O actualizare care îmbunătățește instalare date Calitatea serviciului (DQS) output log in SQL Server 2012 este disponibil

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2774439
Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2012 ca un fișier descărcabil. Pentru că remedierile sunt cumulative, fiecare versiune nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2012 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

Introducere

Acest articol descrie o actualizare pentru Microsoft SQL Server 2012 care îmbunătățește jurnalul de ieșire pentru procesul de instalare date Calitatea serviciului (DQS). Pentru a depana probleme de instalare, următoarele informații este acum inclus în jurnalul de ieșire:
  • nume de sign-in de comandă înainte de fiecare apel sosit SQLCMD în fișierul de comenzi recreate_schema.bat.
  • nume de sign-in de fișier .sql.
  • Loca?ia de jurnal de ieșire atunci când apare o eroare fatală.
  • Exonerarea de răspundere în script-urile register_assemblies.sql și register_dq_assembiles.sql pentru mesajele de avertizare.

Informații suplimentare

pachet Service Pack informații pentru SQL Server 2012

Pentru a rezolva această problemă, obțineți ultimul pachet de service pentru SQL Server 2012. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2755533 Cum se obține ultimul pachet de service pentru SQL Server 2012

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Referințe

Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2774439 - Ultima examinare: 10 noiembrie 2012 - Revizie: 1.0
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2774439 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2774439

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com