Korriger: Høy "Loggfør skrive venter" tellerverdien på en SQL Server-2012-node

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2809338 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Anta at du konfigurerer funksjonen AlwaysOn tilgjengelighet grupper i en forekomst av Microsoft SQL Server-2012. I så fall har telleren Logg skrive venter for bufferen logge på SQL Server-noden en høy verdi. I tillegg genereres mini dumpfiler.

Årsak

Dette problemet oppstår fordi loggen utvalget bruker en global peker til en minne-objekt for alle databaser.

Når mange tråder prøver å skrive logger ved hjelp av utvalget logg, har alle tråder å vente på at pekeren til et minne objekt spin låser.

Merk Logg-utvalget er en i minnehurtigbufferen transaksjonsloggen. Denne hurtigbufferen brukes til å optimalisere lese loggen for gjenoppretting, replikering av transaksjonen og tilbakerulling operasjoner og funksjonen AlwaysOn tilgjengelighet grupper.

Løsning

Informasjon om kumulativ oppdatering

Samleoppdatering 3 for SQL Server 2012 SP1

Hurtigreparasjonen for dette problemet ble først utgitt i kumulativ oppdatering 3. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du får tak i denne kumulative oppdateringen for SQL Server-2012 SP1, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2812412 Kumulativ oppdateringspakke 3 for SQL Server 2012 Service Pack 1
Merk Fordi versjoner er kumulative, inneholder hver nye fix-utgivelse alle hurtigreparasjonene og sikkerhetsreparasjonene som var inkludert i tidligere SQL Server 2012 SP1 løser utgivelsen. Vi anbefaler at du vurderer å bruke den nyeste versjonen av hurtigreparasjonen som inneholder denne hurtigreparasjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2772858 SQL Server-2012 bygger som ble gitt ut etter at SQL Server 2012 Service Pack 1 ble utgitt

Informasjon om hurtigreparasjon

En støttet hurtigreparasjon er tilgjengelig fra Microsoft. Denne hurtigreparasjonen er imidlertid ment å løse problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Bruk denne hurtigreparasjonen bare på systemer som har dette bestemte problemet.

Hvis hurtigreparasjonen er tilgjengelig for nedlasting, finnes delen "Hotfix laste ned-tilgjengelig" øverst i denne Knowledge Base-artikkelen. Hvis denne delen ikke vises, kan du sende en forespørsel til Microsofts kundeservice og kundestøtte for å få hurtigreparasjonen.

Merk Hvis det oppstår andre problemer, eller hvis feilsøkingstips, må du kanskje opprette en separat forespørsel om. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av denne oppdateringen. For en fullstendig liste over telefonnumre for Microsofts kundeservice og kundestøtte eller opprette en separat forespørsel om, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Merk "Hurtigreparasjonen laste ned-tilgjengelig"-skjemaet viser språk hurtigreparasjonen er tilgjengelig. Hvis du ikke ser språket ditt, er det fordi hurtigreparasjonen ikke er tilgjengelig for dette språket.

Når du har installert denne hurtigreparasjonen, legges et nytt spor-flagg for T9024 . Når du har aktivert dette sporingsflagget, SQL Server node partisjonene pekeren til et objekt i minnet.

Merk Hvis du også aktivere flagget T8048 spor, partisjonene CPU pekeren til et objekt i minnet. Prøv å legge til dette sporingsflagget hvis symptomene som er forbundet med dette problemet vedvarer etter at du har aktivert T9024 spor flagg.

Forutsetninger

Hvis du vil bruke denne hurtigreparasjonen, må du ha SQL Server 2012 SP1 er installert på datamaskinen.

Krav om omstart

Du har ikke å starte datamaskinen på nytt etter at du har installert denne hurtigreparasjonen.

Filinformasjon

Global hurtigreparasjonsversjonen av dette har filattributtene (eller senere filattributter) som er oppført i tabellen nedenfor. Datoene og klokkeslettene for disse filene er oppført i Coordinated Universal Time (UTC). Når du viser filinformasjonen, konverteres den til lokal tid. Hvis du vil finne forskjellen mellom UTC og lokal tid, bruker den Tidssone kategorien i den Dato og klokkeslett elementet i Kontrollpanel.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
FilnavnFilversjonFilstørrelseDatoTidPlattform
Sqlservr.exe2011.110.3340.016076826-Jan-201305:12x 86
Sqlservr.exe2011.110.3340.019200026-Jan-201305:23x 64
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Egenskaper

Artikkel-ID: 2809338 - Forrige gjennomgang: 18. mars 2013 - Gjennomgang: 5.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Express
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
  • Microsoft SQL Server 2012 Web
  • SQL Server 2012 Enterprise Core
Nøkkelord: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2809338 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2809338

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com