A .NET-keretrendszer 4.5.1-es verziója és a hozzá kapcsolódó nyelvi csomagok elérhetővé váltak a Windows Update szolgáltatáson keresztül

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2858725 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Bevezetés

Jelen cikk a Microsoft .NET-keretrendszer 4.5.1-es verzióját és a hozzá kapcsolódó nyelvi csomagokat ismerteti. Az új verzió és a hozzá kapcsolódó nyelvi csomagok a Windows Update és a Windows Server Update Service (WSUS) szolgáltatáson keresztül is elérhetők Windows Vista Service Pack 2 (SP2), Windows 7 Service Pack 1 (SP1), Windows Server 2008 SP2 és Windows Server 2008 R2 SP1 rendszerekhez.

A frissítés minden támogatott platformra megjelenik a Windows Update szolgáltatáson keresztül az alábbiak szerint:
 • A rendszer a .NET-keretrendszer 4.5.1-es verzióját Ajánlott frissítésként ajánlja fel.
 • A rendszer a .NET-keretrendszer 4.5.1 verziójának nyelvi csomagjait Ajánlott frissítésként ajánlja fel. Ez a frissítés azokra a számítógépekre települ, amelyekre korábban már feltelepítették a .NET-keretrendszer 4.5.1 verzióját, és amelyek jelenleg a .NET-keretrendszer 4-es, illetve 4.5-ös verziójának régebbi kiadású nyelvi csomagjait használják. A rendszer a frissítés során az összes régebbi nyelvi csomagot a 4.5.1-es verzióra frissíti.
 • A .NET-keretrendszer 4.5.1 verziójához tartozó nyelvi csomagok külön, Választható frissítésként is letölthetők. A rendszer ezt a frissítést azonban nem kínálja fel automatikusan a második pontban meghatározott .NET-keretrendszer 4.5.1 Ajánlott frissítéssel együtt. A frissítés az alábbi feltételeket teljesítő számítógépekre települ fel:
  • A .NET-keretrendszer 4.5.1 verziója telepítve van a számítógépen.
  • A számítógépre nincs telepítve a .NET-keretrendszer 4-es vagy 4.5-ös verziójához tartozó régebbi nyelvi csomag.
  • Az alap operációs rendszer egy lokalizált Windows-példány, vagy a számítógépre egy vagy több többnyelvű kezelőfelületet (MUI) telepítettek. Ez a .NET-keretrendszer 4.5.1-es verziójánál 23 támogatott nyelvet jelent.
 • A .NET-keretrendszer által támogatott nyelvekre vonatkozó bővebb információkért tekintse meg az MSDN alábbi webhelyét:
Megjegyzések
 • A Windows Update szolgáltatás segítségével az Ajánlott frissítések a számítógép beállításaitól függően automatikusan telepíthetők az összes támogatott platformra.A Választható frissítések kizárólag manuálisan, az elérhető frissítések listájából történő kiválasztással telepíthetők a rendszerre.
 • Ha Ön Windows 8 rendszert használ, akkor a Windows 8.1 verzióra történő frissítéssel a Microsoft .NET-keretrendszer 4.5.1-es verziója is automatikusan feltelepül a rendszerre.

További információ

A .NET-keretrendszer 4.5.1-es verziójára, illetve a .NET-keretrendszer fejlesztői központjára vonatkozó bővebb információkért látogasson el a Microsoft alábbi webhelyére: 
A .NET-keretrendszer 4.5.1-es verziója
.NET-keretrendszer fejlesztői központ
A .NET-keretrendszer 4.5.1-es verziójának kapcsolat nélküli telepítőfájljáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
2858728 A Microsoft .NET-keretrendszer 4.5.1-es verziójának kapcsolat nélküli telepítőfájlja elérhető Windows Vista SP2, Windows 7 SP1, Windows 8, Windows Server 2008 SP2, Windows Server 2008 R2 SP1 és Windows Server 2012 rendszerekhez (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
A .NET-keretrendszer 4.5.1-es verziójának a Windows Update által felkínált frissítések közül történő eltávolításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
2721187 A .NET-keretrendszer 4.5.1-es verzió és a kapcsolódó nyelvi csomagok telepítésének ideiglenes felfüggesztése (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

Frissítési információk

A következő fájlok letölthetők a Microsoft letöltőközpontjából:

A .NET-keretrendszer 4.5.1-es verziója
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A .NET-keretrendszer 4.5.1-es verziójának nyelvi csomagjai
A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
A frissítőcsomag letöltése.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Újraindítás szükségessége

A frissítés telepítése után szükség lehet a számítógép újraindítására. Javasoljuk, hogy a frissítés telepítése előtt zárjon be minden olyan alkalmazást, amely a .NET-keretrendszert használja.

Hivatkozások

A szoftverfrissítési terminológiáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824684 A Microsoft szoftverfrissítéseinek leírásához használt szabványos terminológia bemutatása
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2858725 - Utolsó ellenőrzés: 2014. január 31. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft .NET Framework 4.5.1 a következő platformokon
  • Service Pack 2 szervizcsomag a Windows Vista rendszerhez
  • Windows 7 Service Pack 1
  • Windows Server 2008 Service Pack 2
  • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
Kulcsszavak: 
kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced atdownload KB2858725
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com