Tap av konsekvens med IDE-attached virtuelle harddisker når det er en Hyper-V vertsserver en ikke-planlagt omstart

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2853952 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Symptom

Hvis en Windows Server 2012 eller basert på Windows Server 2008 R2 Hyper-V vert opplever en ikke-planlagt omstart, og hvis volumene på virtuelle harddisker som er koblet til en virtuell IDE-kontroller er i bruk av virtuelle maskiner, kan ikke lenger virtuelle harddisker på den serveren være konsekvent.

Anta for eksempel at du har en virtualisert domenekontroller på en vertsserver for Hyper-V. Når vertsserveren for Hyper-V krasjer, eller det oppstår et strømbrudd, Active Directory-databasen blir skadet eller den virtuelle maskinen ikke starter, og du kan få en feilmelding som ligner på følgende:
c00002e2-katalogtjenester kan ikke starte på grunn av følgende feil: %hs Feilstatus: 0 x %x. Avslutt dette systemet og startes på nytt i gjenopprettingsmodus for katalogtjenester, se hendelsesloggen for mer detaljert informasjon.

Årsak

Dette problemet oppstår fordi Hyper-V virtuelle IDE-kontrolleren rapporterer feilaktig vellykket hvis et operativsystem på gjeste-ber om å deaktivere hurtigbufferen. Dette kan føre til at et program som utsteder i/u-operasjoner som programmet tror er lagret på disken som er faktisk tillatt ligger i hurtigbufferen, ikke vil beholdes på tvers av strømbrudd på verten som Hyper-V.

Gå til den Hvis du vil ha mer informasjon delen mer informasjon i bakgrunnen.

Løsning

Merk Når du installerer denne oppdateringen, mislykkes forespørsler om å deaktivere hurtigbufferen i Hyper-V virtuelle IDE-kontrolleren. Dette er normalt. Du kan få en advarsel som genereres av Active Directory i gjesteoperativsystemet for maskinen. Advarselen hendelsen 1539 sier at "Active Directory Domain Services kan ikke deaktivere programvarebasert skrivehurtigbufferen på følgende harddisken" etterfulgt av stasjonsbokstaven for harddisken. Denne advarselen genereres når Hyper-V virtuelle IDE-kontrolleren nekter forespørselen om å deaktivere hurtigbufferen på riktig måte. Imidlertid forespørsler Active Directory alle databaseoppdateringer fullføres uten bufring, som sikrer delsystem for lagring av Hyper-V for å hindre tap av data fra et strømbrudd eller andre uventede omstarten.

Oppdateringsinformasjon

Windows Server 2012

Installere samleoppdateringen 2855336 på Windows Server 2012-baserte Hyper-V-vert.

Windows Server 2008 R2

Installer oppdateringen 2853952 på verten basert på Windows Server 2008 R2 Hyper-V. I tillegg installere oppdateringen 2853952 på gjest Hvis gjesten kjører Windows Server 2008 R2 eller Windows 7.

Denne oppdateringen er tilgjengelig fra Windows Update og Microsoft Download Center.
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
OperativsystemOppdatering
Alle støttede x 86-baserte versjoner av Windows7
Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned oppdateringen nå.
Alle støttede x 64-baserte versjoner av Windows7
Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned oppdateringen nå.
Alle støttede x64-baserte versjoner av Windows Server 2008 R2
Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned oppdateringen nå.
Alle støttede IA64-baserte versjoner av Windows Server 2008 R2
Skjul dette bildetVis dette bildet
Last ned
Last ned oppdateringen nå.
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned Microsoft-støttefiler, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
119591 Slik laster du ned Microsoft-støttefiler fra elektroniske tjenester
Microsoft har søkt etter virus i denne filen. Microsoft brukte det nyeste antivirusprogrammet som var tilgjengelig datoen filen ble lastet opp. Filen lagres på sikkerhetsforbedrede servere som forhindrer at uvedkommende gjør endringer i filen.

Krav om omstart

En omstart er nødvendig for at oppdateringen skal løse dette problemet.

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Mer informasjon

Det finnes forskjellige hurtigbufring lagene i stakken virtualisering som påvirker konsekvens semantikken for programmer som kjører på de virtuelle maskinene. Hvis du vil ha mer informasjon om dette, se KB 2801713.

Virtuelle harddisker rapporterer til en gjesteoperativsystemet at skrivebufring er aktivert, og avvise forespørsler som er gjort av gjesteoperativsystemet for å deaktivere skrivebufring for disker. Dette er nødvendig for følgende årsaker:
  • Underliggende lager kan ha en alltid-på skrivebufferen som ikke kan deaktiveres. Dette er fordi den virtuelle disken kan overføres til en annen harddisk på den samme verten (overføring live storage), eller til en annen vert (live overføring).
  • Hyper-V kan ikke anta at alle virtuelle maskiner som kjører på den samme disken har de samme innstillingene for disk-cache.
Programmer som krever dataintegritet semantikk på tvers av et strømbrudd må sørge for at skriving er forpliktet til ikke-flyktig lager. Én metode for å oppnå dette er å deaktivere hurtigbufferen, slik som at alle skriving utføres på harddisken før du rapporterer suksess. Hvis forespørselen om å deaktivere hurtigbufferen er avvist, må programmet ta forholdsregler for å sikre konsekvens.

Før oppdateringen installeres når Active Directory vil prøve å deaktivere hurtigbufferen, ville Hyper-V feilaktig rapportere at operasjonen var vellykket. Deretter Active Directory wouldperform filoperasjoner under forutsetning av at ingen hurtigbufring ble forsøkt, selv om hurtigbufring ble forsøkt.

Når du har installert denne oppdateringen, Active Directory, vil prøve å deaktivere hurtigbufferen, og Hyper-V riktig rapporterer at det ikke er mulig. Active Directory kan deretter FUA (Force Unit Access) å sikre at dataene ikke er hurtigbufret.

Når Active Directory prøver å deaktivere hurtigbufferen,Hendelses-ID 1539logges.

Referanser

Hvis du vil ha mer informasjon om terminologi for programvareoppdatering, klikker du følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
824684 Beskrivelse av standardterminologien som brukes til å beskrive oppdateringer av Microsoft-programvare

Egenskaper

Artikkel-ID: 2853952 - Forrige gjennomgang: 30. september 2013 - Gjennomgang: 4.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
Nøkkelord: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew atdownload kbmt KB2853952 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2853952

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com