FIX: Procesul de upgrade sau de instalare nu reușește la instalarea sau upgrade-ul de o instanță de SQL Server 2008 grupate pe Muntele puncte

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2802244 - View products that this article applies to.
Microsoft distribuie remedieri Microsoft SQL Server 2008 pachet Service Pack 3 ca un singur fișier descărcabil. Pentru că remedierile sunt cumulative, fiecare versiune nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2008 pachet Service Pack 3 fix de presă.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Să presupunem că încercați să instalați o instanță Microsoft SQL Server 2008 sau Microsoft SQL Server 2008 R2 grupate sau upgrade-ul de o instanță de SQL Server grupate pe punctele de montare. În această situație, procesul de instalare sau upgrade-ul nu reușește și primiți următorul mesaj de eroare:

Dată oră spid9s eroare: 5184, severitatea: 16, stare: 2.
Dată oră spid9s nu poate utiliza fișierul 'Nume unitate: \MSSQL10_50.MSSQLSERVER\MSSQL\DATA\temp_MS_AgentSigningCertificate_database.mdf' pentru cluster server. Poate fi folosit doar formatat fișierele pe care resursa de cluster server are o dependență. Fie de resurse de disc care conține fișierul nu este prezent în grupul de clustere sau resursa de cluster Sql server nu are o dependență pe ea.

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă 5 pentru SQL Server 2008 R2 SP2

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 5. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 SP 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2797460 Pachet de actualizare cumulativ 5 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2008 R2 SP 2 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2730301 SQL Server 2008 R2 se bazează care au fost lansate după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 a fost lansat

Actualizarea cumulativă 9 pentru SQL Server 2008 pachet Service Pack 3

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în Cumulative Update 9. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 pachet Service Pack 3, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2799883 Pachet de actualizare cumulativ 9 pentru SQL Server 2008 pachet Service Pack 3
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare versiune fix nou conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse anterior SQL Server 2008 pachet Service Pack 3 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cele mai recente fix de presă care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2629969 SQL Server 2008 se bazează care au fost lansate după SQL Server 2008 pachet Service Pack 3 a fost lansat

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Referințe

Pentru mai multe informații elementare service Model pentru SQL Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
935897 Un Model elementare de service este disponibil de la echipa de SQL Server pentru a livra remedierile rapide pentru problemele raportate
Pentru mai multe informații despre schema denumire pentru actualizări de SQL Server, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
822499 Schemă de denumire pentru pachetele de actualizare a software-ului Microsoft SQL Server
Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologiei standard utilizate în descrierea actualizărilor de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2802244 - Ultima examinare: 18 februarie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
 • Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 3, când se utilizează cu:
  • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
 • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kberrmsg kbmt KB2802244 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2802244

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com