FIX: Actualizări automate clientului sunt respinse pentru clientii Configuration Manager 2007 System Center 2012 Configuration Manager pachet Service Pack 1

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2832622 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Simptome

Luați în considerare următorul scenariu:
  • Activați Upgrade-ul clientului automat atunci când sunt disponibile noi actualizări clientului opțiune de pe un site Microsoft System Center 2012 Configuration Manager pachet Service Pack 1 (SP1).
  • Asociați un client Microsoft System Center Manager de configurare 2007 site-ul.

În acest scenariu, actualizări automate clientului sunt nereușite pe client System Center Manager de configurare 2007. În plus, intrările care seamănă cu următorul sunt înregistrate în fișierul PolicyEvaluator.log pe calculatorul client:

Aplicarea politicii Policy_ID
Creșterea eveniment:
exemplu de CCM_PolicyAgent_PolicyRuleRevoked
{
ClientID = "GUID:Client_GUID";
DateTime = "20130315175301.397000 + 000";
PolicyID = "Policy_ID";
PolicyNamespace = "\\\CLIENT\\ROOT\\ccm\\Policy\\Machine\\RequestedConfig";
PolicySource = "SMS:SiteCode";
PolicyVersion = "10.00";
ProcessID = 992;
RuleCondition = "Condition_ID";
RuleID = "Rule_ID";
ThreadID = 5760;
};Încărcare nereu?ită a politicilor din XML.
Nu a fost găsit (eroare: 80041002; Sursa: WMI)
Rău politica de dumping la C:\Windows\SysWOW64\CCM\Temp\badpolicy-SMS_Policy_ID-10.00-Policy_Rule.txt

Rezoluție

Pentru a rezolva această problemă, instalați remedierea rapidă descrisă în secțiunea "Informații despre remedierea rapidă". După această remediere rapidă este instalat, un administrator trebuie să dezactivați și apoi reactiva clientul auto upgrade setarea pe serverul site-ului. Acest lucru provoacă o nouă politică pentru a fi generate ca clientii v4 va recunoaste.

Remedierea rapidă informații

Un hotfix acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinat pentru a corecta doar problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai sistemele care se confruntă cu problema descrisă în acest articol. Această remediere rapidă ar putea primi teste suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune de "Drum de remedieri rapide disponibile" la partea de sus a acestui articol din bază de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Client Service si suport pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă apar probleme suplimentare sau dacă orice de depanare este necesară, va trebui să creați o solicitare de serviciu separat. Costurile de obicei suport va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă de Microsoft Client Service si suport numere de telefon sau pentru a crea o cerere de serviciu separat, du-te la următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă Formularul "Descărcare de remedieri rapide disponibile" afișează limbile pentru care remedierea rapidă este disponibilă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți Actualizarea cumulativă 1 pentru centrul de sistem Configuration Manager 2012 pachet Service Pack 1 instalat.

Reporniți informații

Nu trebuie să reporniți computerul după ce aplicați această remediere rapidă.

Notă Vă recomandăm să închideți consola de administrare Manager de configurare înainte de a instala acest pachet de remedieri rapide.

Informații despre înlocuirea remedierilor rapide

Această remediere rapidă nu înlocuiește un hotfix anterior lansat.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea în engleză a acestei remedieri rapide are atribute de fișier (sau atribute de fișier mai târziu) care sunt listate în următorul tabel. Datele și orele pentru aceste fișiere sunt enumerate în timpul Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile despre fișiere, este convertit la ora locală. Pentru a găsi diferența dintre UTC și ora locală, utilizați Fusul orar tab-ul în Data și ora element din Panou de control.

Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierDosar traducereDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatforma
Baseobj.dll5.0.7804.12062,178,20022/02/201306:30x 64
Baseutil.dll5.0.7804.12061,569,43222/02/201306:30x 64

Stare

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Referințe

Pentru informații despre cum să instalați această actualizare cumulativă, consultați Update System Center 2012 Configuration Manager și Noua actualizare cumulativă service model pentru System Center 2012 Manager de configurare.

Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software-ul, consultați Descriere terminologiei standard care este utilizat pentru a descrie actualizările de software Microsoft.

Proprietă?i

ID articol: 2832622 - Ultima examinare: 22 aprilie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
  • Microsoft System Center 2012 Configuration Manager Service Pack 1
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbautohotfix kbhotfixserver kbmt KB2832622 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2832622

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com