FIX: Valoarea de registry PermanentServers este schimbat la un tip de valoare incorectă când utilizați instrumentul de configurare într-un mediu de integrare gazdă Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2771292 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Când instalați Microsoft gazdă integrarea Server 2010, valoarea de registry PermanentServers este creat în următoarea locație:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\SnaBase\Parameters

Procesul de instalare creează valoare PermanentServers utilizând tipul corect valoare REG_MULTI_SZ (Multi-String Value).

Cu toate acestea, atunci când utilizați instrumentul de configurare gazdă integrarea Server 2010 pentru a configura un server gazdă de integrare, valoarea de registry PermanentServers este modificat pentru a utiliza un tip de valoare de REG_EXPAND_SZ (valoare șir extensibil).

Serviciul de SnaBase Imposibil de citit datele de valoare adăugată la valoarea de PermanentServers atunci când este definită utilizând un tip de valoare de REG_EXPAND_SZ. Acest lucru provoacă serviciului SnaBase nu la serviciul actualizări serviciul de integrare gazdă la adrese TCP/IP sau NetBIOS nume actualizări care le adăuga la valoarea de registry PermanentServers.

Cauză

Această problemă se produce deoarece gazdă integrarea Server 2010 instrumentul de configurare (configuration.exe) se schimbă incorect tipul de valoare de valoarea de registry PermanentServers.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Fix care rezolvă această problemă este inclus în set de actualizări cumulativ 6 pentru integrarea gazdă Server 2010. Pentru mai multe informații despre cum se obține set de actualizări cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2752426 Pachet de actualizare cumulativ 6 pentru integrarea gazdă Server 2010

Remediere

Pentru a soluționa această problemă, executați o reparare instalare Server de integrare gazdă pentru a reseta PermanentServers registru tip de valoare REG_MULTI_SZ. Pentru aceasta, urmați acești pași:
  1. Faceți clic pe Începe, faceți clic pe Panou de control, faceți clic pe Programe, apoi faceți clic pePrograme ?i caracteristici.
  2. Selectați Microsoft gazdă Integration Server 2010 în Listă tabel de programe instalate, și apoi faceți clic pe Dezinstalare/Modificare.
  3. Faceți clic pe Reparare în programul de întreținere casetă de dialog, și apoi faceți clic pe Următoarea.
  4. Faceți clic pe Reparare.
  5. Click pentru a goli Lansare expert de configurarecasetă de selectare din Reparare terminată casetă de dialog.

    Notă Dacă nu dezactivați această opțiune, se va executa instrumentul de configurare, și se va reseta valoarea de registry PermanentServers la tipul de valoare incorectă dacă aplicați modificările.

  6. Faceți clic pe Finisaj.

Notă Procesul de reparare nu schimba configurarea serverului de integrare gazdă. Dacă instrumentul de configurare este folosit pentru a face modificări de configurare la o dată ulterioară, tipul de valoare de registry PermanentServers va fi schimbat la setarea incorecte. Prin urmare, trebuie să executați din nou procesul de reparare.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Informații suplimentare

Serviciul de SnaBase dinamic păstrează o listă a serviciilor care se execută pe toate serverele de integrare gazdă în său gazdă Integration Server sub domeniu. Această listă de consolidare servicii este numit la masa de serviciu. Serviciul de SnaBase pe fiecare Server de integrare gazdă periodic comunică cu alte fermă de servere de gazdă de integrare în sub domeniu. Serviciul de SnaBase anunță alte fermă de servere despre consolidare servicii SNA care sunt acceptate de server și dacă serviciile se execută. Acest proces de comunicare păstrează toate serverele de integrare gazdă actualizate despre orice schimbare de configurare, care este făcut sau orice acțiune care este luată în serverul de integrare gazdă sub domeniu.

De exemplu, atunci când este oprit serviciul de SNA Server (snaservr.exe) pe un sistem de gazdă Server de integrare, aceasta este o schimbare care alte fermă de servere de integrare gazdă trebuie să știți despre. fermă de servere de integrare gazdă trimite, de asemenea, aceste actualizări la intervale stabilite, chiar în cazul în care apar modificări. Intervalul este configurabil prin utilizarea Între marcă de timp între server emisiuniloropțiunea în SNA Server Manager (această opțiune este sub gazdă integrare Sub domeniu proprietăți). Valoare implicită de marcă de timp deÎntre marcă de timp între server emisiuniloropțiunea este 70 de secunde. Dacă un Server de integrare gazdă nu primește actualizări periodice la alte integrarea servere-gazdă în sub domeniu, serverul gazdă de integrare va vârstă-out intrări în tabelul de serviciu pentru fermă de servere de integrare gazdă de la care nu se primesc actualizări.

Sub tipic scenarii, fiecare gazdă Integration Server trimite actualizări de stare toate alte gazdă integrarea fermă de servere fără a utiliza valoarea de registry PermanentServers. Cu toate acestea, există scenarii în care aceste actualizări nu sunt întotdeauna trimise la toate serverele de integrare gazdă. În aceste scenarii, aveți posibilitatea să actualizați valoarea de registry PermanentServers. Actualizarea trebuie să includă adresele de TCP/IP sau NetBIOS nume de fermă de servere de integrare gazdă la care doriți serviciul local SnaBase întotdeauna pentru a trimite actualizări. Actualizările sunt trimise chiar dacă actualizări periodice stare nu sunt trimise cum era de așteptat.

Proprietă?i

ID articol: 2771292 - Ultima examinare: 28 noiembrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2771292 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2771292

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com