Надстройване до Office 2013 или Office 365

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2808268 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Разрешение

Ако имате по-стара версия на Office, инсталирана на вашия компютър и да инсталирате Канцелария Домашно огнище и студент 2013, Office Home и бизнес 2013, Office Professional 2013или Office 365 Home Premium, няма да имате възможност за ъпгрейд през предишната версия. Вместо това ще имате най-новата версия на Office и вашата по-ранна версия, инсталирани на един и същ компютър. Ако не искате и двете версии, трябва да деинсталирате по-ранната версия чрезПрограми и функции в Контролния панел.

Ако имате проблеми деинсталирането, използвайте поправката в тези статии за премахване на Office:За Още действия информация относно притежаването на няколко версии на Office на същия компютър вижтеИнсталиране и използване на множество версии на Office на същия компютър.


Надстройване между нови версии на Office

Ако имате предварителен преглед версия на Office на вашия компютър, като Office 365 домашно огнище премия преглед, трябва да деинсталирате визуализация на първо, преди да инсталирате пълната версия като Microsoft Office Home & студент 2013. Ако не премахнете визуализацията, можете да получите тази грешка:

Microsoft Office 2013 не поддържа надстройване Препоръчано от предварителен преглед версия на Microsoft Office 2013


Използвайте поправката вUninstall Microsoft Office 2013 или Office 365 статия за да премахнете визуализация.

Ако вече имате пълната версия на новия продукт на Office, като Office Home & студент 2013 или Office 365 Home Premium на вашия компютър и искате да превключите на друга версия, свържете се с разширена поддръжка за да научите Още действия за опциите си.


Свойства

ID на статията: 2808268 - Последна рецензия: 12 февруари 2013 г. - Редакция: 7.0
Важи за:
  • Microsoft Office Home and Student 2013
  • Microsoft Office Home and Business 2013
  • Microsoft Office Professional 2013
  • Microsoft Office 365 Home Premium
Ключови думи: 
kbmt KB2808268 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2808268

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com