Versiunea mare galeata pe serverul de cutie poștală Exchange Server 2010

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2786772 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Simptome

Pe un server de cutii poștale Exchange 2010, serviciul Information Store pot deveni nu răspund și în cele din urmă demontați și/sau se încheie cu forța. Când apare această problemă, utilizatori Exchange păstrează primesc o eroare RPC care Outlook încearcă să contacteze Exchange. Dacă utilizați Performance Monitor pentru a vizualiza valorile pentru versiunea găleți alocate sub MSExchange de date-> cazuri, veți găsi că valoarea crește în mod constant pentru unul sau mai multe baze acoperire de date, până când aceste baze acoperire de date, în cele din urmă nu reușesc.

Eveniment 10027 pot fi înregistrate atunci când se produce această problemă.

Event ID: 10027
Source: MSExchangeIS
Description: There are 5 RPC requests for the mailbox "<User>" on the database "<Database>" that have taken an abnormally long time to complete. This may be indicative of performance issues with your server.

Cauză

Această problemă se produce din cauza unui bug care cauzează serviciul Information Store pentru a introduce o buclă infinită, atunci când o pagină de bază acoperire de date este actualizată.

Rezoluție

O remediere rapidă este acum disponibilă de la Microsoft. Cu toate acestea, acesta este destinat pentru a corecta numai problema descrisă în acest articol. Aplicați-l numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume. Această remediere rapidă poate să necesite testare suplimentară. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea P1 care conține această remediere rapidă.

Pentru a rezolva imediat problema, contactați Serviciile de asistență pentru clienți Microsoft pentru a obține remedierea rapidă. Pentru o listă completă de numere de telefon serviciilor de asistență pentru clienții Microsoft și informații despre costurile de asistență, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă În cazuri speciale, costurile sunt de obicei pentru apelurile de asistență pot fi revocate dacă un profesionist de suport Microsoft stabilește că o anumită actualizare va rezolva problema. Costurile uzuale de asistență se vor aplica pentru întrebări suplimentare de asistență și pentru probleme ce nu fac obiectul actualizării în chestiune.Versiunea P1 P2 acest are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai târziu) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt prezentate în ora universală (UTC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între universal și ora locală, utilizați Fusul orar fila în Data și ora element din Panou de control.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2786772 - Ultima examinare: 25 noiembrie 2012 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbmt KB2786772 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2786772

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com