Artikkelin tunnus: 287623 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Jos olet Small Business Customer -asiakas, voit etsiä lisää vianmääritys- ja oppimisresursseja Support for Small Business -sivustosta.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Microsoft Outlook ylläpitää lempinimiluetteloa, jota käytetään sekä automaattisen nimentarkistuksen että automaattisen täydennyksen ominaisuuksiin. Lempinimiluettelo luodaan automaattisesti, kun käytät Outlookia. Jos lempinimivälimuisti vioittuu, Outlook ei välttämättä pysty tunnistamaan vastaanottajia, saattaa tarjota virheellisiä vastaanottajia sähköpostiosoitteen automaattisen täydennyksen yhteydessä tai saattaa lähettää viestin väärälle henkilölle.

Toisin kuin Outlookin aiemmat versiot, jotka tallentavat lempinimivälimuistin tiedostoon tietokoneeseen, Outlook 2010 tallentaa lempinimivälimuistin ensisijaiseen viestisäilöön. Jos esimerkiksi käytät Microsoft Exchange Server -tiliä, lempinimivälimuisti tallennetaan postilaatikossa sijaitsevaan piilotettuun viestiin.

Lempinimivälimuistin merkintöjen poistaminen yksitellen

Outlook 2010

Outlook 2007 tai Outlook 2003

Koko lempinimivälimuistin tyhjentäminen

Jos haluat, että koko lempinimivälimuisti tyhjennetään puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat korjata tämän ongelman mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestani

Jos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Korjaa ongelma -painiketta tai -linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.


Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50586


Huomautuksia
  • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla saatavana vain englanninkielisenä. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
  • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, tallenna Fix it -ratkaisu muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita se sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Siirry sitten Korjasiko tämä ongelman? -osaan.Haluan korjata ongelman itse

Korjasiko tämä ongelman?

  • Tarkista, onko ongelma korjattu. Jos ongelma on korjattu, sinun ei tarvitse tehdä muita tässä osassa kuvattuja toimia. Jos ongelmaa ei ole korjattu, voit ottaa yhteyttä tukeen.
  • Arvostamme palautettasi. Voit antaa meille palautetta tai ilmoittaa tähän ratkaisuun liittyvistä ongelmista jättämällä kommentin Fix it for me (Korjaa ongelma puolestani) -blogiin tai lähettämällä meille sähköpostia.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 287623 - Viimeisin tarkistus: 29. tammikuuta 2013 - Versio: 7.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Outlook 2010
Hakusanat: 
kbhowto kbfixme kbmsifixme KB287623

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com