Inhoud van de cel wordt weergegeven als #N/A! nadat u bewerken in een werkmap in de beveiligde weergave in Excel 2010 of Excel 2013 hebt ingeschakeld

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2761239 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Stel dat u een werkmap opent in de beveiligde weergave in Microsoft Excel 2010 of Excel 2013. De werkmap bevat de cel -functie. Nadat u op Bewerken inschakelen, de inhoud van elke cel in de werkmap wordt weergegeven als #N/A!.

Workaround

U kunt dit probleem omzeilen, drukt u opF9de werkmap wilt bijwerken.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2761239 - Laatste beoordeling: zondag 27 januari 2013 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Excel 2013
  • Microsoft Excel 2010
Trefwoorden: 
kbinfo kbprb kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2761239 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2761239

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com