Un pachet de actualizare este disponibilă pentru instrumente Visual Studio 2010 pentru Office Runtime 4.0

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2764593 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Introducere

Acest articol descrie un pachet de actualizare disponibilă pentru Visual Studio 2010 Tools pentru Microsoft Office Runtime 4.0. Data de lansare pentru această actualizare este 13 noiembrie 2012.

Issues care set de actualizări remediază:
 • Numarul 1

  Să presupunem că un document Word are obiecte încorporate. Când încercați să ștergeți un control Windows forme din document, primiți un mesaj de eroare asemănător cu următorul:

  Obiectul nu este conectat la server (excepție de la HRESULT: 0x800401FD (CO_E_OBJNOTCONNECTED)) la (Microsoft.Office.Interop.Word.OLEFormat.get_Object) la Microsoft.Office.Tools.Word.Adapter.ShapeHelpers.GetOLEFormatObject (OLEFormat oleFormat) la Microsoft.Office.Tools.Word.Adapter.DocumentControlCollectionAdapter.Microsoft.Office.Tools.Word.Contract.IDocumentControlCollectionContract.DestroyWrapper (String cookie) la Microsoft.VisualStudio.Tools.Office.Word.Internal.IDocumentControlCollectionProxy.DestroyWrapper (String cookie) la Microsoft.Office.Tools.Word.ControlCollection.InternalRemove (Int32 index, Boolean deleteContent) la Microsoft.Office.Tools.Word.ControlCollection.Remove (obiect de control)
 • Numarul 2

  Când încercați să utilizați o cale SSL pe bază de denumire UNC (convenție universală) pentru a accesa un Web distribuite autor și cota de versiuni (WebDAV), primiți un mesaj de eroare asemănător cu următorul:

  URI nevalid: nume de sign-in de gazdă Imposibil de analizat.System.UriFormatException: Un URI nevalid: nume de sign-in de gazdă nu a putut fi parsed.at System.Uri.CreateThis (String uri, Boolean dontEscape, UriKind uriKind) la System.Uri.fisionabile (String uriString) la Microsoft.VisualStudio.Tools.Office.Runtime.OfficeAddInDeploymentManager.OnAddInInstalling (AddInInstallingArgs args, Boolean & revocare) la Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.RaiseOnAddInInstallingEvent (IClickOnceAddInInstaller addInInstaller, Uri deploymentManifestUri, AddInInstallationStatus addinSolutionState, String productName, Boolean alreadyInstalled) la Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Deployment.ClickOnceAddInDeploymentManager.InstallAddIn()
 • Problema 3

  Nu poate stoca date în Insulele datele memorate în cache, care sunt în documente protejate în Microsoft .NET Framework 4.0 pe bază de cerere.
 • Problema 4

  Luați în considerare următoarele scenarii:
  • Apela funcția ServerDocument.IsCustomized pentru a verifica particularizare pentru un document Microsoftź Word 2010 care utilizează cerneală.
  • Apela funcția ServerDocument.AddCustomization pentru a personaliza un document Word 2010 care utilizează cerneală.

  Când este adevărată una dintre scenarii, primiți un mesaj de eroare asemănător cu următorul:

  Document Office formatele Open XML nu este valid: Acesta conține nici un manifest de tipul solicitat.Sursa: Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.ServerDocument.v10.0Stack:at Microsoft.Office.Tools.OfficeOpenXmlAppInfoDocument.ServerAppInfo.GetPartId (pachet pachet, PackagePart parte) la (Microsoft.Office.Tools.OfficeOpenXmlAppInfoDocument.ServerAppInfo.EnsureMaps) la Microsoft.Office.Tools.OfficeOpenXmlAppInfoDocument.ServerAppInfo.fisionabile (pachet pachet) la (Microsoft.Office.Tools.OfficeOpenXmlAppInfoDocument.EnsureAppInfo) la Microsoft.Office.Tools.OfficeOpenXmlAppInfoDocument.Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.Runtime.IAppInfoDocument.SetDocument (String fileName, octet [] date, FileAccess fileAccess) la Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.AppInfoDocumentFactory.GetAppInfoDocument (String documentPath, octet [] octeți, acces FileAccess) la Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.ServerDocument.Initialize (octet [] octeți, String documentPathOrFileType, acces la FileAccess, Boolean throwOnPreviousVersion) la Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.ServerDocument.Initialize (octet [] octeți, String documentPathOrFileType, acces FileAccess) la Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.ServerDocument.fisionabile (String documentPath, acces la FileAccess) la Microsoft.VisualStudio.Tools.Applications.ServerDocument.IsCustomized (String documentPath)

 • Problema 5

  Microsoft Visual Studio Tools pentru programele de completare Office 2005 Second Edition nu funcționează după instalarea de a construi 31125 instrumente Visual Studio pentru Office 2010 runtime.

  Această problemă se produce când instalați Microsoft Visual Studio 2012 sau Microsoft Office 2013, ca ambele produse instalați versiunea de instrumente Visual Studio pentru Office runtime care are problema.

Mai multe informații

Acest pachet de actualizare este disponibil de la următorul site Web Microsoft:
Actualizare Windows
Puteți descărca set de actualizări de la Microsoft Download Center. Următoarele fișiere sunt disponibile pentru descărcare de la Microsoft Download Center:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Download
Descărcați acum pachetul vstor_redist.

Pentru mai multe informații despre modul de descărcare a fi?ierelor suport Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum să obțineți fișierele de suport Microsoft de la serviciile online
Microsoft a scanat acest fișier pentru viruși. Microsoft a utilizat cele mai recente produse software de detectare a virusilor care erau disponibile la data la care fisierul a fost înregistrat. Fișierul este stocat pe fermă de servere securizate care ajută la prevenirea modificărilor neautorizate ale fișierului.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica acest pachet de actualizare, trebuie să aveți instrumente Visual Studio 2010 pentru Office Runtime 4.0 instalat.

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Trebuie să reporniți computerul dacă fișierele afectate sunt folosite sau sunt blocate. Pentru a reduce probabilitatea de a o repornire, ar trebui să închideți toate aplicațiile înainte de a instala actualizarea.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2764593 - Ultima examinare: 19 noiembrie 2012 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
 • Microsoft Visual Studio 2010 Premium with MSDN
 • Microsoft Visual Studio 2010 Professional
 • Microsoft Visual Studio 2010 Ultimate
 • Microsoft Visual Studio 2010 Service Pack 1
 • Visual Studio 2010 Tools for Microsoft Office Runtime
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew atdownload kbexpertiseadvanced kbmt KB2764593 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2764593

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com