Hogyan lehet egyszerűen csökkentett módba lépni a Windows 8 rendszerben? (Egy kattintásos sorozat)

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2809468 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A kép összecsukásaA kép kibontása
sbs small
A cikk részletes leírást tartalmaz.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglalás

Miért nem lehet a Windows 8 rendszerben a rendszerindítás közben az F8 billentyű megnyomásával megnyitni a csökkentett módot, a Windows 7 rendszerhez hasonlóan? Az F8 billentyű megnyomása időnként működik, azonban nem minden alkalommal használható. Hogyan lehet egyszerűen megnyitni a beállítási képernyőt rendszerindítás közben?


A kép összecsukásaA kép kibontása
2833242

Könnyedén elérhető 123

Először húzza felfelé az ujját a modern felhasználói felület aljától, majd kattintson egyszer a Minden alkalmazás lehetőségre. Ha egeret használ, kattintson a Minden alkalmazás lehetőségre.


A kép összecsukásaA kép kibontása
2833243Ezután a parancssor karakteren húzza az ujját fentről lefelé, majd koppintson újra a Rendszergazda által végrehajtható lehetőségre. Egér használata esetén kattintson a parancssor karakterre, kattintson a jobb gombbal, majd kattintson újra a Rendszergazda által végrehajtható lehetőségre.


A kép összecsukásaA kép kibontása
2833244Ha be van állítva a felhasználói fiókok felügyelete, kattintson az igen gombra.


A kép összecsukásaA kép kibontása
2833245Kattintson, írja be a Bcdedit /set {bootmgr} displaybootmenu yes karaktersort, majd nyomja le az Enter billentyűt, amikor elkészült. Ha mégsem kívánja megjeleníteni a beállítások megnyitására vonatkozó kérdést a rendszerindításkor, a Yes értéket módosítsa No értékre.


A kép összecsukásaA kép kibontása
2833246Ha elkészült, indítsa újra a számítógépet, majd nyomja meg az F8 billentyűt a beállítási képernyő megnyitásához a rendszerindításkor, majd az F4 vagy a 4 billentyű megnyomásával indíthatja el a csökkentett módot.


A kép összecsukásaA kép kibontása
2833247Kérjük, ossza meg velünk a véleményét

A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
A kép összecsukásaA kép kibontása
kbsurvey male
Elégedett a tartalmunkkal? Válasszon az alábbi lehetőségek körül:
„Fantasztikus! A problémám megoldódott.”
„A probléma nem oldódott meg, és jobb megoldást találtam.”
Hálásak lennénk ha megírná a cikkel kapcsolatos javaslatait. Kérjük, foglalja össze a tapasztalatait. Szívesen fogadjuk javaslatait is, hogy még hasznosabb technikai dokumentumokat biztosíthassunk.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2809468 - Utolsó ellenőrzés: 2013. április 15. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows 8
  • Windows 8 Pro
Kulcsszavak: 
kbprb kbtshoot kbexpertisebeginner kbstepbystep kbgraphxlink KB2809468
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com