Det finnes et nytt alternativ som deaktiverer oppbevaringshandling for PermanentlyDelete i en Exchange Server 2010-organisasjon

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2793274 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Denne artikkelen presenterer et nytt alternativ som legger til en parameter for PermanentlyDeleteDisabled i cmdleten Set-OrganizationConfig . Parameteren kan brukere deaktivere PermanentlyDelete oppbevaringshandling som permanent sletter meldingselementer i en Microsoft Exchange Server 2010-organisasjonen.

Merk Handlingen PermanentlyDelete oppbevaring sletter en melding fra en postboks. En melding som er permanent slettet kan ikke gjenopprettes ved hjelp av gjenopprettbare elementer-mappen. I tillegg, returneres ikke permanent slettede meldinger i et søk-søk, med mindre rettstvist holder eller enkelt element gjenoppretting er aktivert for postboksen.

Løsning

Hvis du vil løse dette problemet, kan du installere samleoppdateringen for følgende:
2746164 Beskrivelse av Samleoppdatering 6 for Exchange Server 2010 Service Pack 2
Når du installerer samleoppdateringen, kan du kjøre følgende kommando for å deaktivere oppbevaringshandling for PermanentlyDelete i en organisasjon for Exchange Server 2010:
Set-OrganizationConfig [-Identity OrganizationName] -PermanentlyDeleteDisabled $true

Notater
  • PermanentlyDeleteDisabled -parameteren er satt til falsesom standard. Derfor er oppbevaringshandling for PermanentlyDelete aktivert.
  • Hvis parameteren PermanentlyDeleteDisabled er satt til true, deaktiveres oppbevaringshandling for PermanentlyDelete . Denne innstillingen endrer ikke andre oppbevaringspolicyer. Denne innstillingen bare blokker permanent slette handlingen fra som blir utført.

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om cmdleten Set-OrganizationConfig , kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Generell informasjon om cmdleten Set-OrganizationConfig
Hvis du vil ha mer informasjon om koder for oppbevaring og oppbevaringspolicyer, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Forstå koder for oppbevaring og oppbevaringspolicyer

Egenskaper

Artikkel-ID: 2793274 - Forrige gjennomgang: 18. februar 2013 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 på følgende plattformer
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2793274 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2793274

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com