microsoft Excel 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbprb kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2761239 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2761239

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com