Korriger: Høy "Loggfør skrive venter" tellerverdien på en forekomst av SQL Server 2012

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2809338 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

SymptomAnta at du aktiverer en funksjon som AlwaysOn tilgjengelighetsgrupper som bruker logge utvalg i en forekomst av Microsoft SQL Server 2012 eller Microsoft SQL Server-2014. I så fall tellerenLogg skrive venter for bufferen logge på SQL Server-forekomsten, har en høy verdi. Du vil også se høye verdier for CMEMTHREAD og WRITELOG vente i behandling av dynamiske visninger (DMVs). I tillegg genereres mini dumpfiler.

Obs! Logg-utvalget er en i minnehurtigbufferen transaksjonsloggen. Denne hurtigbufferen brukes, blant annet: optimalisere lesing loggen ved gjenoppretting og rolloback operationsin transaksjonen replikering, andfor funksjonen AlwaysOn tilgjengelighetsgrupper.

Årsak

Dette problemet oppstår fordi loggen utvalget bruker en global peker til et objekt med minne (PMO) for alle databaser.

Når mange tråder prøver å skrive logger ved hjelp av utvalget logg, har alle tråder å vente på at pekeren til en minneobjektet resulterer i kamp om ressursene som er beskrevet i delen Symptom.

Løsning

SQLServer-2014

Problemet er løst i RTM-versjonen av SQL Server-2014, men fortsatt må du aktivere sporingsflagg T9024 å aktivere feilrettingsfilen. Når du har aktivert denne sporingsflagg, partisjoner for SQL Server-forekomst peker til et minne objekt på nodenivå.

Obs! Hvis problemene vedvarer selv når du har aktivert sporingsflagg T9024, kan du også aktivere sporingsflagg T8048 hvilke partisjoner pekeren til minne objekt på CPU-nivå.

SQLServer 2012

Informasjon om kumulativ oppdatering

Samleoppdatering 3 for SQL Server 2012 SP1

Hurtigreparasjonen for dette problemet ble først utgitt i Kumulativ oppdatering 3. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du får tak i denne kumulative oppdateringen for SQL Server 2012 SP1, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2812412 Kumulativ oppdateringspakke 3 for SQL Server 2012 Service Pack 1
Obs! Fordi versjoner er kumulative, inneholder hver nye fix-utgivelse alle hurtigreparasjonene og sikkerhetsreparasjonene som var inkludert i tidligere SQL Server 2012 SP1 løser utgivelsen. Vi anbefaler at du vurderer å bruke den nyeste versjonen av hurtigreparasjonen som inneholder denne hurtigreparasjonen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
2772858 SQL Server 2012 bygger som er utgitt etter Service Pack 1 for SQL Server 2012 ble utgitt
Obs! Du må aktivere sporingsflaggT9024 å aktivere feilrettingsfilen etter at du har installert hurtigreparasjonen.Når du har aktivert denne sporingsflagg, partisjoner for SQL Server-forekomst peker til et minne objekt på nodenivå.

Obs! Hvis problemene vedvarer selv når du har aktivert sporingsflagg T9024, kan du også aktivere sporingsflagg T8048 hvilke partisjoner pekeren til minne objekt på CPU-nivå.

Informasjon om hurtigreparasjon

En støttet hurtigreparasjon er tilgjengelig fra Microsoft. Denne hurtigreparasjonen er imidlertid ment å løse problemet som er beskrevet i denne artikkelen. Bruk denne hurtigreparasjonen bare på systemer som har dette bestemte problemet.

Hvis hurtigreparasjonen er tilgjengelig for nedlasting, finnes delen "Hotfix Download-Available" øverst i denne Knowledge Base-artikkelen. Hvis denne delen ikke vises, kan du sende en forespørsel til Microsofts kundeservice og kundestøtte for å få hurtigreparasjonen.

Obs! Hvis det oppstår andre problemer, eller hvis feilsøkingstips, må du kanskje opprette en separat forespørsel om. Vanlige kundestøttekostnader gjelder for ytterligere kundestøttespørsmål og problemer som ikke dekkes av denne oppdateringen. For en fullstendig liste over telefonnumre for Microsofts kundeservice og kundestøtte eller opprette en separat forespørsel om, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Obs! "Hotfix Download-Available" skjemaet viser språk hurtigreparasjonen er tilgjengelig. Hvis du ikke ser språket ditt, er det fordi en hurtigreparasjon ikke er tilgjengelig for dette språket.

Forutsetninger for SQLServer 2012

Hvis du vil bruke denne hurtigreparasjonen, må du ha SQL Server 2012 SP1 er installert på datamaskinen.

Krav om omstart

Du har ikke starte datamaskinen på nytt etter at du har installert denne hurtigreparasjonen.

Filinformasjon

Global hurtigreparasjonsversjonen av dette har filattributtene (eller senere filattributter) som er oppført i følgende tabell. Datoene og klokkeslettene for disse filene er oppført i Coordinated Universal Time (UTC). Når du viser filinformasjonen, konverteres den til lokal tid. Hvis du vil finne forskjellen mellom UTC og lokal tid, kan du bruke kategorien tidssone under dato og klokkeslett i Kontrollpanel.
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding start collapsed
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
FilnavnFilversjonFilstørrelseDatoTidPlattform
Sqlservr.exe2011.110.3340.016076826-Jan-201305:12x 86
Sqlservr.exe2011.110.3340.019200026-Jan-201305:23x 64
Skjul dette bildetVis dette bildet
assets folding end collapsed

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Egenskaper

Artikkel-ID: 2809338 - Forrige gjennomgang: 9. september 2014 - Gjennomgang: 6.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft SQL Server 2014 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2014 Developer
 • Microsoft SQL Server 2014 Standard
 • Microsoft SQL Server 2014 Express
 • Microsoft SQL Server 2014 Web
 • Microsoft SQL Server 2012 Service Pack 1 på følgende plattformer
  • Microsoft SQL Server 2012 Developer
  • Microsoft SQL Server 2012 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2012 Express
  • Microsoft SQL Server 2012 Standard
  • Microsoft SQL Server 2012 Web
  • SQL Server 2012 Enterprise Core
Nøkkelord: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2809338 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2809338

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com