i/o-apparaten synchroniseren niet postvakken in een omgeving met Exchange Server 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2860037 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel dat veel gebruikers hun postvakken in een omgeving met Microsoft Exchange Server 2010 synchroniseren met behulp van Apple-apparaten zoals iPhone en iPad. Deze apparaten Apple uitvoert 5.0 voor iOS of iOS 6.0 of een latere versie dan 5.0 voor iOS of iOS 6.0. In deze situatie is hoog CPU-gebruik (ongeveer 80 tot 100 procent) vindt plaats op de server Client Access (CA's). Vervolgens de synchronisatie mislukt en de gebruikers geen nieuwe e-mailberichten ontvangen.

Oorzaak

Dit probleem treedt op vanwege een inefficiënt bandbreedteregeling object toepassingen die wordt gebruikt voor synchronisatie aanvragen. De vergrendeling schema worden gebruikt om de buffer in de groep aan de threads die voor afzonderlijke gebruikers en die moet worden gewacht gedurende langere tijd hoog nodig zijn. De lengte van de wachtrij wachten blijft verhogen en derhalve de gebruikersbeleving vermindert.

Oplossing

Dit probleem oplossen door het volgende updatepakket te installeren:
2866475 Beschrijving van updatepakket 2 voor Exchange Server 2010 SP3

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

De producten van andere leveranciers die in dit artikel worden beschreven, worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 2860037 - Laatste beoordeling: dinsdag 13 augustus 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 3 op de volgende platformen
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2860037 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2860037

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com