Descrierea remediu imediat Office 2013 (Mso-x-none.msp): 12 aprilie 2013

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2768342 - View products that this article applies to.
Înștiințare
Acest pachet de remediere rapidă nu mai este disponibil din cauza o problemă care apare când încercați să instalați pachetul de remediere rapidă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Acest articol descrie problemele care sunt fixate în pachetul de remediere rapidă Microsoft Office 2013 datat 12 aprilie 2013.

INTRODUCERE

Problemele de care rezolvă acest pachet remedieri rapide

 • Non-federative Active Directory utilizatorii nu pot folosi terțe stocare consolidare servicii în Office 2013.
 • Aveți Microsoft SkyDrive Pro instalat pe un computer care are 2013 Office instalat. Cu toate acestea, imposibil de salvat un document Word 2013 sau o foaie de lucru Excel 2013 ca fișier .htm sau .html folderul SkyDrive locale.
 • După ce instalați un program de completare COM pe o aplicație de birou 2013, program de completare COM afișează o imagine pictograma pe o panglică. Când faceți clic pe program de completare COM, imaginea pictograma nu este afișată clar ca o aplicație Office 2010.
 • Când deschideți un mesaj e-mail care conține un registru de lucru de informații dreptul de Management (IRM) în Outlook 2013. Apoi, salvați registrul la al tău local disc. În această situație, registrul de lucru este corupt.
 • Deschideți un document de 2013 de birou IRM, care este stocată într-o locație de rețea, și apoi deconectați conexiunea la rețea. În această situație, nu poate salva documentul la al tău local disc. În plus, nu primiți o notificare de salvare eșec.
 • Când adăugați butoane la o bară de instrumente andocată acces rapid într-un document, butoanele nu sunt afișate când deschideți documentul din nou.
 • Când vă previzualiza o solicitare de întâlnire în Folder Poștă nedorită, Outlook 2013 creează în mod neașteptat un articol de calendar în calendar.
 • Aveți Microsoft Lync 2013 instalat pe un trifoi Trail platformă, și apoi te Vezi video feed-uri în Lync 2013. În această situație, video feed-uri sunt afișate în ordine.
 • Când deschideți un mesaj de poștă electronică în Outlook 2013, care se conectează la un Microsoft Exchange server 2007 în modul cached, informații de expeditor în Carte de vizită lipsește.

Referințe

Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software-ul, faceți clic pe următorul articol numărul să Vezi articolul din bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descriere terminologiei standard care este utilizat pentru a descrie actualizările de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2768342 - Ultima examinare: 10 mai 2013 - Revizie: 5.0
Se aplică la:
 • Microsoft Office Home and Business 2013
 • Microsoft Office Home and Student 2013
 • Microsoft Office Personal 2013
 • Microsoft Office Professional 2013
 • Microsoft Office Professional Plus 2013
 • Microsoft Office Standard 2013
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertiseinter kbhotfixrollup kbhotfixallversions kbmt KB2768342 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2768342

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com