Beskrivelse av hurtigreparasjonspakken for Office-2013 (Mso-x-none.msp): 12 April 2013

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2768342 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Merknad
Denne hurtigreparasjonspakken er ikke lenger tilgjengelig på grunn av et problem som oppstår når du prøver å installere hurtigreparasjonspakken.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Denne artikkelen beskriver problemene som er løst i hurtigreparasjonspakken for Microsoft Office-2013 som er datert 12. April 2013.

INTRODUKSJON

Problemer som er løst i denne hurtigreparasjonspakken

 • Ikke-samlet Active Directory-brukere kan ikke bruke tredjeparts lagringstjenester i Office-2013.
 • Du har Microsoft SkyDrive Pro installert på en datamaskin som har Office 2013 installert. Du kan imidlertid lagre et 2013 Word-dokument eller et regneark i Excel-2013 som en HTM eller HTML-fil til mappen lokale SkyDrive.
 • Når du installerer et COM-tillegg på et program i Office-2013, viser et bilde på et bånd COM-tillegget. Når du klikker du COM-tillegg, vises ikke ikonbildet så tydelig som i et Office 2010-program.
 • Du åpner en e-postmelding som inneholder en høyre IRM (Information Management)-arbeidsbok i Outlook 2013. Du kan deretter lagre arbeidsboken til den lokale harddisken. Arbeidsboken er skadet i dette tilfellet.
 • Du åpner et IRM 2013 for Office-dokument som er lagret på en nettverksplassering, og du deretter kobler fra nettverkstilkoblingen. I så fall kan du ikke lagre dokumentet på harddisken. I tillegg du ikke mottar en melding om lagringen mislyktes.
 • Når du legger til knapper i en verktøylinje for hurtigtilgang i et dokument, vises ikke knappene når du åpner dokumentet på nytt.
 • Når du forhåndsviser en møteinnkallelse i mappen Useriøs e-post, oppretter Outlook 2013 uventet et kalenderelement i kalenderen.
 • Du har Microsoft Lync 2013 installert på en plattform som Clover revisjonsspor, og deretter vise video feeder i Lync-2013. I så fall vises video feedene i ustand.
 • Når du åpner en e-postmelding i Outlook-2013 som kobler til en Microsoft Exchange 2007-server i bufret modus, mangler informasjon om avsender på visittkortet.

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon om terminologi for programvareoppdatering, klikker du følgende artikkelnummer for å vise den artikkel i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse av standardterminologien som brukes til å beskrive oppdateringer av Microsoft-programvare

Egenskaper

Artikkel-ID: 2768342 - Forrige gjennomgang: 10. mai 2013 - Gjennomgang: 5.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Office Home and Business 2013
 • Microsoft Office Home and Student 2013
 • Microsoft Office Personal 2013
 • Microsoft Office Professional 2013
 • Microsoft Office Professional Plus 2013
 • Microsoft Office Standard 2013
Nøkkelord: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbhotfixallversions kbmt KB2768342 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2768342

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com