Problemele care apar după ce implementați System Center 2012 PDM SP1

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2801056 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Introducere

Acest articol listează problemele care apar după ce implementați Microsoft System Center 2012 date protecție Manager (DPM) pachet Service Pack 1 (SP1). Problemele au fost rezolvate de Microsoft.

Informații suplimentare

Următoarele articole din bază de cunoștințe Microsoft descriu probleme care apar după ce implementați System Center 2012 PDM. Faceți clic pe numerele de articol pentru a vedea articolele în bază de cunoștințe Microsoft. Pentru a rezolva problemele care sunt descrise în articole, se aplică remedierile rapide incluse în articole.


2799728 mașină virtuală intră într-un stat în pauză sau un volum CSV merge offline atunci când încercați să creați o copiere de rezervă a mașinii virtuale pe un cluster de failover bazate pe Windows Server 2012
2801054 VSS_E_SNAPSHOT_SET_IN_PROGRESS eroare atunci când încercați să spate sus o mașină virtuală în Windows Server 2012

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2801056 - Ultima examinare: 21 ianuarie 2013 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
  • Microsoft System Center 2012 Data Protection Manager Service Pack 1
Cuvinte cheie: 
kbfix kbinfo kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2801056 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2801056

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com