A becenév és az automatikus kiegészítés szolgáltatások gyorsítótárainak visszaállítása az Outlook programban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 287623 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A Small Business felhasználói további tájékoztatást és hibaelhárítással kapcsolatos információkat találnak a Small Business támogatása webhelyen.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Microsoft Outlook program egy becenévlistát vezet, amelyet az automatikus névellenőrzési és az automatikus kiegészítési szolgáltatás is használ. Ezt a listát az Outlook a használata során automatikusan létrehozza. Sérült becenév-gyorsítótár esetén az Outlook valószínűleg nem tudja a címzetteket azonosítani, az e-mail címek automatikus kiegészítésekor nem tud megfelelő címzetteket felkínálni, és az üzeneteket esetleg nem a megfelelő személyeknek küldi el. 

Az Outlook korábbi verzióival ellentétben, amelyek esetében a becenév-gyorsítótárat egy számítógépen lévő fájl tárolta, az Outlook 2010 a becenév-gyorsítótárat az elsődleges üzenettárolóban tárolja. Ha például Microsoft Exchange Server-fiókot használ, a becenév-gyorsítótárat egy rejtett üzenet tárolja a postaládában. 

A becenév-gyorsítótár bejegyzéseinek egyenként történő eltávolítása

Outlook 2010 esetén

Outlook 2007 és Outlook 2003 esetén

A teljes becenév-gyorsítótár kiürítése

Ha azt szeretné, hogy automatikusan megtörténjen a teljes becenév-gyorsítótár kiürítése, folytassa az Automatikus javítás című szakasszal. A probléma saját kezű javításáról a Kézi javítás című szakaszban tájékozódhat.

Automatikus javítás

A probléma automatikus javításához kattintson a Fix it gombra vagy a hivatkozásra. Ezután kattintson a Futtatás gombra a Fájl letöltése párbeszédpanelen, és kövesse az automatikus javítási varázsló lépéseit.


A probléma javítása
Microsoft Fix it 50586


Megjegyzések:
  • Előfordulhat, hogy a varázsló csak angol nyelven jelenik meg, az automatikus javítás azonban a Windows más nyelvi változatain is használható.
  • Ha ezt a cikket nem azon a számítógépen tekinti meg, amelyen a problémát tapasztalja, az automatikus javítást mentse egy USB-meghajtóra vagy CD-re, és azon a számítógépen futtassa, amelyen a hiba jelentkezik.

Ezt követően ugorjon a Megoldódott a probléma? című szakaszra.Kézi javítás

Megoldódott a probléma?

  • Ellenőrizze, hogy megoldódott-e a probléma. Ha igen, nincs más teendője. Ha a probléma nem szűnt meg, lépjen kapcsolatba a támogatási szolgálattal.
  • Örömmel várjuk visszajelzését. Ha az itt ismertetett megoldással kapcsolatban visszajelzést küldene, illetve problémát szeretne bejelenteni, szóljon hozzá az automatikus javítással foglalkozó bloghoz, vagy küldjön egy e-mailt.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 287623 - Utolsó ellenőrzés: 2013. január 29. - Verziószám: 8.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Outlook 2010
Kulcsszavak: 
kbhowto kbfixme kbmsifixme KB287623
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com