FIX: Eroare instalare când încercați să instalați SQL Server 2012 Remote Blob magazin pentru o bază acoperire de date suplimentară pe aceeași instanță de SQL Server utilizând linia Către de comandă

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2767183 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2012 ca un fișier descărcabil. Pentru că remedierile sunt cumulative, fiecare versiune nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Să presupunem că instalați Microsoft SQL Server 2012 Remote Blob magazin pentru o bază acoperire de date suplimentară pe aceeași instanță de SQL Server utilizând linia Către de comandă. De exemplu, executați următoarea comandă în linia de comandă:

Msiexec /qn /lvx* rbs_install_log_2.txt /i rbs.msi REMOTEBLOBENABLE = 1 FILESTREAMPROVIDERENABLE = 1 DBNAME = "nume de sign-in bazei acoperire de date"FILESTREAMSTORENAME = FilestreamProvider_1 ADDLOCAL = EnableRBS, FilestreamRunScript DBINSTANCE ="Domeniu\Nume server"

În acest scenariu, instalarea nu reușește. În plus, primiți un mesaj de eroare asemănător cu următorul:

Eroare la RBS. Eroare original: Numărul 2601, severitatea 14, 1 de stat, procedura rbs_sp_add_blob_store, 64 de linia Către,

Mesaj: Nu poate insera rândul cheie duplicat în obiect "mssqlrbs_resources.rbs_internal_blob_stores" cu index unic "rbs_internal_blob_stores_ix_name". Valoarea cheie duplicat este (FilestreamProvider_1).Numărul de tranzacție după EXECUTE indică un număr mismatching de început și COMIT declarații. Anterioare count = 1, numărul curent = 0.

Cauză

Această problemă se produce deoarece a doua instalare utilizează valori incorecte pentru variabilele care sunt derivate din prima instalare.

Aceste variabile magazin FILESTREAM nume de sign-in bazei acoperire de date ?i nume de sign-in instan?ei. În timpul instalării a doua, valorile de aceste variabile sunt preluate de la registru și suprascrie valorile pe care le definiți în linia Către de comandă.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă 2 pentru SQL Server 2012 SP1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 2. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012 SP1, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2790947 Pachet de actualizare cumulativ 2 pentru SQL Server 2012 pachet Service Pack 1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 SP1 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2772858 SQL Server 2012 construiește care au fost lansate după SQL Server 2012 pachet Service Pack 1 a fost lansat

Actualizarea cumulativă 5 pentru SQL Server 2012

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 5. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2012, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2777772 Pachet de actualizare cumulativ 5 pentru SQL Server 2012
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2692828 SQL Server 2012 construiește care au fost lansate după SQL Server 2012 a fost lansat

Remediere

Pentru a rezolva problema, instala Remote Blob magazin utilizând modul de UI folosind linia de comanda.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2767183 - Ultima examinare: 24 ianuarie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Express
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
  • Microsoft SQL Server 2012 Web
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2767183 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2767183

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com