"O afirmație de sistem de verificare nu a reușit" mesaj de eroare atunci când executați o declarație de crea PARTITION FUNCTION în SQL Server 2008 R2

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2813697 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Să presupunem că aveți un exemplu de Microsoft SQL Server 2008 R2, care are 6 actualizare cumulativă pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 (SP1) sau SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 (SP2) instalate. În această situație, atunci când ați executa o declarație de Crea PARTITION FUNCTION , un aserțiune nereușită apare. În plus, primiți un mesaj de eroare asemănător următorului:
Locatie:Unitate>: \sql10_main_t\sql\ntdbms\msql\ddl\prtddl.cpp:1871
Expresie: fals
SPID:SPID>
ID de proces:ID de proces>
Descrierea/de control: Comutator incorect valoarea

MSG 3624, nivelul de 20, stat 1, linia 1

Un cec de afirmare sistemul nu a reușit. Verificați Jurnalul de erori SQL Server pentru detalii. De obicei, un aserțiune nereușită este cauzată de un software-ul bug sau date de corupție. Pentru a verifica pentru corupție acoperire de date, ia în considerare rulează DBCC CHECKDB. Dacă ați fost de acord să trimită gropile de la Microsoft în timpul instalării, o groapa de mini vor fi trimise la Microsoft. O actualizare ar putea fi disponibile de la Microsoft în ultimele pachet Service Pack sau o QFE de suport tehnic.

MSG 0, nivelul de 20, stat 0, linia 0

A apărut o eroare severă în comanda curent. Rezultatele, dacă este cazul, ar trebui să fie aruncată.
Notă Această problemă apare numai atunci când asamblarea SQL_EBCDIC277_2_CP1_CS_AS personalizat este înregistrat în baza acoperire de date în care executa Instrucțiunea Crea PARTITION FUNCTION . Pentru a identifica bazelor acoperire de date care au această problemă, executați următorul script SQL:
SELECT name FROM master..sysdatabases WHERE version = 707

Rezoluție

Actualizarea cumulativă informații

Actualizarea cumulativă 6 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 6 actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2830140 Pachet de actualizare cumulativ 6 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fixa conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu de anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cea mai recentă versiune de fix, care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2730301 SQL Server 2008 R2 se bazează care au fost eliberați după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 2 a fost lansat

Actualizarea cumulativă 12 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1

Fix pentru această problemă a fost primul lansat în 12 de actualizare cumulativă. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1, face?i clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2828727 Pachet de actualizare cumulativ 12 pentru SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1
Notă Deoarece construiește sunt cumulative, fiecare nouă versiune fixa conține toate remedierile rapide și toate remedierile de securitate care au fost incluse cu anterioare SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 fix de presă. Vă recomandăm să luați în considerare aplicarea cea mai recentă versiune de fix, care conține această remediere rapidă. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2567616 SQL Server 2008 R2 se bazează care au fost eliberați după SQL Server 2008 R2 pachet Service Pack 1 a fost lansat

Remedierea rapidă informații

Un hotfix acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta doar problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai sistemele care întâmpină această problemă anume.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune "Hotfix Download disponibil" la partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, remiteți o solicitare la Microsoft Customer Service și suport pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă apar probleme suplimentare sau dacă orice de depanare este necesară, va trebui să creați o solicitare de serviciu separat. Costurile de obicei suport va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă de Microsoft Client Service si suport numere de telefon sau pentru a crea o cerere de serviciu separat, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă Formularul "Hotfix Download disponibil" afișează limbile pentru care remedierea rapidă este disponibilă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți SQL Server 2008 R2 instalat pe computer.

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Nu trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2813697 - Ultima examinare: 15 aprilie 2013 - Revizie: 2.0
Se aplică la:
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Datacenter
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Developer
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Enterprise
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Express
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Reporting Services
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Service Pack 2
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Standard
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Web
  • Microsoft SQL Server 2008 R2 Workgroup
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2813697 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2813697

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com