Korriger: Økt Integrator i Host Integration Server 2010 kan returnere en feilmelding når det kobles til en TN3270 SSL-aktiverte porten på en IBM-stormaskin: "Server sertifikatet kontroll mislyktes"

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2782858 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Tenk deg følgende:
  • Du kjører et program som bruker økt Integrator i Microsoft Host Integration Server 2010 for å koble til en IBM-stormaskin ved hjelp av TN3270-tjenesten.
  • Økt Integrator kobles til TCP/IP-porten 992. Dette er TN3270-port som støtter Secure Sockets Layer (SSL).
  • Økt Integrator-programmet er konfigurert som CertificateCheck = TNCertificateCheck.None for å angi at serversertifikatet ikke bekreftes.

I dette tilfellet hvis sertifikatet på IBM-stormaskin som er stor, kan økt Integrator returnere følgende unntak når den kobles til IBM-stormaskin-systemet:
Microsoft.HostIntegration.SNA.Session.SessionException: Server sertifikatet kontroll mislyktes

Dette problemet oppstår for eksempel når sertifikatet som er brukt for TN3270 SSL-tilkobling er 4 000 bytes. Dette problemet oppstår ikke når sertifikatet er 1500 bytes.

Årsak

Dette problemet oppstår fordi økten Integrator feilaktig leser sertifikatdataene.

Løsning

Informasjon om kumulativ oppdatering

Hurtigreparasjon som løser dette problemet er inkludert i den kumulative oppdateringspakken 6 for Host Integration Server 2010. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du får tak i den kumulative oppdatering versjonen, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2752426 Kumulativ oppdateringspakke 6 for Host Integration Server 2010

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Referanser

Tredjepartsprodukter som beskrives i denne artikkelen, produseres av selskaper som er uavhengige av Microsoft. Microsoft gir ingen garantier, stilltiende eller på annen måte, om ytelsen eller påliteligheten til disse produktene.

Egenskaper

Artikkel-ID: 2782858 - Forrige gjennomgang: 29. november 2012 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2782858 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2782858

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com