Descrierea de actualizare cumulativă 5.0.8308.420 pentru Lync Server 2013, componente de bază: iulie 2013

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2835432 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Acest articol descrie Microsoft Lync Server 2013, probleme de componente nucleu care sunt fixate în actualizare cumulativă, care este datat iulie 2013.
Acest articol include următoarele informații despre actualizarea cumulativă:
 • Problemele care remediază actualizarea cumulativă.
 • Premisele pentru aplicarea actualizarea cumulativă
 • Dacă trebuie să reporniți computerul după ce aplicați actualizarea cumulativă
 • Dacă actualizarea cumulativă se înlocuie?te orice alte actualizarea cumulativă
 • Dacă trebuie să facă orice modificări în registry
 • Fișierele care conține actualizarea cumulativă
Numărul de versiune de această actualizare este 5.0.8308.420.

Introducere

Problemele de care rezolvă acest pachet de actualizare

Actualizarea cumulativă rezolvă următoarele probleme:
 • 2846479 Utilizator într-un DG nu poate să se alăture o camera de chat într-un mediu de Lync Server 2013
 • 2846484 O excepție unhanded apare pe o aplicație Lync Server 2013 persistente Chat SDK
 • 2846485 Întârziere prelungită atunci când creați multe conferințe în același marcă de timp într-un mediu de Lync Server 2013
Această actualizare rezolvă, de asemenea, problemele care anterior sunt listate în următorul articol din bază de cunoștințe Microsoft:
2781550 Descrierea de actualizare cumulativă 5.0.8308.291 pentru Lync Server 2013, componente de bază: februarie 2013

Informații suplimentare

Pentru a instala actualizări pentru Lync Server 2013 care are actualizare cumulativă 2013 februarie instalate, trebuie să efectuați următoarele Pasul 1-2.

Pentru a instala actualizări pentru Lync Server 2013 RTM, trebuie să efectuați următoarele Pasul 1-5.

Pasul 1: Instalați actualizări cumulative

Importante Trebuie pentru a mentine un bazin Lync Server 2013 Enterprise Edition funcționale, să vă asigurați că gata este returnat pentru valoarea de stat a piscinei când executați cmdlet-ul Get-CsPoolUpgradeReadiness și că aveți un număr corespunzător de Lync Server 2013 fermă de servere de front-end, care se execută. Vă rugăm să consultați secțiunea "Upgrade sau actualizare Front End servere" și "Planificarea pentru Management de Front End piscine" de tema TechNet pentru a determina valoarea de stat a piscinei înainte de a aplica actualizarea cumulativă.
Upgrade sau fermă de servere de front-end Update
Cumulative Server de instalare a actualizării se aplică toate actualizările pentru serverul adecvat rolul într-o singură operație. Pentru a utiliza cumulativă Server Update instalare, urmați acești pași.

Notă Dacă User Account Control (UAC) este pornit, trebuie să porniți cumulativă de instalare a actualizării Server folosind permisiuni de ridicat pentru a se asigura că toate actualizările sunt instalate corect.

Pentru a descărca Server Cumulative Update instalare, du-te la următorul site Web Microsoft Download Center:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Descarca
Descărcați acum set de actualizări.

Lync Server 2013 Intreprindere piscine

fermă de servere de front-end în piscină Enterprise Edition sunt organizate în domenii de upgrade. Aceste domenii de upgrade sunt subseturi de fermă de servere de front-end în piscină. Upgrade domenii sunt create automat de Generatorul de topologie.

Trebuie să faceți upgrade de un domeniu upgrade la un moment dat, și ce trebuie să faceți upgrade de fiecare server front-end în fiecare domeniu de upgrade. Pentru a face acest lucru, să ia un server într-un domeniu upgrade offline, upgrade server, și apoi reporniți-l. Apoi, repetați acest proces pentru fiecare server în domeniul upgrade. Asigurați-vă că înregistrați care upgrade domeniu și serverele pe care ați actualizat.
Upgrade sau fermă de servere de front-end Update

Pentru a face upgrade fermă de servere de front-end, trebuie să urmați acești pași:
 1. Pe un server front-end într-un bazin, executați următoarele cmdlet-ului:

  Get-CsPoolUpgradeReadinessState

  Dacă valoarea de stat a piscinei este ocupat, așteptați 10 minute și apoi încercați să executați cmdlet-ul Get-CsPoolUpgradeReadinessState din nou. Dacă vedeți ocupat de cel puțin trei ori consecutiv după ce vă așteptați 10 minute între fiecare încercare, sau dacă vedeți orice rezultat al InsufficientActiveFrontEnds pentru valoarea de stat de piscină, există o problemă cu piscină. Dacă nu se poate rezolva această problemă, trebuie să contactați Suport Microsoft. Dacă acest bazin este asociat cu un alt bazin de front-end într-o topologie de recuperare a dezastrelor, trebuie să nu piscină peste piscina de rezervă, iar apoi actualizați aceste fermă de servere în acest bazin. Pentru mai multe informații despre cum să eșueze peste un bazin, du-te la următorul site Web Microsoft:
  Cum sa nu dau peste un bazin
  Dacă valoarea de stat a piscinei este gata, treceți la pasul 2.
 2. Cmdletul Get-CsPoolUpgradeReadinessState întoarce de asemenea informații despre domenii de upgrade în piscină, și despre care serverele front-end sunt în fiecare domeniu de upgrade. Dacă valoarea ReadyforUpgrade pentru domeniul upgrade care conține serverul pe care doriți să faceți upgrade este adevărat, puteți să faceți upgrade server. Pentru aceasta, trebuie să urmați acești pași:
  1. Opri noi conexiuni la serverele front-end utilizând Stop-CsWindowsServices-grațios cmdlet.
  2. Rula cumulativă de instalare a actualizării Server folosind UI sau utilizând o comandă pentru a face upgrade față termina server(e) asociate cu un domeniu de upgrade.

   Notă: Dacă faceți upgrade sau actualiza serverele front-end in timpul de downtime programate server, executați cmdlet-ul în pasul 2 fără -grațios parametru. Mai precis, executarea cmdlet-ului ca Stop-CsWindowsService. Această acțiune închide imediat de consolidare servicii, și serverul nu așteptați până când fiecare solicitare de serviciu existent este îndeplinită.

   NotăUI oferă o indicație clară care au instalat actualizări atunci când faceți clic pe Instala actualizări.

   Pentru a rula program de instalare, executați următoarea comandă:

   LyncServerUpdateInstaller.exe

   NoteTextul următor descrie parametrii care pot fi utilizate împreună cu comanda LyncServerUpdateInstaller.exe :
   • Argumentul /silentmode se aplică toate actualizările aplicabile în fundal.
   • /Silentmode /forcereboot comutatorul se aplică toate aplicabile actualizările în fundal, și apoi repornește automat server la sfârșitul procesului de instalare în cazul în care acest lucru este necesar.
   • Comutatorul /extractall extrase actualizările din program de instalare și salvează actualizările într-un subfolder denumit "Extrase" din folderul în care ați fugit comanda.
  3. Reporniți serverele și asigurați-vă că acesta este de a accepta noi conexiuni.

Lync Server 2013 Standard Edition și alte roluri

Pentru a executa cumulativă Server de instalare a actualizării, utilizați interfața utilizator sau execută o linia Către de comandă.

NotăUI oferă o indicație clară care au instalat actualizări atunci când faceți clic pe Instala actualizări.

Pentru a rula program de instalare, executați următoarea comandă:

LyncServerUpdateInstaller.exe

Note Textul următor descrie parametrii care pot fi utilizate împreună cu comanda LyncServerUpdateInstaller.exe :
 • Argumentul /silentmode se aplică toate actualizările aplicabile în fundal.
 • Comutatorul /silentmode /forcereboot se aplică toate aplicabile actualizările în fundal, și apoi repornește automat server la sfârșitul procesului de instalare în cazul în care acest lucru este necesar.
 • Comutatorul /extractall extrase actualizările din program de instalare și salvează actualizările într-un subfolder denumit "Extrase" din folderul în care ați fugit comanda.

Pasul 2: Se aplică actualizările bazei acoperire de date capătul din spate

După ce instalați actualizarea pentru rolul de server Core Components pe un server front-end Lync Server 2013 Enterprise Edition sau pe un server Lync Server 2013 Standard Edition, actualizat SQL bază acoperire de date dosar sunt a scăzut la computer care are rolul de server Core Components a instala. Pentru a aplica modificările bazei acoperire de date, trebuie să executați cmdlet-urile aplicabile executați cmdlet aplicabile sunt descrise în pasul 2.

Notă-Actualiza parametrul nu este necesară atunci când executați cmdlet-ul Instala-CsDatabase pentru a actualiza bazele acoperire de date Lync Server 2013.

Lync Server 2013 Standard Edition

Install-CsDatabase -ConfiguredDatabases -SqlServerFqdn SE.FQDN -Verbose

Notă Trebuie să executați cmdlet-ul pe serverul Lync Server 2013 Standard Edition.

Lync Server 2013 Enterprise Edition

Trebuie să efectuați mai multe operațiuni de configurare, în funcție de tipul de fermă de servere înapoi sfârșitul Lync Server 2013 Enterprise Edition, care îl utilizați.

NotăDacă Chat persistente este colocat (serviciu de front-end Chat persistente și baza acoperire de date capătul din spate sunt rulează pe același server), executați următoarea comandă împreună cu ExcludeCollocatedStoresparametru.

NotăDacă baza acoperire de date de oglindire este activat pentru bazele acoperire de date capătul din spate, am recomandat să utilizați cmdlet-ul Invoke-CsDatabaseFailover-NewPrincipal primar și verificați dacă serverul principal este principal pentru toate bazele acoperire de date înainte să executați cmdlet-ul Instala-CsDatabase .

Install-CsDatabase -ConfiguredDatabases -SqlServerFqdn FEBE.FQDN -Verbose

Baze acoperire de date persistente Chat Lync Server 2013

Atunci când persistente Chat consolidare servicii sunt colocat cu bazele acoperire de date SQL fi, executați următoarea comandă:

Install-CsDatabase -DatabaseType PersistentChat -SqlServerFqdn PChatBE.fqdn -SqlInstanceName DBInstance -Verbose

Lync Server 2013 monitorizare/arhivare/persistente Chat baze acoperire de date

Atunci când Lync Server 2013 monitorizare/arhivare/persistente Chat baze acoperire de date sunt implementate pe baze acoperire de date SQL stand-alone, executați următoarea comandă:

Install-CsDatabase -ConfiguredDatabases -SqlServerFqdn SQLServer.FQDN -Verbose

Pasul 3:Actualizarea aplicați centrală acoperire de date de Management

Notă Nu aveți pentru a actualiza baza acoperire de date centrală de Management în următoarele cazuri:
 • Dacă magazinul de Management Central este adrese pe un Lync Server 2010 Standard Edition Server sau Enterprise piscina, nu a alerga cmdlet-urile de Instalare-CsDatabase-CentralManagementDatabase .
 • Dacă magazinul de Management Central este adrese pe o piscină Lync Server 2013 Standard Edition Server sau întreprindere care a fost actualizat anterior cu actualizări cumulative Lync Server 2013 februarie 2013.
După server front-end Lync Server 2013 Enterprise Edition sau serverul Lync Server 2013 Standard Edition backends sunt actualizate, executați următoarele cmdlet-ului pentru a actualiza magazinul de administrare centrală:

Install-CsDatabase -CentralManagementDatabase -SqlServerFqdn CMS.FQDN -SqlInstanceName DBInstanceName -Verbose

Notă Într-un mediu de coexistență care conține atât serverului Lync Server 2010 și Lync Server 2013 în care serviciul administrare centrală se află pe o piscină Lync Server 2010, executați cmdlet Instala-CsDatabase-CentralManagementDatabase . Dacă ulterior mutați serviciul Central de Management la un bazin de Lync Server 2013, trebuie să executați cmdletul Instala-CsDatabase-CentralManagementDatabase pentru a aplica modificările.

Pasul 4: Activați serviciul de mobilitate

Pentru a activa serviciul de mobilitate, executați următoarele cmdlet-ului:
Activează-CsTopology

Pasul 5: Permit comunicații unificate Web API

Pentru a activa API de unificată a Web de comunicații (UCWA), trebuie să executați instrumentul de Bootstrapper.exe din nou pe toate Lync Server 2013 Director fermă de servere, Standard Edition fermă de servere și fermă de servere de front-end Enterprise Edition care componentele web sunt instalate și actualizate. Comanda pentru a executa instrumentul este după cum urmează:

%ProgramFiles%\Microsoft Lync Server 2013\Deployment\Bootstrapper.exe

Cerințe preliminare

Nu sunt nici premise pentru a instala această actualizare cumulativă.

Informații cu privire la registru

Pentru a utiliza una dintre actualizările cumulativă acest pachet, nu aveți pentru a face orice modificări în registry.

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Va trebui să reporniți computerul după ce aplicați această actualizare cumulativă.

Informații cu privire la înlocuirea update-urilor existente

Această actualizare cumulativă înlocuiește actualizare cumulativ următoarele:
2781550 Descrierea de actualizare cumulativă 5.0.8308.291 pentru Lync Server 2013, componente de bază: februarie 2013

Actualizați informațiile de instalare pachet

Pentru a aplica această actualizare cumulativă, executați OcsCore.msp pe computerele care sunt următoarele roluri de server:
 • Lync Server 2013 - Server Standard Edition
 • Server de front-end Lync Server 2013 - Enterprise Edition-
 • Lync Server 2013 - Director
 • Lync Server 2013 - Edge Server
 • Lync Server 2013 - Server Stand-Alone mediere
 • Lync Server 2013 - Server de monitorizare
 • Lync Server 2013 - Server de arhivare
 • Lync Server 2013 - unelte de administrare
 • Lync Server 2013 - Server persistente Chat
 • Lync Server 2013 - Server de aplica?ie de încredere

Informații cu privire la fișiere

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Această actualizare cumulativă nu poate conține toate fișierele care trebuie să actualizeze complet un produs la cele mai recente construi. Această actualizare cumulativă conține numai fișierele care trebuie să aveți pentru a corecta problemele care sunt enumerate în acest articol.

După ce se instalează actualizarea cumulativă, versiunea globală de această actualizare cumulativă a atributele de fișier, sau o versiune ulterioară de atribute de fișier, care sunt listate în următorul tabel:
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Nume de fișierDosar traducereDimensiune fișierDatamarcă de timpPlatformaCerința de SP
Cdrdb.SQLNu este cazul1,280,76731-Mai-1310:02Nu este cazulSP
Component_gac_microsoft.RTC.Internal.Storage.dll5.0.8308.420781,49631-Mai-1312:06x 86SP
Dbcommon.SQLNu este cazul27,21513-Mar-139:26Nu este cazulSP
Dbrtc.SQLNu este cazul1,981,82231-Mai-1310:12Nu este cazulSP
File_bootstrapper.Resources.dll.de_de5.0.8308.021,14431-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_bootstrapper.Resources.dll.es_ES5.0.8308.021,14431-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_bootstrapper.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.021,14431-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_bootstrapper.Resources.dll.it_IT5.0.8308.021,14431-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_bootstrapper.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.021,14431-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_bootstrapper.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.021,14431-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_bootstrapper.Resources.dll.pt_br5.0.8308.021,14431-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_bootstrapper.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.021,65631-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_bootstrapper.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.021,14431-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_bootstrapper.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.021,14431-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_clsagent.exe5.0.8308.420334,43231-Mai-1312:22x 86SP
File_clscontroller.exe5.0.8308.420261,23231-Mai-1312:28x 86SP
File_clscontroller.Resources.dll.de_de5.0.8308.42026,77631-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_clscontroller.Resources.dll.es_ES5.0.8308.42026,77631-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_clscontroller.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.42026,77631-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_clscontroller.Resources.dll.it_IT5.0.8308.42026,77631-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_clscontroller.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.42027,28831-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_clscontroller.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.42026,26431-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_clscontroller.Resources.dll.pt_br5.0.8308.42026,77631-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_clscontroller.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.42029,33631-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_clscontroller.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.42025,24031-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_clscontroller.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.42025,24031-Mai-1312:30Nu este cazulSP
File_clsformat.dll5.0.8308.301702,00813-Mar-1311:15x 64SP
File_cpsdyn.SQLNu este cazul19,38831-Mai-138:02Nu este cazulSP
File_default.TMXNu este cazul#########31-Mai-1311:30Nu este cazulSP
File_default.XMLNu este cazul1,418,10431-Mai-1311:30Nu este cazulSP
File_deploy.exe5.0.8308.420736,85631-Mai-1312:21x 86SP
File_deploy.Resources.dll.de_de5.0.8308.420254,59231-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_deploy.Resources.dll.es_ES5.0.8308.420254,59231-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_deploy.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.420255,61631-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_deploy.Resources.dll.it_IT5.0.8308.420254,08031-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_deploy.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.420258,17631-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_deploy.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.420254,59231-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_deploy.Resources.dll.pt_br5.0.8308.420254,08031-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_deploy.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.420269,44031-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_deploy.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.420249,47231-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_deploy.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.420249,47231-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_deviceupdate.Resources.dll.de_de5.0.8308.031,38431-Mai-1312:30Nu este cazulSP
File_gac_deviceupdate.Resources.dll.es_ES5.0.8308.031,38431-Mai-1312:30Nu este cazulSP
File_gac_deviceupdate.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.031,38431-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_deviceupdate.Resources.dll.it_IT5.0.8308.031,38431-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_deviceupdate.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.031,38431-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_deviceupdate.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.031,38431-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_deviceupdate.Resources.dll.pt_br5.0.8308.031,38431-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_deviceupdate.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.031,38431-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_deviceupdate.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.030,87231-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_deviceupdate.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.030,87231-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.admin.authenticationhelper.dll5.0.8308.420177,37631-Mai-1312:26x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.admin.authenticationhelper.dll.de_de5.0.8308.42023,82431-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.admin.authenticationhelper.dll.es_ES5.0.8308.42023,82431-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.admin.authenticationhelper.dll.fr_FR5.0.8308.42023,82431-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.admin.authenticationhelper.dll.it_IT5.0.8308.42023,31231-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.admin.authenticationhelper.dll.ja_jp5.0.8308.42023,82431-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.admin.authenticationhelper.dll.ko_kr5.0.8308.42023,31231-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.admin.authenticationhelper.dll.pt_br5.0.8308.42023,31231-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.admin.authenticationhelper.dll.ru_RU5.0.8308.42024,33631-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.admin.authenticationhelper.dll.zh_CN5.0.8308.42022,80031-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.admin.authenticationhelper.dll.zh_TW5.0.8308.42022,80031-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.chat.Endpoint.dll5.0.8308.4201,203,88031-Mai-1312:07x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.clscontrollerlib.Resources.dll.de_de5.0.8308.42027,36031-Mai-1312:30Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.clscontrollerlib.Resources.dll.es_ES5.0.8308.42027,36031-Mai-1312:30Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.clscontrollerlib.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.42027,87231-Mai-1312:30Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.clscontrollerlib.Resources.dll.it_IT5.0.8308.42027,36031-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.clscontrollerlib.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.42028,89631-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.clscontrollerlib.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.42027,87231-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.clscontrollerlib.Resources.dll.pt_br5.0.8308.42027,36031-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.clscontrollerlib.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.42029,40831-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.clscontrollerlib.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.42026,84831-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.clscontrollerlib.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.42026,33631-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Collaboration.persistentchat.dll5.0.8308.420374,00031-Mai-1312:28x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.Collaboration.persistentchat.dll.de_de5.0.8308.42025,36831-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Collaboration.persistentchat.dll.es_ES5.0.8308.42025,36831-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Collaboration.persistentchat.dll.fr_FR5.0.8308.42025,88031-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Collaboration.persistentchat.dll.it_IT5.0.8308.42024,85631-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Collaboration.persistentchat.dll.ja_jp5.0.8308.42025,88031-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Collaboration.persistentchat.dll.ko_kr5.0.8308.42025,36831-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Collaboration.persistentchat.dll.pt_br5.0.8308.42024,85631-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Collaboration.persistentchat.dll.ru_RU5.0.8308.42026,90431-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Collaboration.persistentchat.dll.zh_CN5.0.8308.42024,34431-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Collaboration.persistentchat.dll.zh_TW5.0.8308.42024,34431-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.collaborationnet.dll5.0.8308.4204,666,04031-Mai-1312:23x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.clscommon.dll5.0.8308.420379,58431-Mai-1312:29x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.clscontrollerlib.dll5.0.8308.420325,81631-Mai-1312:30x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.Setup.xamluilib.Resources.dll.de_de5.0.8308.0145,67231-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.Setup.xamluilib.Resources.dll.es_ES5.0.8308.0145,67231-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.Setup.xamluilib.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.0145,67231-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.Setup.xamluilib.Resources.dll.it_IT5.0.8308.0145,67231-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.Setup.xamluilib.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.0145,67231-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.Setup.xamluilib.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.0145,67231-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.Setup.xamluilib.Resources.dll.pt_br5.0.8308.0145,67231-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.Setup.xamluilib.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.0145,67231-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.Setup.xamluilib.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.0145,67231-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.Setup.xamluilib.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.0145,67231-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.ucwa.clientmodel.dll5.0.8308.420635,61631-Mai-1312:27x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.Internal.ucwa.resourcecontract.dll5.0.8308.420391,41631-Mai-1312:27x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.management.adconnect.Resources.dll.de_de5.0.8308.048,88831-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.adconnect.Resources.dll.es_ES5.0.8308.047,86431-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.adconnect.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.050,93631-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.adconnect.Resources.dll.it_IT5.0.8308.047,86431-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.adconnect.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.051,44831-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.adconnect.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.049,40031-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.adconnect.Resources.dll.pt_br5.0.8308.047,86431-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.adconnect.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.056,56831-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.adconnect.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.044,79231-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.adconnect.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.044,28031-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.archjournal.Resources.dll.de_de5.0.8308.024,32031-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.archjournal.Resources.dll.es_ES5.0.8308.024,32031-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.archjournal.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.024,83231-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.archjournal.Resources.dll.it_IT5.0.8308.024,32031-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.archjournal.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.024,83231-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.archjournal.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.024,83231-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.archjournal.Resources.dll.pt_br5.0.8308.024,32031-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.archjournal.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.025,34431-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.archjournal.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.023,80831-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.archjournal.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.023,80831-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Common.dll5.0.8308.420378,04031-Mai-1312:06x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.management.Common.Resources.dll.de_de5.0.8308.42049,38431-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Common.Resources.dll.es_ES5.0.8308.42047,84831-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Common.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.42049,89631-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Common.Resources.dll.it_IT5.0.8308.42047,84831-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Common.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.42051,94431-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Common.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.42048,36031-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Common.Resources.dll.pt_br5.0.8308.42047,33631-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Common.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.42057,57631-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Common.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.42043,75231-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Common.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.42043,75231-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Core.de_de5.0.8308.420842,97631-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Core.es_ES5.0.8308.420842,97631-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Core.fr_FR5.0.8308.420846,04831-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Core.it_IT5.0.8308.420841,44031-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Core.ja_jp5.0.8308.420851,16831-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Core.ko_kr5.0.8308.420845,02431-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Core.pt_br5.0.8308.420841,44031-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Core.ru_RU5.0.8308.420864,48031-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Core.zh_CN5.0.8308.420834,78431-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Core.zh_TW5.0.8308.420834,78431-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.dbsetup.dll5.0.8308.420151,74431-Mai-1312:19x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.management.dbsetup.Resources.dll.de_de5.0.8308.42043,76031-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.dbsetup.Resources.dll.es_ES5.0.8308.42043,24831-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.dbsetup.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.42047,34431-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.dbsetup.Resources.dll.it_IT5.0.8308.42043,75231-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.dbsetup.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.42047,34431-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.dbsetup.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.42045,29631-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.dbsetup.Resources.dll.pt_br5.0.8308.42042,73631-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.dbsetup.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.42050,41631-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.dbsetup.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.42041,20031-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.dbsetup.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.42040,68831-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.de_de5.0.8308.420444,66431-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.dll5.0.8308.4202,321,10431-Mai-1312:09x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.es_ES5.0.8308.420441,59231-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.fr_FR5.0.8308.420450,29631-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.it_IT5.0.8308.420440,05631-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.ja_jp5.0.8308.420457,97631-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.ko_kr5.0.8308.420445,68831-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.powershellhost.dll5.0.8308.420241,93631-Mai-1312:29x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.pt_br5.0.8308.420439,03231-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.ru_RU5.0.8308.420483,06431-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.zh_CN5.0.8308.420422,13631-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Deployment.zh_TW5.0.8308.420421,62431-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.dll5.0.8308.4207,080,60831-Mai-1312:08x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.management.lynconlineconnector.dll5.0.8308.42040,18431-Mai-1312:29x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.management.lynconlineconnector.dll.de_de5.0.8308.42020,25631-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.lynconlineconnector.dll.es_ES5.0.8308.42020,25631-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.lynconlineconnector.dll.fr_FR5.0.8308.42020,76831-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.lynconlineconnector.dll.it_IT5.0.8308.42020,25631-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.lynconlineconnector.dll.ja_jp5.0.8308.42020,25631-Mai-1312:30Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.lynconlineconnector.dll.ko_kr5.0.8308.42020,25631-Mai-1312:30Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.lynconlineconnector.dll.pt_br5.0.8308.42020,25631-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.lynconlineconnector.dll.ru_RU5.0.8308.42020,76831-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.lynconlineconnector.dll.zh_CN5.0.8308.42020,25631-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.lynconlineconnector.dll.zh_TW5.0.8308.42020,25631-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Resources.dll.de_de5.0.8308.420588,48831-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Resources.dll.es_ES5.0.8308.420580,80831-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.420618,18431-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Resources.dll.it_IT5.0.8308.420570,05631-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.420636,10431-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.420587,46431-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Resources.dll.pt_br5.0.8308.420572,10431-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.420730,31231-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.420512,20031-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.420512,20031-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.writableconfig.de_de5.0.8308.42036,10431-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.writableconfig.es_ES5.0.8308.42036,10431-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.writableconfig.fr_FR5.0.8308.42037,12831-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.writableconfig.it_IT5.0.8308.42035,59231-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.writableconfig.ja_jp5.0.8308.42038,15231-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.writableconfig.ko_kr5.0.8308.42036,61631-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.writableconfig.pt_br5.0.8308.42035,08031-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.writableconfig.ru_RU5.0.8308.42042,24831-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.writableconfig.zh_CN5.0.8308.42034,05631-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.management.writableconfig.zh_TW5.0.8308.42034,05631-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.data.dll5.0.8308.420407,70431-Mai-1312:19x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.data.Resources.dll.de_de5.0.8308.4202937631-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.data.Resources.dll.es_ES5.0.8308.4202937631-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.data.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.42029,88831-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.data.Resources.dll.it_IT5.0.8308.4202937631-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.data.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.42030,40031-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.data.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.42029,88831-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.data.Resources.dll.pt_br5.0.8308.4202937631-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.data.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.42032,44831-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.data.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.42028,35231-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.data.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.42028,35231-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.management.Resources.dll.de_de5.0.8308.067,80031-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.management.Resources.dll.es_ES5.0.8308.066,77631-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.management.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.070,87231-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.management.Resources.dll.it_IT5.0.8308.066,26431-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.management.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.073,43231-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.management.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.067,80031-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.management.Resources.dll.pt_br5.0.8308.066,26431-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.management.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.081,62431-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.management.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.060,12031-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.RGS.management.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.060,63231-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.server.Infrastructure.dll5.0.8308.420386,76831-Mai-1312:25x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.server.mcuinfrastructure.dll5.0.8308.4202,583,25631-Mai-1312:25x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.server.udclib.dll5.0.8308.420480,93631-Mai-1312:26x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.serverconfiguration.Resources.dll.de_de5.0.8308.023,28031-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.serverconfiguration.Resources.dll.es_ES5.0.8308.023,28031-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.serverconfiguration.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.023,28031-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.serverconfiguration.Resources.dll.it_IT5.0.8308.022,76831-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.serverconfiguration.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.023,28031-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.serverconfiguration.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.023,28031-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.serverconfiguration.Resources.dll.pt_br5.0.8308.023,28031-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.serverconfiguration.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.023,79231-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.serverconfiguration.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.022,76831-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.serverconfiguration.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.022,76831-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.synthetictransactions.dll5.0.8308.4201,828,56031-Mai-1312:22x 86SP
File_gac_microsoft.RTC.synthetictransactions.Resources.dll.de_de5.0.8308.420438,00831-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.synthetictransactions.Resources.dll.es_ES5.0.8308.420438,52031-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.synthetictransactions.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.420445,68831-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.synthetictransactions.Resources.dll.it_IT5.0.8308.420438,00831-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.synthetictransactions.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.420449,27231-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.synthetictransactions.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.420439,03231-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.synthetictransactions.Resources.dll.pt_br5.0.8308.420434,93631-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.synthetictransactions.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.420469,24031-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.synthetictransactions.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.420423,67231-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_gac_microsoft.RTC.synthetictransactions.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.420423,67231-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_installcsdatabase.exe5.0.8308.301225,36813-Mar-1311:14x 86SP
File_localocscmdlets.format.ps1xmlNu este cazul356,40531-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_lync.psd1Nu este cazul10,56531-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.collaborationnet.Resources.dll.de_de5.0.8308.420143,58431-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.collaborationnet.Resources.dll.es_ES5.0.8308.420137,95231-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.collaborationnet.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.420145,12031-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.collaborationnet.Resources.dll.it_IT5.0.8308.420137,95231-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.collaborationnet.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.420154,84831-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.collaborationnet.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.420141,53631-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.collaborationnet.Resources.dll.pt_br5.0.8308.420138,46431-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.collaborationnet.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.420177,88831-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.collaborationnet.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.420120,03231-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.collaborationnet.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.420120,54431-Mai-1312:26Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.Core.dll5.0.8308.4201,949,36031-Mai-1312:06x 86SP
File_microsoft.RTC.management.dbsetup.dll5.0.8308.420151,74431-Mai-1312:19x 86SP
File_microsoft.RTC.management.Deployment.Bootstrapper.de_de5.0.8308.027,44031-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.Deployment.Bootstrapper.es_ES5.0.8308.027,44031-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.Deployment.Bootstrapper.fr_FR5.0.8308.027,95231-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.Deployment.Bootstrapper.it_IT5.0.8308.027,44031-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.Deployment.Bootstrapper.ja_jp5.0.8308.028,46431-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.Deployment.Bootstrapper.ko_kr5.0.8308.027,44031-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.Deployment.Bootstrapper.pt_br5.0.8308.027,44031-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.Deployment.Bootstrapper.ru_RU5.0.8308.030.00031-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.Deployment.Bootstrapper.zh_CN5.0.8308.026,41631-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.Deployment.Bootstrapper.zh_TW5.0.8308.026,41631-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.dllhelp.XMLNu este cazul#########31-Mai-137:59Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.dllhelp.xml.de_deNu este cazul#########31-Mai-137:45Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.dllhelp.xml.es_ESNu este cazul#########31-Mai-137:45Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.dllhelp.xml.fr_FRNu este cazul#########31-Mai-137:46Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.dllhelp.xml.it_ITNu este cazul#########31-Mai-137:46Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.dllhelp.xml.ja_jpNu este cazul#########31-Mai-137:47Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.dllhelp.xml.ko_krNu este cazul#########31-Mai-137:47Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.dllhelp.xml.pt_brNu este cazul#########31-Mai-137:47Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.dllhelp.xml.ru_RUNu este cazul#########31-Mai-137:48Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.dllhelp.xml.zh_CNNu este cazul#########31-Mai-137:48Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.dllhelp.xml.zh_TWNu este cazul#########31-Mai-137:48Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.management.writableconfig.dll5.0.8308.4201,830,11231-Mai-1312:07x 86SP
File_microsoft.RTC.RGS.management.dllhelp.XMLNu este cazul467,92531-Mai-137:59Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.RGS.management.dllhelp.xml.de_deNu este cazul497,14631-Mai-137:44Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.RGS.management.dllhelp.xml.es_ESNu este cazul489,55331-Mai-137:45Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.RGS.management.dllhelp.xml.fr_FRNu este cazul499,68731-Mai-137:45Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.RGS.management.dllhelp.xml.it_ITNu este cazul492,84731-Mai-137:45Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.RGS.management.dllhelp.xml.ja_jpNu este cazul541,06831-Mai-137:45Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.RGS.management.dllhelp.xml.ko_krNu este cazul489,80031-Mai-137:45Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.RGS.management.dllhelp.xml.pt_brNu este cazul494,48731-Mai-137:45Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.RGS.management.dllhelp.xml.ru_RUNu este cazul589,42631-Mai-137:45Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.RGS.management.dllhelp.xml.zh_CNNu este cazul446,11531-Mai-137:45Nu este cazulSP
File_microsoft.RTC.RGS.management.dllhelp.xml.zh_TWNu este cazul444,53631-Mai-137:45Nu este cazulSP
File_ocsumutil.Resources.dll.de_de5.0.8308.0129,16031-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_ocsumutil.Resources.dll.es_ES5.0.8308.0129,16031-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_ocsumutil.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.0130,18431-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_ocsumutil.Resources.dll.it_IT5.0.8308.0129,16031-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_ocsumutil.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.0130,69631-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_ocsumutil.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.0128,64831-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_ocsumutil.Resources.dll.pt_br5.0.8308.0128,13631-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_ocsumutil.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.0136,32831-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_ocsumutil.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.0126,08831-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_ocsumutil.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.0126,60031-Mai-1312:28Nu este cazulSP
File_remoteocscmdlets.format.ps1xmlNu este cazul360,91731-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_reportdata.de_de.XMLNu este cazul#########31-Mai-1312:31Nu este cazulSP
File_reportdata.en_US.XMLNu este cazul#########13-Mar-139:06Nu este cazulSP
File_reportdata.es_ES.XMLNu este cazul#########31-Mai-1312:34Nu este cazulSP
File_reportdata.fr_FR.XMLNu este cazul#########31-Mai-1312:36Nu este cazulSP
File_reportdata.it_IT.XMLNu este cazul#########31-Mai-1312:38Nu este cazulSP
File_reportdata.ja_jp.XMLNu este cazul#########31-Mai-1312:39Nu este cazulSP
File_reportdata.ko_kr.XMLNu este cazul#########31-Mai-1312:20Nu este cazulSP
File_reportdata.pt_br.XMLNu este cazul#########31-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_reportdata.ru_RU.XMLNu este cazul#########31-Mai-1312:29Nu este cazulSP
File_reportdata.zh_CN.XMLNu este cazul#########31-Mai-1312:27Nu este cazulSP
File_reportdata.zh_TW.XMLNu este cazul#########31-Mai-1312:25Nu este cazulSP
File_reportsetup.exe5.0.8308.301498,25613-Mar-1311:17x 86SP
File_reportsetup.Resources.dll.de_de5.0.8308.30120,62431-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_reportsetup.Resources.dll.es_ES5.0.8308.30120,62431-Mai-1312:21Nu este cazulSP
File_reportsetup.Resources.dll.fr_FR5.0.8308.30120,62431-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_reportsetup.Resources.dll.it_IT5.0.8308.30120,62431-Mai-1312:22Nu este cazulSP
File_reportsetup.Resources.dll.ja_jp5.0.8308.30120,62431-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_reportsetup.Resources.dll.ko_kr5.0.8308.30120,62431-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_reportsetup.Resources.dll.pt_br5.0.8308.30120,62431-Mai-1312:23Nu este cazulSP
File_reportsetup.Resources.dll.ru_RU5.0.8308.30120,62431-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_reportsetup.Resources.dll.zh_CN5.0.8308.30120,11231-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_reportsetup.Resources.dll.zh_TW5.0.8308.30120,11231-Mai-1312:24Nu este cazulSP
File_rgsconfig_schema.SQLNu este cazul25,78731-Mai-1310:08Nu este cazulSP
File_rgsdyn.SQLNu este cazul19,28631-Mai-1310:54Nu este cazulSP
File_rtcsres.dll.de_de5.0.8308.3011,531,95213-Mar-1311:14Nu este cazulSP
File_rtcsres.dll.en_US5.0.8308.3011,287,21613-Mar-1311:12Nu este cazulSP
File_rtcsres.dll.es_ES5.0.8308.3011,530,94413-Mar-1311:13Nu este cazulSP
File_rtcsres.dll.fr_FR5.0.8308.3011,575,47213-Mar-1311:14Nu este cazulSP
File_rtcsres.dll.it_IT5.0.8308.3011,501,23213-Mar-1311:13Nu este cazulSP
File_rtcsres.dll.ja_jp5.0.8308.301777,77613-Mar-1311:14Nu este cazulSP
File_rtcsres.dll.ko_kr5.0.8308.301749,61613-Mar-1311:14Nu este cazulSP
File_rtcsres.dll.pt_br5.0.8308.3011,447,98413-Mar-1311:14Nu este cazulSP
File_rtcsres.dll.ru_RU5.0.8308.3011,416,75213-Mar-1311:15Nu este cazulSP
File_rtcsres.dll.zh_CN5.0.8308.301531,52013-Mar-1311:16Nu este cazulSP
File_rtcsres.dll.zh_TW5.0.8308.301545,32813-Mar-1311:15Nu este cazulSP
File_xds_replica_1_to_2.SQLNu este cazul2,26213-Mar-1310:34Nu este cazulSP
File_xds_replica_2_to_1.SQLNu este cazul2,21313-Mar-1310:34Nu este cazulSP
Mgcschema.SQLNu este cazul18,71231-Mai-1310:13Nu este cazulSP
Mgcsprocs.SQLNu este cazul187,54731-Mai-1310:13Nu este cazulSP
Mgcupgrade.SQLNu este cazul7,08631-Mai-1310:13Nu este cazulSP
Qoedb.SQLNu este cazul785,25113-Mar-139:14Nu este cazulSP
Rtcabdb.SQLNu este cazul141,51031-Mai-1310:11Nu este cazulSP
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Referințe

Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software-ul, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
824684 Descriere terminologiei standard care este utilizat pentru a descrie actualizările de software Microsoft
Pentru mai multe informații despre cele mai recente actualizări pentru Lync Server 2013, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
2809243 Actualizări pentru Lync Server 2013

Proprietă?i

ID articol: 2835432 - Ultima examinare: 27 septembrie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
 • Microsoft Lync Server 2013
Cuvinte cheie: 
atdownload kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2835432 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2835432

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com