Artikel-id: 287623 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Hvis du bruger Small Business-versionen, kan du finde yderligere oplysninger om fejlfinding og undervisningsressourcer på webstedet Support til Small Business.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Sammenfatning

Microsoft Outlook vedligeholder en liste over kaldenavne, der bruges af funktionen for automatisk navnekontrol og funktionen til automatisk fuldførelse. Listen over kaldenavne genereres automatisk, når du bruger Outlook. Hvis cachelageret til kaldenavne er beskadiget, kan Outlook muligvis ikke genkende modtagere, eller programmet viser forkerte modtagere ved automatisk fuldførelse af e-mailadresse eller sender meddelelsen til den forkerte person.

I modsætning til tidligere versioner af Outlook, der gemmer cachelageret til kaldenavne i en fil på computeren, gemmes cachelageret til kaldenavne i Outlook 2010 i dit primære meddelelseslager. Hvis du f.eks. bruger en Microsoft Exchange Server-konto, gemmes cachelageret til kaldenavne i en skjult meddelelse i din postkasse. 

Sådan fjernes poster i cachelageret til kaldenavne én efter én

Outlook 2010

Outlook 2007 eller Outlook 2003

Sådan ryddes hele cachelageret til kaldenavne

Hvis vi skal rydde hele cachelageret til kaldenavne for dig, skal du gå til afsnittet "Løs problemet for mig". Hvis du hellere vil løse problemet selv, skal du gå til afsnittet Lad mig selv løse det.

Løs det for mig

Du kan løse problemet automatisk ved at klikke på knappen eller linket Fix it . Klik på Kør i dialogboksen Filoverførsel, og følg fremgangsmåden i guiden Løs det.


Løs problemet
Microsoft Fix it 50586


Bemærk!
  • Denne guide findes muligvis kun på engelsk, men den automatiske programrettelse virker også på andre sprogversioner af Windows.
  • Hvis du ikke arbejder på den computer, hvor problemet er opstået, kan du gemme Fix it-løsningen på et flashdrev eller på en cd og derefter køre den på den computer, der har problemet.

Gå derefter til afsnittet Løste dette problemet?.Jeg vil selv løse problemet

Fik du løst problemet?

  • Undersøg, om problemet er blevet løst. Hvis problemet er løst, har du afsluttet dette afsnit. Hvis problemet ikke blev løst, kan du kontakte support.
  • Vi vil gerne have din feedback. Du kan give os feedback eller rapportere om problemer med denne løsning ved at oprette en kommentar på bloggen Løs det for mig eller sende os en e-mail.

Egenskaber

Artikel-id: 287623 - Seneste redigering: 29. januar 2013 - Redigering: 7.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Outlook 2010
Nøgleord: 
kbhowto kbfixme kbmsifixme KB287623

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com