Artikkelin tunnus: 2858725 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Johdanto

Tämä artikkeli sisältää kuvauksen Microsoft .NET Framework 4.5.1:stä ja sen kielipaketeista. Ne ovat saatavilla Windows Updatesta ja Windows Server Update Servicestä (WSUS) seuraaville käyttöjärjestelmille: Windows Vista Service Pack 2 (SP2), Windows 7 Service Pack 1 (SP1), Windows Server 2008 SP2 ja Windows Server 2008 R2 SP1.

Tämä päivitys julkaistaan Windows Updatessa kaikille tuetuille käyttöjärjestelmille seuraavasti:
 • .NET Framework 4.5.1 tarjotaan suositeltuna päivityksenä.
 • .NET Framework 4.5.1:n kielipaketit tarjotaan suositeltuna päivityksenä. Tietokoneet, joissa on .NET Framework 4.5.1 sekä .NET Framework 4:n ja .NET Framework 4.5:n vanhat kielipaketit, saavat myös tämän päivityksen. Se päivittää kaikki aiemmat kielipaketit 4.5.1-versioon.
 • .NET Framework 4.5.1:n kielipaketit tarjotaan erikseen myös valinnaisena päivityksenä. Tätä päivitystä ei kuitenkaan tarjota yhdessä toisessa kohdassa mainitun suositellun .NET Framework 4.5.1-päivityksen kanssa. Päivitys tarjotaan tietokoneille, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:
  • .NET Framework 4.5.1 on jo asennettu.
  • Aiempia .NET Framework 4- tai .NET Framework 4.5 -kielipaketteja ei ole asennettu.
  • Peruskäyttöjärjestelmä on Windowsin lokalisoitu versio ? tai tietokoneeseen on asennettu ainakin yksi monikielisyyskäyttöliittymäpaketti (MUI-paketti). Tämä vastaa .NET Framework 4.5.1:n 23 tuettua kieltä.
 • Saat lisätietoja .Net Frameworkin tuetuista kielistä seuraavalta MSDN-verkkosivulta:
  yleiset tiedot .NET Framework 4.5.1 -kielipaketeista.
Huomautukset
 • Windows Updaten suositellut päivitykset saatetaan asentaa automaattisesti kaikkiin tuettuihin käyttöjärjestelmiin, mutta tämä riippuu kunkin tietokoneen asetuksista.Valinnaiset päivitykset voi asentaa vain manuaalisesti valitsemalla päivitykset saatavilla olevien päivitysten luettelossa.
 • Windows 8 -koneet on päivitettävä Windows 8.1:een, jos haluat asentaa Microsoft .NET Framework 4.5.1:n.

Enemmän tietoa

Jos haluat lisätietoja .NET Framework 4.5.1:stä tai .NET Framework Developer Centeristä, siirry seuraavaan Microsoft-sivustoon:
.NET Framework 4.5.1
.NET Framework Developer Center
Jos haluat lisätietoja .NET Framework 4.5.1:n offline-asennustoiminnosta, napsauta seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
2858728 Microsoft .NET Framework 4.5.1 (offline-asennustoiminto) on saatavilla seuraaville käyttöjärjestelmille: Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8, Windows Server 2008 SP2, Windows Server 2008 R2 SP1 ja Windows Server 2012 . (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)
Jos haluat lisätietoja .NET Framework 4.5.1:n estämisestä Windows Updatessa, napsauta seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
2721187 Ohjeet Microsoft .NET Framework 4.5.1:n ja sen kielipakettien asennuksen estämiseksi. (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Päivitystiedot

Voit ladata seuraavat tiedostot Microsoft Download Centeristä:

.NET Framework
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa paketti nyt.

.NET Framework 4.5.1 -kielipaketit
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Lataa
Lataa paketti nyt.

Lisätietoja Microsoft-tukitiedostojen lataamisesta ja asentamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
119591 Microsoft-tukitiedostojen hankkiminen verkkopalveluista
Microsoft on tarkistanut tämän tiedoston virusten varalta. Microsoft käytti viimeisintä virustentarkistusohjelmaa, joka oli saatavana tiedoston julkaisupäivänä. Tiedosto on tallennettu suojattuihin palvelimiin, joten sitä ei voi muokata luvattomasti.

Uudelleenkäynnistysvaatimus

Saatat joutua käynnistämään tietokoneen uudelleen tämän päivityksen asentamisen jälkeen. Kaikki .NET Frameworkia käyttävät sovellukset kannattaa sulkea ennen tämän päivityksen asentamista.

Suositukset

Lisätietoja ohjelmistopäivitysten yhteydessä käytettävistä termeistä saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
824684 Microsoftin ohjelmistopäivitystiedoissa käytettävien vakiotermien kuvaus
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2858725 - Viimeisin tarkistus: 31. tammikuuta 2014 - Versio: 1.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft .NET Framework 4.5.1 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Windows Vista Service Pack 2
  • Windows 7 Service Pack 1
  • Windows Server 2008 Service Pack 2
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
Hakusanat: 
kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced atdownload KB2858725

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com