O actualizare este disponibilă care permite administratorilor să actualizeze de încredere și nepermis CTLs în medii deconectat în Windows

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2813430 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

Rezumat

Acest software de actualizare oferă următoarele îmbunătățiri pentru Windows:
 • Permite administratorilor să configureze domeniu s-au alăturat computere pentru a utiliza caracteristica de actualizare automată pentru atât de încredere și nepermis certificat de încredere liste (CTLs). Computerele pot folosi funcția de actualizare automată fără accesarea Site Web Actualizare Windows.
 • Permite administratorilor să configureze domeniu s-au alăturat calculatoare pentru a selecta în mod independent de încredere și nepermis CTLs utilizând caracteristica de actualizare automată.
 • Permite administratorilor să examineze setul de autorită?ile de certificare rădăcină (CAs) în programul de certificat rădăcină Microsoft.
Pentru mai multe informații despre aceste modificări și îmbunătățiri, du-te la următoarea pagină Web Microsoft:
http://Go.Microsoft.com/fwlink/?LinkId=301314

Cunoștințe preliminare

Acest articol este destinat administratorilor infrastructurii cheie publică (PKI), care au cunoștințe de bază ale politicii de grup, rădăcină ter? actualizări, certificate neacreditate, și liste de nepermis. Acest articol este destinat, de asemenea, PKI administratori care pot edita simplu ADM/ADMX fișiere pentru a implementa politicile utilizând utilitarul Group Policy Update. Pentru mai multe informații despre utilizarea fișierelor ADMX, consultați Gestionarea politicii de grup ADMX fișiere ghid pas cu pas.

Fundal

Programul de certificat rădăcină Windows permite Certificatele rădăcină de încredere pentru a fi distribuite automat în Windows. Pentru informații despre Listă tabel de membri în programul de certificat rădăcină Windows, du-te la următorul site Web Microsoft:
Program certificat rădăcină Windows - Listă tabel de membri (toate CAs)
Trusted root certificate pot fi distribuite folosind următoarele metode:
 1. Automată: Clientii pot descărca sau actualiza certificatele rădăcină de încredere utilizând mecanismul de actualizare automată. Listă tabel de certificate de încredere rădăcină sunt stocate într-un certificat de încredere Listă tabel (încredere CTL) pe serverele de actualizare Windows.
 2. Manual de: Utilizatorii pot descărca Listă tabel de certificate de încredere CA rădăcină o auto-extragere pachet IEXPRESS la Microsoft Download Center, Windows Catalog, și Microsoft Windows Server Update Services (WSUS). Pachetul IEXPRESS este lansat în același marcă de timp ca încredere CTL.
Pentru mai multe informații despre cum sunt distribuite Certificatele rădăcină, du-te la următorul site Web Microsoft:
Membrii programului de certificat Windows Root
Certificatele rădăcină nu este de încredere (certificate care public sunt cunoscute a fi frauduloase) pot fi distribuite folosind următoarele metode:
 1. Automată: Clientii pot descărca sau actualiza certificatele neacreditate rădăcină utilizând mecanismul de actualizare automată. Listă tabel de certificate de încredere rădăcini este stocată în o CTL (necreditat CTL) pe serverele de actualizare Windows. Pentru informații suplimentare despre descărcarea automat certificatele neacreditate rădăcină, du-te la următorul site Web Microsoft:
  Anunțând automat updater de nedemn de încredere certificatelor ?i cheilor
 2. Manual de: Utilizatorii pot descărca Listă tabel de certificate neacreditate ca o auto-extragere pachet IEXPRESS la Actualizare Windows. Pachetul IEXPRESS este lansat de două săptămâni după untrusted CTL este lansat.
Notă Mecanismul de actualizare automată pentru certificate de încredere, respectiv necreditate rădăcină este același. Puteți dezactiva mecanismul de actualizare automată pentru ambele tipuri de certificate utilizând aceeași setare de registry. Pentru informații suplimentare, consultați Controlează funcția de certificatele rădăcină actualizare pentru a preveni fluxul de informații la și de la Internet.

Dacă administrați propriul set de certificate de încredere rădăcină, ar trebui să dezactiva mecanismul de actualizare automată pentru încredere CTL.

Probleme cunoscute

Înainte de a instala această actualizare software, se pot întâlni unul dintre următoarele probleme atunci când vă gestionați certificate:
 • Pentru a actualiza certificatele rădăcină de încredere sau nu prezintă încredere într-un mediu deconectat, va trebui să utilizați pachetele IEXPRESS care sunt descrise în secțiunea "Background" în acest articol KB. Cu toate acestea, aveți pentru a instala manual pachete IEXPRESS. În plus, deși încercăm să aibă pachete disponibile în același marcă de timp ca distribuție CTL, oarecare întârziere poate produce cu pachete IEXPRESS.

  Notă Un mediu deconectat este un mediu în care următoarele condiții sunt adevărate:
  • Acces direct la Actualizare Windows este blocat.
  • Mecanismul de actualizare automată pentru ambele încredere, respectiv necreditate CTLs este dezactivat.
 • Tu nu pot dezactiva individual mecanismul de actualizare automată pentru încredere, respectiv necreditate CTLs. Mai precis, aveți posibilitatea să dezactivați doar mecanismul de actualizare automată pentru CTLs atât încredere, respectiv necreditate.

  Notă Vă recomandăm ca administratorii care gestionează propria Listă de certificate de încredere rădăcină dezactivați serviciul de actualizare automată pentru încredere CTLs. Cu toate acestea, noi nu recomandăm că administratorii dezactiva serviciul de actualizare automată pentru untrusted CTLs.
 • Nu există nici un mecanism pentru utilizatorii care gestiona propriile lor Listă tabel de certificate de încredere rădăcină a ușor Vezi Certificatele rădăcină în rădăcină programul și să decidă care certificat de încredere.

Rezoluție

Acest nou update de software-ul include următoarele remedieri care rezolva problemele care sunt descrise în secțiunea "Probleme Descriere" din acest articol KB.
 • Această actualizare software-ul adaugă următoarele caracteristici în Windows care vă permite să utilizați mecanismul de actualizare automată în medii Deconectat:
  1. O noua setare de registry: setare de registry vă permite să schimbați locația URL-ul pentru descărcare de încredere și de încredere CTLs la Actualizare Windows într-o loca?ie partajată într-o organizație. Atât fișierul și HTTP schemele sunt acceptate în această setare de registry. Pentru mai multe informații despre această setare de registry, consultați Cheile de registry secțiune din acest articol KB.

   Notă Dacă modificați URL locație într-un folder partajat locale, trebuie să sincronizați folderul partajat locale împreună cu folderul Actualizare Windows.
  2. Un nou set de opțiuni a instrumentului de Certutil: aceste opțiuni vă dau mai multe metode pentru sincronizarea dosare. Pentru mai multe informații despre aceste opțiuni, consultați Verbele noi în Certutil secțiune din acest articol KB.
 • Această actualizare software decupleaza mecanismul de actualizare automată pentru CTLs încredere, respectiv necreditate. De exemplu, după ce aplicați actualizarea, puteți utiliza o cheie de registry pentru a dezactiva doar mecanismul de actualizare automată pentru certificatele rădăcină de încredere. Pentru informații suplimentare despre cheile de registry, consultați Cheile de registry secțiune din acest articol KB.
 • Această actualizare software-ul introduce un nou instrument care administratorii pot utiliza pentru a vizualiza un set de certificate de încredere rădăcină în programul de certificat rădăcină Microsoft. Acest instrument este pentru administratorii care gestionează un set de certificate de încredere rădăcină pentru un mediu de întreprindere. Un administrator poate utiliza acest instrument pentru a selecta setul de certificate de încredere rădăcină, export-le la un depozit de certificate serializate și să le distribuiți utilizând Politică de grup. Pentru informații suplimentare, consultați Verbele noi în Certutil secțiune din acest articol KB.

Informa?ii despre Update

Următoarele fișiere sunt disponibile pentru descărcare de la Microsoft Download Center:


Pentru toate acceptate versiunile x 86 de Windows Vista

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate versiunile x 64 de Windows Vista sprijinit

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate acceptate versiunile x 86 Windows Server 2008

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate versiunile x 64 de Windows Server 2008 a sprijinit

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate IA-64-bază versiuni suportate de Windows Server 2008

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate versiunile x86-based de Windows 7 suportate

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate acceptate versiunile x 64 de Windows 7

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate bazate pe x 86 versiuni suportate de Windows Embedded standardul 7

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate versiunile x 64-bază Windows Embedded 7 Standard pentru sistemele x 64 sprijinit

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate versiunile x 64 de Windows Server 2008 R2 acceptate

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate versiunile IA-64-based de Windows Server 2008 R2 suportate

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate acceptate versiunile x 86 de Windows 8

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate versiunile x 64 de Windows 8 acceptate

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.

Pentru toate versiunile acceptate de Windows Server 2012

Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum pachetul.
Data lansării: Iunie 11, 2011

Pentru mai multe informații despre modul de descărcare a fi?ierelor suport Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obține fișierele de suport Microsoft de la serviciile online
Microsoft a scanat acest fi?ier pentru viruși. Microsoft a utilizat cele mai recente produse software de detectare a virusilor care erau disponibile la data la care fisierul a fost înregistrat. Fișierul este stocat pe fermă de servere securizate care ajută la prevenirea modificărilor neautorizate ale fișierului.

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă înlocuiește hotfix 2661254.

Informații de hash fișier

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierSHA1 hashSHA256 hash
Ferestre-KB2813430-ia64.msu2B6A1847C360B82A35250D3A9CD8E8DC2FEC885F6198697F00EE9EB4B5A37CFC70BC729916B28B2CFA24AC8E4980F54F87DA5C33
Ferestre-KB2813430-x64.msuBBC684457A68E0542ABE5E373BA62A5D7FDD0999A45AAF6C5675BB094455AB26161AE58FC43DB3F8A7986F47F3ADF78B309A0EA3
Ferestre-KB2813430-x86.msu4D56BE42FECA7D90A36E0725882C7E34460455DAAB23E22924D4DCB2B42DD7C519D689FE3415B722C44FBE4DCDB9FA9934DEFD3F
Windows6.1-KB2813430-ia64.msu8FC61E9AE55F9E176D6C2CB16219FBB7B526B37B5AB06A25409C5664F5F69FCACAF0D74EFD1CD9B9D829BDB1FA446CA479CD0BA3
Windows6.1-KB2813430-x64.msu0A282A6077331C034BA2D31B85DFE65DCC71E3805D486E4B1277FF25CDB4DB7263BE87DAA589199008B10D1095BA115B545F2E96
Windows6.1-KB2813430-x86.msuC82381FD35C3BC0003E4A921E777CD26BF432EEAC79CE234AD14D14E733C3AFC1078AF106A696078571D3E72220E159E8CAD1BAE
Windows8-RT-KB2813430-arm.msuA509DCEB1FAFB462AFCA4626C90DC0286D3EC45C00D34060278889A2F216AA6D8F0F7496796D6F1FA514E7A0DC85866055404D96
Windows8-RT-KB2813430-x64.msu3641B990798222670A7D0DB5DD90509FDDC1AD0E2868E8DA5DADD19F84E165092F098FC306929062A49751B11424683BB92BE08F
Windows8-RT-KB2813430-x86.msu4A22CFF4CCBD35F548371CA530B08487E074F23EE5CFAB87709F561393B5DC6BB15E06CDED75DA015628F6E79A0EDAD491763905
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Informații cu privire la fișiere

Versiunea globală a acestei remedieri rapide instalează fișierele care au atributele care sunt listate în următoarele tabele. Datele și orele acestor fișiere sunt listate în marcă de timp universal (UTC). Datele și orele pentru aceste fișiere pe computer local sunt afișate în timpul local împreună cu diferenta de fus orar pentru ora de vara (DST). În plus, datele și orele se pot modifica când efectuați anumite operații cu fișierele.

Ferestre Vista și Ferestre a servi 2008 fișierul de informații

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Ferestre Vista și Ferestre a servi 2008 fișier notele informative
Importante Remedieri rapide Windows Vista ?i Windows Server 2008 remedieri rapide sunt incluse în pachetele de aceeași. Cu toate acestea, doar "Windows Vista" este listat pe pagina de cerere de remedieri rapide. Pentru a solicita pachetul de remediere rapidă care se aplică una sau ambele sisteme de operare, selectați o remediere rapidă, care este listat sub "Windows Vista" pe pagina. Se referă la secțiunea "Se aplică pentru" în articole pentru a determina sistemul de operare reale, care se aplică fiecare remediere rapidă.
 • Fișierele care se aplică la un anumit produs, SR_Level (RTM, SPn), și ramura serviciului (LDR, RDG) pot fi identificate prin examinarea numerele de versiune Fișier a?a cum este indicat în tabelul următor.
  Reduceți tabelulMăriți tabelul
  VersiuneaProdusSR_LevelServiciu filială
  6.0.6002.18XXXFerestre Vista și Ferestre a servi 2008SP2LDR
 • pachet Service Pack 1 este integrată în versiunea de Windows Server 2008. Prin urmare, RTM dosar de piatră de hotar se aplică numai pentru Windows Vista. RTM dosar de piatră de hotar am o 6.0.0000. xxxxxx numărul de versiune.
 • Fișierele MANIFEST (.manifest) și MUM fișiere (.mum) care sunt instalate pentru fiecare mediu sunt listat separat în secțiunea "informații suplimentare fișier pentru Windows Server 2008 și Windows Vista". Fișierele MUM și MANIFEST fișiere și fișierele asociate securitate catalog (.cat), sunt foarte importante pentru mentinerea starea de componenta actualizat. Fișierele catalog de securitate, pentru care nu sunt listate atributele, sunt semnate cu o semnătură digitală Microsoft.
Pentru toate versiunile x 86-bază Ferestre a servi 2008 și Ferestre Vista sprijinit
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierDosar traducereDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:38Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201309:44Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201312:22Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201312:29Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:53Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823159,74413-Apr-201308:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:01Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823159,74413-Apr-201311:07Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201306:20Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823122,88013-Apr-201306:24Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201307:51Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823151,55213-Apr-201307:56Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:25Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201310:30Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:00Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823167,93613-Apr-201310:05Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201312:06Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823155,64813-Apr-201312:12Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201307:39Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201307:44Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:53Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882390,11213-Apr-201310:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:06Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882381,92013-Apr-201308:11Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:27Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823135,16813-Apr-201311:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:35Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201313:40Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:21Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823151,55213-Apr-201308:28Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:04Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823151,55213-Apr-201313:09Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:52Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201311:57Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:06Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823139,26413-Apr-201309:12Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:21Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201309:26Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:57Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823135,16813-Apr-201314:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:16Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882369,63213-Apr-201310:21Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201314:11Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882369,63213-Apr-201314:15Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201322:18Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:43Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201320:50Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:23Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095159,74413-Apr-201320:27Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095159,74413-Apr-201322:18Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201311:01Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095122,88013-Apr-201311:05Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095151,55213-Apr-201322:18Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201322:18Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095167,93613-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:45Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095155,64813-Apr-201320:53Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:35Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:41Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309590,11213-Apr-201322:18Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309581,92013-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095135,16813-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:41Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095151,55213-Apr-201320:49Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:48Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095151,55213-Apr-201320:55Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:55Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:01Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095139,26413-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:58Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:04Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:32Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095135,16813-Apr-201321:38Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:38Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309569,63213-Apr-201320:48Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:49Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309569,63213-Apr-201321:57Nu este cazul
Certenc.dll6.0.6002.1882341,98413-Apr-201306:15x 86
Certutil.exe6.0.6002.18823812,54413-Apr-201303:30x 86
Certenc.dll6.0.6002.2309541,98413-Apr-201310:56x 86
Certutil.exe6.0.6002.23095813,05613-Apr-201309:39x 86
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882332,76813-Apr-201311:30Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882341,47213-Apr-201309:58Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201309:56Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201312:40Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,93613-Apr-201309:09Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882340,96013-Apr-201311:23Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882334,30413-Apr-201306:34Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882341,98413-Apr-201308:07Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882334,81613-Apr-201313:01Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882336,35213-Apr-201310:41Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882343,00813-Apr-201310:16Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882332,76813-Apr-201310:48Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201313:54Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201312:24Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201307:55Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882326,11213-Apr-201311:08Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.188232560013-Apr-201308:20Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201312:54Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201308:42Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882335,84013-Apr-201311:45Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882338,40013-Apr-201313:52Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:40Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882341,47213-Apr-201313:21Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,93613-Apr-201312:09Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,37613-Apr-201311:38Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201309:24Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882340,44813-Apr-201312:28Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:50Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,37613-Apr-201313:24Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882338,40013-Apr-201309:39Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882336,86413-Apr-201311:49Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882335,32813-Apr-201314:11Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201313:32Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882323,55213-Apr-201310:31Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882323,55213-Apr-201314:22Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309532,76813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309541,47213-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:02Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,93613-Apr-201320:38Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309540,96013-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309534,30413-Apr-201311:12Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309541,98413-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309534,81613-Apr-201321:02Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309536,35213-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309543,00813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309532,76813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:05Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:56Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309526,11213-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.230952560013-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:04Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309535,84013-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309538,40013-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:02Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309541,47213-Apr-201321:08Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,93613-Apr-201321:14Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,37613-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309540,44813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:03Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,37613-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309538,40013-Apr-201321:17Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309536,86413-Apr-201321:09Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309535,32813-Apr-201321:51Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309523,55213-Apr-201321:00Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309523,55213-Apr-201322:08Nu este cazul
Crypt32.dll6.0.6002.18823985,60013-Apr-201306:15x 86
Crypt32.dll6.0.6002.23095986,11213-Apr-201310:56x 86
Cryptnet.dll6.0.6002.1882398,30413-Apr-201306:15x 86
Cryptnet.dll6.0.6002.2309598,30413-Apr-201310:56x 86
Cryptsvc.dll6.0.6002.18823133,12013-Apr-201306:15x 86
Cryptsvc.dll6.0.6002.23095135,16813-Apr-201310:56x 86
Pentru toate versiunile x 64-bază Ferestre a servi 2008 și Ferestre Vista supported
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierDosar traducereDimensiune fișierDataTimpPlatforma
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:29Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823138,75213-Apr-201309:35Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:53Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823136,70413-Apr-201309:57Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:54Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823150,01613-Apr-201307:59Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:24Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823152,06413-Apr-201309:29Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201304:16Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823111,61613-Apr-201304:19Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:24Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823141,82413-Apr-201309:30Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:23Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823137,72813-Apr-201308:28Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:22Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823158,20813-Apr-201308:27Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:53Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823144,38413-Apr-201309:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:56Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823137,21613-Apr-201308:01Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:21Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882378,84813-Apr-201308:25Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:52Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882373,72813-Apr-201307:57Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:52Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823127,48813-Apr-201308:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:52Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823139,77613-Apr-201307:57Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:21Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823143,36013-Apr-201308:26Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:52Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823142,84813-Apr-201307:57Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:54Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823136,19213-Apr-201309:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:13Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823129,02413-Apr-201309:20Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:24Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823137,21613-Apr-201309:29Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:52Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823123,90413-Apr-201308:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:52Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882359,39213-Apr-201308:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201309:53Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882360,41613-Apr-201309:57Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201313:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095138,75213-Apr-201313:33Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:08Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095136,70413-Apr-201314:17Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:07Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095150,01613-Apr-201314:17Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:29Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095152,06413-Apr-201314:35Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201303:44Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095111,61613-Apr-201303:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:23Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095141,82413-Apr-201312:29Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201313:56Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095137,72813-Apr-201314:06Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:31Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095158,20813-Apr-201314:36Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:49Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095144,38413-Apr-201312:54Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095137,21613-Apr-201314:23Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201313:56Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309578,84813-Apr-201314:06Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201313:27Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309573,72813-Apr-201313:30Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:29Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095127,48813-Apr-201314:35Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:23Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095139,77613-Apr-201312:29Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:47Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095143,36013-Apr-201312:52Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:22Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095142,84813-Apr-201314:29Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:23Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095136,19213-Apr-201312:29Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201314:21Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095129,02413-Apr-201314:29Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:50Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095137,21613-Apr-201312:55Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:23Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095123,90413-Apr-201312:29Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201313:09Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309559,39213-Apr-201313:13Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:47Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309560,41613-Apr-201312:52Nu este cazul
Certenc.dll6.0.6002.1882350,68813-Apr-201304:12x 64
Certutil.exe6.0.6002.188231,078,27213-Apr-201302:10x 64
Certenc.dll6.0.6002.2309550,68813-Apr-201303:34x 64
Certutil.exe6.0.6002.230951,078,78413-Apr-201302:14x 64
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882332,25613-Apr-201309:37Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882340,96013-Apr-201308:32Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,37613-Apr-201309:44Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,37613-Apr-201310:04Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:09Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882340,44813-Apr-201309:38Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882333,79213-Apr-201304:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882341,47213-Apr-201309:40Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882334,30413-Apr-201308:07Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882335,84013-Apr-201308:36Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882342,49613-Apr-201308:37Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882332,25613-Apr-201309:10Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,37613-Apr-201309:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882338,91213-Apr-201310:06Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882338,91213-Apr-201308:11Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.188232560013-Apr-201308:33Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882325,08813-Apr-201308:05Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882338,91213-Apr-201309:08Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,37613-Apr-201310:03Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882335,32813-Apr-201309:11Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201308:07Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882338,91213-Apr-201308:36Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882340,96013-Apr-201308:07Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201310:06Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882336,86413-Apr-201309:16Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,37613-Apr-201309:32Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,93613-Apr-201308:33Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882338,91213-Apr-201309:10Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882336,86413-Apr-201309:14Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201309:39Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882336,35213-Apr-201309:12Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882334,81613-Apr-201309:12Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,37613-Apr-201309:04Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882323,04013-Apr-201309:09Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882323,04013-Apr-201310:03Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309532,25613-Apr-201314:33Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309540,96013-Apr-201314:35Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,37613-Apr-201313:43Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,37613-Apr-201314:33Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201314:33Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309540,44813-Apr-201314:44Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309533,79213-Apr-201303:49Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309541,47213-Apr-201312:42Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309534,30413-Apr-201312:57Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309535,84013-Apr-201314:25Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309542,49613-Apr-201314:46Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309532,25613-Apr-201314:25Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,37613-Apr-201312:33Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309538,91213-Apr-201313:04Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309538,91213-Apr-201314:35Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.230952560013-Apr-201314:25Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309525,08813-Apr-201313:37Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309538,91213-Apr-201314:15Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,37613-Apr-201312:33Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309535,32813-Apr-201314:44Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201312:42Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309538,91213-Apr-201313:02Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309540,96013-Apr-201314:40Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201312:42Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309536,86413-Apr-201314:15Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,37613-Apr-201314:40Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,93613-Apr-201313:18Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309538,91213-Apr-201314:36Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309536,86413-Apr-201314:15Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201313:05Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309536,35213-Apr-201314:17Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309534,81613-Apr-201312:42Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,37613-Apr-201314:15Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309523,04013-Apr-201313:20Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309523,04013-Apr-201312:59Nu este cazul
Crypt32.dll6.0.6002.188231,269,24813-Apr-201304:13x 64
Crypt32.dll6.0.6002.230951,270,27213-Apr-201303:34x 64
Cryptnet.dll6.0.6002.18823132,09613-Apr-201304:13x 64
Cryptnet.dll6.0.6002.23095132,09613-Apr-201303:34x 64
Cryptsvc.dll6.0.6002.18823174,59213-Apr-201304:13x 64
Cryptsvc.dll6.0.6002.23095177,66413-Apr-201303:34x 64
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:38Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201309:44Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201312:22Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201312:29Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:53Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823159,74413-Apr-201308:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:01Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823159,74413-Apr-201311:07Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201306:20Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823122,88013-Apr-201306:24Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201307:51Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823151,55213-Apr-201307:56Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:25Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201310:30Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:00Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823167,93613-Apr-201310:05Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201312:06Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823155,64813-Apr-201312:12Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201307:39Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201307:44Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:53Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882390,11213-Apr-201310:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:06Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882381,92013-Apr-201308:11Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:27Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823135,16813-Apr-201311:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:35Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201313:40Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:21Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823151,55213-Apr-201308:28Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:04Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823151,55213-Apr-201313:09Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201311:52Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201311:57Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:06Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823139,26413-Apr-201309:12Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201309:21Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823147,45613-Apr-201309:26Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201313:57Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823135,16813-Apr-201314:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:16Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882369,63213-Apr-201310:21Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201314:11Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882369,63213-Apr-201314:15Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201322:18Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:43Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201320:50Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:23Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095159,74413-Apr-201320:27Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095159,74413-Apr-201322:18Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201311:01Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095122,88013-Apr-201311:05Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095151,55213-Apr-201322:18Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201322:18Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095167,93613-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:45Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095155,64813-Apr-201320:53Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:35Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:41Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309590,11213-Apr-201322:18Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309581,92013-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095135,16813-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:41Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095151,55213-Apr-201320:49Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:48Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095151,55213-Apr-201320:55Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:55Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:01Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095139,26413-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:58Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095147,45613-Apr-201321:04Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:32Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095135,16813-Apr-201321:38Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:38Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309569,63213-Apr-201320:48Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:49Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309569,63213-Apr-201321:57Nu este cazul
Certenc.dll6.0.6002.1882341,98413-Apr-201306:15x 86
Certutil.exe6.0.6002.18823812,54413-Apr-201303:30x 86
Certenc.dll6.0.6002.2309541,98413-Apr-201310:56x 86
Certutil.exe6.0.6002.23095813,05613-Apr-201309:39x 86
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882332,76813-Apr-201311:30Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882341,47213-Apr-201309:58Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201309:56Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201312:40Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,93613-Apr-201309:09Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882340,96013-Apr-201311:23Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882334,30413-Apr-201306:34Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882341,98413-Apr-201308:07Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882334,81613-Apr-201313:01Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882336,35213-Apr-201310:41Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882343,00813-Apr-201310:16Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882332,76813-Apr-201310:48Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201313:54Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201312:24Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201307:55Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882326,11213-Apr-201311:08Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.188232560013-Apr-201308:20Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201312:54Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201308:42Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882335,84013-Apr-201311:45Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882338,40013-Apr-201313:52Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:40Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882341,47213-Apr-201313:21Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,93613-Apr-201312:09Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,37613-Apr-201311:38Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201309:24Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882340,44813-Apr-201312:28Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:50Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,37613-Apr-201313:24Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882338,40013-Apr-201309:39Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882336,86413-Apr-201311:49Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882335,32813-Apr-201314:11Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882337,88813-Apr-201313:32Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882323,55213-Apr-201310:31Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882323,55213-Apr-201314:22Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309532,76813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309541,47213-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:02Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,93613-Apr-201320:38Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309540,96013-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309534,30413-Apr-201311:12Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309541,98413-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309534,81613-Apr-201321:02Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309536,35213-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309543,00813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309532,76813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:05Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:56Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309526,11213-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.230952560013-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:04Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309535,84013-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309538,40013-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:02Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309541,47213-Apr-201321:08Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,93613-Apr-201321:14Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,37613-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309540,44813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201321:03Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,37613-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309538,40013-Apr-201321:17Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309536,86413-Apr-201321:09Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309535,32813-Apr-201321:51Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309537,88813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309523,55213-Apr-201321:00Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309523,55213-Apr-201322:08Nu este cazul
Crypt32.dll6.0.6002.18823985,60013-Apr-201306:15x 86
Crypt32.dll6.0.6002.23095986,11213-Apr-201310:56x 86
Cryptnet.dll6.0.6002.1882398,30413-Apr-201306:15x 86
Cryptnet.dll6.0.6002.2309598,30413-Apr-201310:56x 86
Cryptsvc.dll6.0.6002.18823133,12013-Apr-201306:15x 86
Cryptsvc.dll6.0.6002.23095135,16813-Apr-201310:56x 86
Pentru toate IA-64-bază versiuni suportate de Windows Server 2008
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierDosar traducereDimensiune fișierDataTimpPlatforma
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:38Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823150,01613-Apr-201308:30Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201303:52Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823111,61613-Apr-201303:45Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:08Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823158,20813-Apr-201307:59Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:17Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882378,84813-Apr-201308:20Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:35Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882373,72813-Apr-201308:29Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201307:52Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882359,39213-Apr-201307:45Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188232,56013-Apr-201308:05Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882360,41613-Apr-201307:57Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:49Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095150,01613-Apr-201312:42Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201302:30Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095111,61613-Apr-201302:23Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:07Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095158,20813-Apr-201311:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:45Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309578,84813-Apr-201312:47Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:26Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309573,72813-Apr-201312:19Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:15Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309559,39213-Apr-201312:09Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230952,56013-Apr-201312:36Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309560,41613-Apr-201312:30Nu este cazul
Certenc.dll6.0.6002.18823103,42413-Apr-201303:49IA-64
Certutil.exe6.0.6002.188232,078,20813-Apr-201301:49IA-64
Certenc.dll6.0.6002.23095103,42413-Apr-201302:24IA-64
Certutil.exe6.0.6002.230952,079,23213-Apr-201301:14IA-64
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,42413-Apr-201308:43Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882333,79213-Apr-201303:57Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882342,49613-Apr-201308:15Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.188232560013-Apr-201308:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882325,08813-Apr-201308:39Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882323,04013-Apr-201307:58Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882323,04013-Apr-201308:09Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,42413-Apr-201312:54Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309533,79213-Apr-201302:33Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309542,49613-Apr-201312:13Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.230952560013-Apr-201312:52Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309525,08813-Apr-201312:30Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309523,04013-Apr-201312:20Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309523,04013-Apr-201312:41Nu este cazul
Crypt32.dll6.0.6002.188232,392,06413-Apr-201303:49IA-64
Crypt32.dll6.0.6002.230952,392,06413-Apr-201302:24IA-64
Cryptnet.dll6.0.6002.18823251,39213-Apr-201303:49IA-64
Cryptnet.dll6.0.6002.23095251,39213-Apr-201302:24IA-64
Cryptsvc.dll6.0.6002.18823355,32813-Apr-201303:49IA-64
Cryptsvc.dll6.0.6002.23095359,93613-Apr-201302:24IA-64
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:53Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823159,74413-Apr-201308:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201306:20Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823122,88013-Apr-201306:24Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:00Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.18823167,93613-Apr-201310:05Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:53Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882390,11213-Apr-201310:58Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201308:06Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882381,92013-Apr-201308:11Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201310:16Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882369,63213-Apr-201310:21Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.188233,07213-Apr-201314:11Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.1882369,63213-Apr-201314:15Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:23Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095159,74413-Apr-201320:27Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201311:01Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095122,88013-Apr-201311:05Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.23095167,93613-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201322:14Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309590,11213-Apr-201322:18Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:28Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309581,92013-Apr-201321:34Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201320:38Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309569,63213-Apr-201320:48Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.0.6002.230953,07213-Apr-201321:49Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.0.6002.2309569,63213-Apr-201321:57Nu este cazul
Certenc.dll6.0.6002.1882341,98413-Apr-201306:15x 86
Certutil.exe6.0.6002.18823812,54413-Apr-201303:30x 86
Certenc.dll6.0.6002.2309541,98413-Apr-201310:56x 86
Certutil.exe6.0.6002.23095813,05613-Apr-201309:39x 86
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882339,93613-Apr-201309:09Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882334,30413-Apr-201306:34Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882343,00813-Apr-201310:16Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882326,11213-Apr-201311:08Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.188232560013-Apr-201308:20Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882323,55213-Apr-201310:31Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.1882323,55213-Apr-201314:22Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309539,93613-Apr-201320:38Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309534,30413-Apr-201311:12Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309543,00813-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309526,11213-Apr-201322:26Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.230952560013-Apr-201321:47Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309523,55213-Apr-201321:00Nu este cazul
Crypt32.dll.MUI6.0.6002.2309523,55213-Apr-201322:08Nu este cazul
Crypt32.dll6.0.6002.18823985,60013-Apr-201306:15x 86
Crypt32.dll6.0.6002.23095986,11213-Apr-201310:56x 86
Cryptnet.dll6.0.6002.1882398,30413-Apr-201306:15x 86
Cryptnet.dll6.0.6002.2309598,30413-Apr-201310:56x 86
Cryptsvc.dll6.0.6002.18823133,12013-Apr-201306:15x 86
Cryptsvc.dll6.0.6002.23095135,16813-Apr-201310:56x 86
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Windows 7 și Windows Server 2008 R2 fișierul de informații

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Notele informative cu privire la fisiere in Windows 7 și Windows Server 2008 R2
Importante Remedieri rapide Windows 7 și Windows Server 2008 R2 remedieri rapide sunt incluse în pachetele de aceeași. Cu toate acestea, remedieri rapide pe pagina de cerere de remedieri rapide sunt listate sub ambele sisteme de operare. Pentru a solicita pachetul de remediere rapidă care se aplică una sau ambele sisteme de operare, selectați o remediere rapidă, care este listat sub "Windows 7/Windows Server 2008 R2" pe pagina. Se referă la secțiunea "Se aplică pentru" în articole pentru a determina sistemul de operare reale, care se aplică fiecare remediere rapidă.
 • Fișierele care se aplică la un anumit produs, reper (RTM, SPn), și ramură de servicii (LDR, GDR) pot fi identificate examinând numerele de versiune fișierul așa cum se arată în tabelul următor:
  Reduceți tabelulMăriți tabelul
  VersiuneaProdusPiatră de hotarServiciu filiala
  6.1.7601.18XXXWindows 7 și Windows Server 2008 R2SP1RDG
  6.1.7601.22XXXWindows 7 și Windows Server 2008 R2SP1LDR
 • Ramurile de servicii RDG conțin doar acele remedieri care sunt eliberate pe scară largă pentru a aborda problemele de pe scară largă, critic. Ramurile LDR con?in remedieri în plus față de remedierile lansată pe scară largă.
 • Fișierele MANIFEST (.manifest) și MUM fișiere (.mum) care sunt instalate pentru fiecare mediu sunt listat separat în secțiunea "informații suplimentare fișier pentru Windows 7 și Windows Server 2008 R2". MUM și MANIFEST fișiere și fișierele asociate securitate catalog (.cat), sunt critice pentru menținerea starea de componenta actualizat. Fișierele catalog de securitate, pentru care nu sunt listate atributele, sunt semnate cu o semnătură digitală Microsoft.
Pentru toate versiunile x86-based de Windows 7 suportate
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierDosar traducereDimensiune fișierDataTimpPlatforma
Certenc.dll6.1.7601.1814243,00826-Apr-201303:08x 86
Certutil.exe6.1.7601.18142903,16826-Apr-201303:08x 86
Certenc.dll6.1.7601.2231143,00826-Apr-201303:27x 86
Certutil.exe6.1.7601.22311903,16826-Apr-201303:28x 86
Crypt32.dll6.1.7601.181421,160,19226-Apr-201304:49x 86
Crypt32.dll6.1.7601.223111,160,70426-Apr-201304:59x 86
Cryptnet.dll6.1.7601.18142103,93626-Apr-201304:49x 86
Cryptnet.dll6.1.7601.22311106,49626-Apr-201304:59x 86
Cryptsvc.dll6.1.7601.18142140,28826-Apr-201304:49x 86
Cryptsvc.dll6.1.7601.22311142,33626-Apr-201304:59x 86
Pentru toate versiunile x64-based de Windows 7 și Windows Server 2008 R2 suportate
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierDosar traducereDimensiune fișierDataTimpPlatforma
Certenc.dll6.1.7601.1814252,22426-Apr-201305:45x 64
Certutil.exe6.1.7601.181421,192,44826-Apr-201303:44x 64
Certenc.dll6.1.7601.2231152,22426-Apr-201305:15x 64
Certutil.exe6.1.7601.223111,192,96026-Apr-201303:33x 64
Crypt32.dll6.1.7601.181421,464,32026-Apr-201305:46x 64
Crypt32.dll6.1.7601.223111,464,32026-Apr-201305:16x 64
Cryptnet.dll6.1.7601.18142139,77626-Apr-201305:46x 64
Cryptnet.dll6.1.7601.22311142,33626-Apr-201305:16x 64
Cryptsvc.dll6.1.7601.18142184,32026-Apr-201305:46x 64
Cryptsvc.dll6.1.7601.22311186,88026-Apr-201305:16x 64
Pentru toate versiunile IA-64-based de Windows Server 2008 R2 suportate
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierDosar traducereDimensiune fișierDataTimpPlatforma
Certenc.dll6.1.7601.18142110,08026-Apr-201304:28IA-64
Certutil.exe6.1.7601.181422,318,33626-Apr-201302:56IA-64
Certenc.dll6.1.7601.22311110,08026-Apr-201304:23IA-64
Certutil.exe6.1.7601.223112,318,84826-Apr-201303:04IA-64
Crypt32.dll6.1.7601.181422,663,42426-Apr-201304:28IA-64
Crypt32.dll6.1.7601.223112,663,93626-Apr-201304:23IA-64
Cryptnet.dll6.1.7601.18142267,26426-Apr-201304:28IA-64
Cryptnet.dll6.1.7601.22311272,38426-Apr-201304:23IA-64
Cryptsvc.dll6.1.7601.18142381,95226-Apr-201304:28IA-64
Cryptsvc.dll6.1.7601.22311386,56026-Apr-201304:23IA-64
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Windows 8 și Windows Server 2012 fișierul de informații

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Windows RT, Windows 8 și Windows Server 2012 fișier notele informative
 • Fișierele care se aplică la un anumit produs, reper (RTM, SPn), și ramură de servicii (LDR, GDR) pot fi identificate examinând numerele de versiune fișierul așa cum se arată în tabelul următor:
  Reduceți tabelulMăriți tabelul
  VersiuneaProdusPiatră de hotarServiciu filiala
  6.2.920 0.16 xxxWindows RT, Windows 8 și Windows Server 2012RTMRDG
 • Ramurile de servicii RDG conțin doar acele remedieri care sunt eliberate pe scară largă pentru a aborda problemele de pe scară largă, critic. Ramurile LDR con?in remedieri în plus față de remedierile lansată pe scară largă.
 • Fișierele MANIFEST (.manifest) și MUM fișiere (.mum) care sunt instalate pentru fiecare mediu sunt listat separat în "informații suplimentare fișier pentru Windows RT, Windows 8 și Windows Server 2012" secțiune. Fișiere MUM și MANIFEST și fișierele catalog (.cat) de securitate asociate, sunt extrem de importante pentru a menține informatia de stare a componentelor actualizate. Fișierele catalog de securitate, pentru care nu sunt listate atributele, sunt semnate cu o semnătură digitală Microsoft.
Pentru toate acceptate versiunile x 86 de Windows 8
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierDosar traducereDimensiune fișierDataTimpPlatforma
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:24Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579184,32009-Apr-201323:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201201:42Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579137,21609-Apr-201323:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:37Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579173,05609-Apr-201323:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:27Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579192,51209-Apr-201323:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:29Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579168,44810-Apr-201301:14Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:27Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.1657995,74409-Apr-201323:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201206:42Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.1657989,60010-Apr-201301:32Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:25Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579137,21610-Apr-201302:22Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201206:42Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579172,03210-Apr-201301:13Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:30Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579160,76810-Apr-201301:14Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201206:48Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.1657972,19210-Apr-201301:39Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201206:35Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.1657973,21610-Apr-201301:20Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:31Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.1657973,21610-Apr-201302:19Nu este cazul
Certenc.dll6.2.9200.1638444,03226-Iul-201201:29Nu este cazul
Certutil.exe6.2.9200.16579915,45609-Apr-201322:30Nu este cazul
Crypt32.dll6.2.9200.165791,396,73609-Apr-201322:29Nu este cazul
Cryptnet.dll6.2.9200.1657998,30409-Apr-201322:29Nu este cazul
Cryptsvc.dll6.2.9200.1657948,64009-Apr-201322:29Nu este cazul
Pentru toate versiunile x 64 pe Windows 8 și Windows Server 2012 acceptate
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierDosar traducereDimensiune fișierDataTimpPlatforma
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:24Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579184,32009-Apr-201323:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201201:42Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579137,21609-Apr-201323:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:37Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579173,05609-Apr-201323:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:27Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579192,51209-Apr-201323:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:29Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579168,44810-Apr-201301:14Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:27Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.1657995,74409-Apr-201323:02Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201206:42Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.1657989,60010-Apr-201301:32Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:25Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579137,21610-Apr-201302:22Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201206:42Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579172,03210-Apr-201301:13Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:30Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.16579160,76810-Apr-201301:14Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201206:48Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.1657972,19210-Apr-201301:39Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201206:35Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.1657973,21610-Apr-201301:20Nu este cazul
Certenc.dll.MUI6.2.9200.163842,56026-Iul-201202:31Nu este cazul
Certutil.exe.MUI6.2.9200.1657973,21610-Apr-201302:19Nu este cazul
Certenc.dll6.2.9200.1638444,03226-Iul-201201:29Nu este cazul
Certutil.exe6.2.9200.16579915,45609-Apr-201322:30Nu este cazul
Crypt32.dll6.2.9200.165791,396,73609-Apr-201322:29Nu este cazul
Cryptnet.dll6.2.9200.1657998,30409-Apr-201322:29Nu este cazul
Cryptsvc.dll6.2.9200.1657948,64009-Apr-201322:29Nu este cazul
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Referințe tehnice pentru modificările

Verbele noi în Certutil

SyncWithWU
Acest verb este utilizat pentru a sincroniza un director destinatie cu site-ul Windows Update. Următoarele este sintaxa a verbului:
CertUtil [Options] -syncWithWU DestinationDir

Notă DestinationDir este folderul în care fișierele sunt copiate. Când executați comanda, următoarele fișiere sunt descărcat de Windows Update:
 • Authrootstl.cab: Contine CTL Certificatele rădăcină ter?.
 • Disallowedcertstl.cab: Contine CTL certificatelor nepermis.
 • Disallowedcert.SST: Conține certificatele nepermis.
 • Amprenta.CRT: al treilea-petrecere certificate rădăcină.
De exemplu, puteți sincroniza un director destinatie cu site-ul Windows Update executând următoarea comandă:
CertUtil -syncWithWU \\computername\sharename\DestinationDir
GenerateSSTFromWU
Acest verb este utilizat pentru a genera .sst fișiere din site-ul Windows Update. Următoarele este sintaxa a verbului:
CertUtil [Options] -generateSSTFromWU SSTFile
Notă SSTFile este numele fișierului .sst care este creat. Fișierul generat .sst conține certificatele rădăcină ter? care sunt descărcate de pe Windows Update.

De exemplu, puteți genera .sst fișiere din site-ul Windows Update executând următoarea comandă:
CertUtil –generateSSTFromWU Rootstore.sst

Cheile de registry

Următoarele chei de registry sunt introduse în această actualizare:
 • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\SystemCertificates\AuthRoot\DisableRootAutoUpdate
  Setați această cheie de registry la 1 pentru a dezactiva auto actualizări pentru încredere CTLs.
 • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\SystemCertificates\AuthRoot\EnableDisallowedCertAutoUpdate
  Setați registry la 1 pentru a activa automat actualizări pentru CTLs nepermis.
 • HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCertificates\AuthRoot\AutoUpdate\RootDirUrl
  This registru cheie configurează cota de căi pentru a prelua CTLs.

Proprietă?i

ID articol: 2813430 - Ultima examinare: 10 octombrie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
 • Pachet Service Pack 2 pentru Windows Vista, când se utilizează cu:
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Starter
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Server 2008 Service Pack 2, când se utilizează cu:
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
  • Windows Server 2008 Foundation
  • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 Standard
  • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
  • Windows Web Server 2008
 • Windows 7 Service Pack 1, când se utilizează cu:
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1, când se utilizează cu:
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 R2 Foundation
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Web Server 2008 R2
 • Windows 8
 • Windows 8 Pro
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Essentials
 • Windows Server 2012 Foundation
 • Windows Server 2012 Standard
Cuvinte cheie: 
kbfix atdownload kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2813430 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2813430

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com