Oppdateringer av programvare, vises som ugyldige i Administrator-konsollen i System Center Configuration Manager 2007

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2783466 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Når en Software Update punkt (SUP) synkronisering med Windows Software Update Services (WSUS) er fullført, vises programvareoppdateringer som tidligere ble distribuert som ugyldig i Administrator-konsollen i Microsoft System Center Configuration Manager 2007. Spesielt ugyldig software update-ikonet (rød pil) vises ved siden av oppdateringer når du viser oppdateringer i denBehandling av distribusjon node i Administrator-konsollen. I tillegg er disse oppdateringene ikke lenger oppført under noden Distribusjonspakker .

Årsak

Dette problemet kan oppstå på grunn av endringer som er gjort i tjenesten Microsoft Update i oktober 2012. Disse forbedringene inneholder metadata oppdateringene som påvirker alle WSUS-servere. Disse endringene forårsaket noen oppdateringer til å være markert med et innhold endring, selv om oppdateringen binærfilene ikke er endret. For noen administratorer, kan endres metadata ha blitt brukt automatisk når WSUS synkronisert med Microsoft Update-serverne i oktober. Andre administratorer mottatt endringene ved å installere oppdateringen 2734608 til sine WSUS-servere.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å installere denne hurtigreparasjonspakken på primære og sekundære Områdeservere for System Center Configuration Manager 2007 SP2.

Når du har installert denne hurtigreparasjonen, en oppdatering som inneholder en endring bare metadata og ikke innholdet i filen ikke vil føre til at oppdateringen skal vises som ugyldige.

Denne hurtigreparasjonen vil ikke oppdatere statusen for oppdateringer som tidligere er merket som ugyldig. Du kan imidlertid laste disse oppdateringene ved hjelp av veiviseren laster ned programvare fra denProgramvareoppdateringer node i Administrator-konsollen.

For å finne oppdateringer som viser ugyldige software update-ikon, kan du opprette en ny søkemappe. Hvis du vil gjøre dette, bruker du følgende objektegenskaper når du oppretter søkemappen:
  • Distribuert = Ja
  • Lastet ned = Nei
I tillegg må du ha merket av for Søk i alle mapper under denne funksjonen .

Når du kjører spørringen, må du kontrollere at bare ugyldig programvareoppdateringer returneres. Du kan velge oppdateringer og deretter laste ned dem på nytt direkte fra resultatvinduet. Du kan plassere oppdateringene til de opprinnelige distribusjonspakker Hvis disse er kjent. Du kan eventuelt legge oppdateringene i en ny pakke for distribusjon. Aktive distribusjoner, oppdateres automatisk for å gjenkjenne nedlastingsstatusen reviderte av oppdateringer.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer søkemapper for programvareoppdateringer, går du til følgende Microsoft TechNet-webområde:
Slik konfigurerer du søkemapper for programvareoppdateringer

Informasjon om hurtigreparasjon

En støttet hurtigreparasjon er tilgjengelig fra Microsoft. Denne hurtigreparasjonen er imidlertid ment å løse problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Bruk denne hurtigreparasjonen bare på systemer som har problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Denne hurtigreparasjonen kan gjennomgå ytterligere testing. Hvis du ikke er alvorlig påvirket av dette problemet, anbefaler vi derfor at du venter på neste programvareoppdatering som inneholder denne hurtigreparasjonen.

Hvis hurtigreparasjonen er tilgjengelig for nedlasting, finnes delen "Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig" øverst i denne Knowledge Base-artikkel. Hvis denne delen ikke vises, kan du kontakte Microsofts kundeservice og kundestøtte for å få hurtigreparasjonen.

Obs! Hvis det oppstår flere problemer, eller hvis du trenger feilsøkingstips, kan du kanskje opprette en separat forespørsel om. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av denne oppdateringen. For en fullstendig liste over telefonnumre for Microsofts kundeservice og kundestøtte eller opprette en separat forespørsel om, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! "Nedlasting av hurtigreparasjoner tilgjengelig"-skjemaet viser språk hurtigreparasjonen er tilgjengelig. Hvis du ikke ser språket ditt, er det fordi hurtigreparasjonen ikke er tilgjengelig for dette språket.

Forutsetninger

Hvis du vil installere denne hurtigreparasjonen, må du kjøre System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2 (SP2).

Informasjonen i registeret

Hvis du vil installere denne hurtigreparasjonen, har du ikke foreta endringer i registret.

Krav om omstart

Du har ikke starte datamaskinen på nytt etter at du installerer denne hurtigreparasjonen.

Informasjon om erstatning av hurtigreparasjoner

Denne hurtigreparasjonen erstatter ikke tidligere utgitte hurtigreparasjoner.

Filinformasjon

Den globale versjonen av denne hurtigreparasjonen installerer filer med attributtene som er oppført i tabellene nedenfor. Datoene og klokkeslettene for disse filene er oppført i Coordinated Universal Time (UTC). Datoene og klokkeslettene for disse filene på den lokale datamaskinen, vises i lokal tid sammen med din gjeldende tidsforskjell for sommertid (DST). I tillegg kan til datoene og klokkeslettene endres når du utfører bestemte operasjoner på filene.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
FilnavnFilversjonFilstørrelseDatoTidPlattform
Updmgr.dll4.0.6487.2220156,23201-Feb 201018: 55x 86

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om dette problemet, kan du gå til delen "Problem 2 ? ytterligere forbedringer" i følgende bloggoppføring på Microsoft TechNet-webområde:
Støtte tips: Distribusjonspakker for Configuration Manager-klienten kan ikke distribuere på grunn av oppdateringer som måtte være lastet ned på nytt
Hvis du vil ha mer informasjon om 2734608, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2734608 En oppdatering for Windows Server Update Services 3.0 Service Pack 2 er tilgjengelig (KB2734608)
Hvis du vil ha mer informasjon om synkronisering av programvare oppdateringer, kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:
Generell informasjon om programvare oppdaterer synkronisering
Hvis du vil ha mer informasjon om metadata for oppdateringer av programvare, kan du gå til følgende Microsoft TechNet-webområde:
Generell informasjon om programvare oppdaterer metadata
Hvis du vil ha mer informasjon om ordlisten ikonet for programvareoppdateringer, går du til følgende Microsoft TechNet-webområde:
Generell informasjon om ordlisten ikonet for programvareoppdateringer

Egenskaper

Artikkel-ID: 2783466 - Forrige gjennomgang: 14. desember 2012 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft System Center Configuration Manager 2007
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbautohotfix kbhotfixserver kbsurveynew kbmt KB2783466 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2783466

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com