Hvordan du importerer .nk2-filer til Outlook 2013

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2806550 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Introduksjon

Når du starter Microsoft Outlook 2013 for første gang, hurtigbufferen for kallenavn (lagret i den ProfilnavnNK2-filen) importeres til en skjult melding i standard meldingslager.

Obs! Profilnavn er navnet på Outlook-profilen.

Hvis du bruker en Microsoft Exchange-konto, er for eksempel hurtigbufferen for kallenavn importeres til en skjult melding i Exchange-postboksen.

Merk Outlook 2007 og tidligere versjoner kan du lagre kallenavn buffer .nk2-filen i følgende mappe.
 • Windows XP
  Stasjon: \Documentsand Settings\Username\Application innstillinger\Programdata\Microsoft\Outlook
 • Windows Vista og senere versjoner
  Stasjon: \Users\Username\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook
Når hurtigbufferen for kallenavn er importert, i Profilnavn.nk2-filen har fått nytt navn til Profilnavn. nk2.old. Hurtigbufferen for kallenavn er ikke importert på neste start av Outlook. Outlook 2013 bruker ikke nk2-filen til å vedlikeholde hurtigbufferen for kallenavn. Alle oppdateringer av hurtigbufferen for kallenavn i Outlook 2013 er gjort til skjult melding i standard meldingslager.

Merk Hvis du har flere Outlook-profiler, flettet hurtigbufferen for kallenavn fra hver profil inn i den nye Outlook 2013 hurtigbufferen for kallenavn på første oppstart av Outlook 2013 ved å bruke denne profilen. Derfor kan det være mer enn én .nk2-filen det nye navnet. nk2.old.

Det kan imidlertid oppstå situasjoner der du har til å importere en hurtigbufferfil kallenavn når denne første kallenavn buffer importprosessen er fullført. Du vil oppdatere eksisterende hurtigbufferen for kallenavn med din kollega data, for eksempel en kollega ønsker å dele sine hurtigbufferen for kallenavn med deg.

Denne artikkelen beskriver hvordan du importerer .nk2-filer til Outlook 2013.

Mer informasjon

Hvis du vil importere .nk2-filer til Outlook 2013, følger du denne fremgangsmåten:
 1. Makesure som nk2-filen i følgende mappe:
  %appdata%\Microsoft\Outlook
  Merk NK2-filen må ha samme navn som den gjeldende profilen din Outlook 2013. Profilnavnet er som standard "Outlook". Hvis du vil kontrollere profilnavnet, gjør du følgende:
  1. Klikk Startog deretter Kontrollpanel.
  2. Dobbeltklikk e-post.
  3. Klikk Vis profileri dialogboksen E-postoppsett .
 2. Klikk Start, og klikk deretterKjør.
 3. I Åpne -boksen skriver du innOutlook.exe-/importnk2, og klikk deretterOK. Dette skal importere nk2-filen til Outlook 2013 profilen.

  Merk Når du importerer .nk2-fil, flettes innholdet i thefile til eksisterende hurtigbufferen for kallenavn som er lagret for øyeblikket inyour postboksen.
Merk NK2-filen får nytt navn med filtypen OLD ved første oppstart av Outlook 2013. Derfor, hvis du prøver å importere nk2-filen på nytt, fjerne filtypen OLD.

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområder:
Kopiere Autofullfør-navnelisten til en annen datamaskin
Søker etter Outlook-datafiler

Egenskaper

Artikkel-ID: 2806550 - Forrige gjennomgang: 29. oktober 2013 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Outlook 2013
Nøkkelord: 
kbmt KB2806550 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2806550

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com