Opțiuni inconsistente pentru setările de alimentare Windows 8 unor sau dispozitivele Windows RT

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2823250 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Când ai anumite Windows 8 sau dispozitivele Windows RT, sunt incompatibile opțiuni în setările opțiunilor de alimentare.

Scenariul 1

Presupunem că se execută un comprimat de Windows 8, care are un procesor Intel Atom și doriți alege ceea ce face butonul de alimentare. Cu toate acestea, opțiunile oferite în Setări avansate sunt diferite de opțiuni în Setări de sistem.

Notă Există două locații în opțiunile de putere, unde puteți să modificați setările legate de butonul de alimentare. Pentru a vizualiza aceste opțiuni, urmați acești pași:
 1. Deschideți opțiuni de alimentare din Panou de control, și apoi atingeți Alege ce face puternic nasture. Sub Pe baterie sau Conectat, Atunci când am apăsați butonul de alimentare drop-jos listă are următoarele opțiuni:
  • Nu fac nimic
  • Somn
  • închide
 2. Deschideți opțiuni de alimentare din Panou de control, apăsați Modificare setări plan lângă planul de alimentare selectate curent, atingeți Modificare setări de alimentare avansate, extinde Puterea de butoane și capac, extinde Puternic nasture action, Pe baterie sau Conectat drop-jos listă are următoarele opțiuni:
  • Nu fac nimic
  • Hibernare
  • închide

Scenariu 2

Presupunem că aveți un dispozitiv bazat pe Windows RT și doriți alege ceea ce face butonul de alimentare. În această situație,Somn opțiune is misiune sub opțiunile oferite în Setări avansate.

Rezoluție

Informații de actualizare cumulativă

Pentru a rezolva această problemă, instalați actualizarea Windows 8 și Windows Server 2012 cumulativă 2822241. Pentru mai multe informații despre cum se obține acest pachet de actualizare cumulativ, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2822241 Windows 8 și Windows Server 2012 actualizarea cumulativă: aprilie 2013

Informații suplimentare

Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software-ul, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descriere terminologiei standard care este utilizat pentru a descrie actualizările de software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2823250 - Ultima examinare: 9 aprilie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
 • Windows RT
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2823250 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2823250

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com