Problemele care sunt fixate în System Center 2012 R2 operațiuni Manager Update Rollup 1

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2904678 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Introducere

Acest articol descrie problemele care sunt fixate în Update Rollup 1 pentru Microsoft System Center 2012 R2 Operations Manager. În plus, acest articol conține instrucțiunile de instalare pentru Update Rollup 1 pentru System Center 2012 R2 Operations Manager.


Problemele care sunt fixate în acest pachet de actualizare

Operations Manager

Problema 1

Apare o eroare atunci când executați p_DataPurging stocate procedură. Această eroare apare atunci cand procesorul de interogare se execută din resurse interne și nu poate produce un plan de interogare.

Problema 2

Date depozit Vrac introduce comenzile folosesc o valoare de 30 de secunde de amânare implicit neschimbat, care pot provoca pauzele de interogare.

Problema 3

Multe erori 26319 sunt generate atunci când utilizați operatorul rolul. Acest aspect cauzează probleme de performanță.

Problema 4

Componenta diagrama nu publica informatii de localizare în statul de componente.

Nr 5

Redenumirea unui grup funcționează corect pe consola. Cu toate acestea, nume de sign-in vechi al grupului apare când încercați să suprascrie un monitor sau domeniul de aplicare-Vezi o bazat pe grup.

Problema 6

SCOM sincronizarea nu este acceptată în versiuni localizate ale Team Foundation Server.

Problema 7

Un SDK procesului de impas provoacă schimb corelație motorului să nu reușească.

Problema 8

Grupul rezervate "Microsoft System Center consultant monitorizare server" este vizibil într-o căutare computer sau grup.

Problema 9

Mai multe consilier conector sunt descoperite pentru același computer fizice atunci când computerul găzduiește un cluster.


Problema 10

O excepție de tabloul de bord apare în cazul în care criteriile utilizate pentru o interogare includ un caracter nevalid sau cuvinte cheie.

Operations Manager - UNIX și Linux de monitorizare (Management Pack Update)

Problema 1

Pe un computer bazat pe Solaris, un mesaj de eroare asemănător următorului este înregistrată în Jurnalul de Operations Manager. Această problemă se produce dacă un computer bazat pe Solaris, care are mai multe resurse monitorizate ruleaza din descriptorii de fișier și monitoriza resursele. Resurse monitorizate pot include sisteme de fișiere, discuri fizice și adaptoarele de rețea.

Notă Jurnalul de Operations Manager este situat la /var/opt/microsoft/scx/log/scx.log.

eroare = 24 (prea multe deschis dosar)

Această problemă apare deoarece limita de utilizator implicit Solaris este prea mică pentru a aloca un număr suficient de descriptorii de fișier. După ce este instalat rollup update, agentul actualizat ignoră limita de utilizator implicit utilizând o limită de utilizator pentru procesul de agent de 1024.

Problema 2

Dacă intrările Linux Container (cgroup) în calea /etc/mtab pe un computer bazat pe Linux monitorizate începe cu șirul "cgroup", un avertisment că seamănă cu următorul este înregistrate în Jurnalul de agent.

Notă Atunci când această problemă apare, unele discuri fizice poate nu descoperit cum era de așteptat.

Avertizare [scx.core.common.pal.system.disk.diskdepend:418:29352:139684846989056] nu a găsit cheie 'cgroup' in proc_disk_stats hartă, nume de sign-in dispozitivului a fost "cgroup".

Problema 3

Configurații de disc fizic care nu pot fi monitorizate sau eșecuri în disc fizic de monitorizare, cauza eșecuri în sistem de monitorizare pe calculatoarele UNIX și Linux. Atunci când această problemă apare, disc de logică instanțe nu sunt descoperite de Operations Manager pentru un computer bazat pe UNIX sau Linux-bază monitorizate.

Problema 4

O zonă monitorizate Solaris, care este configurat să utilizeze alocare dinamică CPU cu piscine dinamic resurse pot înregistra erori în jurnalele de agent conform procesoare sunt eliminate din zona persoanedobandite identifică procesoare în prezent în sistem. În cazuri rare, agentul pe o zona de Solaris cu alocare dinamică CPU pot atârna în timpul monitorizării de rutină.

Notă Această problemă se aplică orice zone monitorizate Solaris, care sunt configurate să folosească dinamic resurse piscine și o configurație "dedicat-cpu" care implică o gamă de procesoare.

Nr 5

O eroare care seamănă cu următorul este generat pe computerele bazate pe Solaris 9 atunci când script-ul /opt/microsoft/scx/bin/tools/setup.sh nu setează pathcorrectly bibliotecă. Atunci când această problemă apare, nu se poate executa instrumentul omicli.

LD.so.1: omicli: fatal: libssl.so.0.9.7: deschis nu a reușit: nici un astfel de fișier sau Director

Problema 6

Dacă agentul nu prelua procesul argumente la subrutina getargs pe un computer AIX, daemons monitorizate pot fi raportate incorect ca offline. Un mesaj de eroare asemănător următorului este înregistrată în Jurnalul de agent:

Chemarea getargs() a returnat o eroare

Problema 7

Agentul pe computerele AIX consideră toate fișierul cache să fie memoria disponibilă și nu considera minperm cache-ul folosit. După ce se instalează acest pachet de actualizare, memoria disponibilă pe AIX computer se calculează ca: drum liber memorie + (cache – minperm).

Problema 8

Agentul de Universal Linux nu este instalat pe computere cu Linux au OpenSSL versiuni mai mare decât 1.0.0 dacă Biblioteca dosar libssl.so.1.0.0 nu exista. Este conectat un mesaj de eroare asemănător următorului:

/opt/Microsoft/SCX/bin/Tools/.scxsslconfig: eroare în timpul încărcării biblioteci partajate: libssl.so.1.0.0: nu pot deschide fișierul obiect partajat: nici un astfel de fișier sau Director

Instrucțiuni de instalare

Instrucțiunile de instalare pentru Manager de operațiuni

Probleme cunoscute pentru această actualizare
 • După tu a instala set de actualizări rollup pe toate rolurile pe server care se execută sistemul centrul operațiunilor Manager 2012 R2 (cu excepția theGateway roluri), actualizările nu apar în elementAdăugare sau eliminare programe din Panou de control.
 • După ce instalați pachetul setului de actualizări, nu se modifică numărul de versiune a consolei.
 • După ce instalați set de actualizări rollup pe o consolă de web, primiți următorul mesaj de eroare în Internet Explorer:

  Eroare de server în aplicația ' / OperationsManager'.
  Pentru a rezolva această problemă, închideți și reporniți Internet Explorer.
Note de instalare
 • Acest update rollup pachet este disponibil de la Microsoft Update în următoarele limbi:
  • Chinez simplificat (CHS)
  • Japoneză (JPN)
  • Franceză (FRA)
  • Germană (DEU)
  • Rusia (RUS)
  • Italiană (ITA)
  • Spaniolă (ESN)
  • Portugheză (Brazilia) (PTB)
  • Chineză tradițională (CHT)
  • Coreeană (KOR)
  • Cehă (CSY)
  • Olandeză (LND)
  • Poloneză (POL)
  • Portugheză (Portugalia) (PTG)
  • Suedeză (SWE)
  • Turcă (TUR)
  • Maghiară (HUN)
  • Engleză (ENU)
  • China Hong Kong (HK)
 • Unele componente sunt mai multe limbi, și actualizări pentru aceste componente nu sunt localizate.
 • Setul de actualizări trebuie executat ca administrator.
 • Dacă nu doriți să reporniți computerul după ce aplicați actualizarea consolei, închideți consola înainte de a aplica actualizarea pentru rolul Console.
 • Pentru a începe o nouă instanță de Microsoft Silverlight, goliți cache-ul browserului în Silverlight, apoi reporniți Silverlight.
 • Instala set de actualizări rollup imediat după instalarea server System Center 2012 R2. În caz contrar, este posibil ca starea serviciului Health să nu poată fi inițializată.
 • În cazul în care Control cont utilizator este activat, executați fișierele de actualizare .msp doar dintr-o linia Către de comandă cu drepturi sporite.
 • Trebuie să aveți drepturi de Administrator de sistem pe cazuri de baza acoperire de date pentru baza acoperire de date operaționale și stratul legăturii acoperire de date pentru a aplica updates la aceste baze acoperire de date.
 • Pentru a permite remedierile consolei web, adăugați următoarea linia Către în fișierul %windir%\Microsoft.NET\Framework64\v2.0.50727\CONFIG\web.config:

  <machineKey validationkey="AutoGenerate,IsolateApps" decryptionkey="AutoGenerate,IsolateApps" validation="3DES" decryption="3DES"></machineKey>

  Notă Adauga linia în secțiunea <system.web>așa cum este descris în următorul articol în bază de cunoștințe Microsoft:

  </system.web>
  911722 Este posibil să primiți un mesaj de eroare la accesarea paginilor web ASP.NET, care avea ViewState activat după ce faceți upgrade la ASP.NET 1.1 ASP.NET 2.0
 • Fix pentru numarul 2 (depozit acoperire de date Vrac introduceți comenzi time-out problema) adaugă o cheie de registru, care poate fi folosit pentru a seta un interval de eșantionare (în secunde) pentru date depozit Vrac introducecomenzile. Acestea sunt comenzi care ar introduce noi date în depozitul acoperire de date. Nume de cheie este după cum urmează:
  HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Operations Manager\3.0\Data Warehouse\


  Nume de valoare este după cum urmează:
  Bulk Insert comanda Timeout secunde

  Valoarea este o valoare DWORD. De exemplu, nume de valoare ar trebui stabilite la 40 pentru un interval de 40 de secunde.
Ordine de instalare acceptată

Vă recomandăm să instalați set de actualizări rollup în următoarea ordine:
 1. Instalați pachetul setului de actualizări pentru următoarea infrastructură de servere:
  • Server sau fermă de servere de gestionare
  • fermă de servere de gateway
  • Computere cu rol Web console server
  • Computere cu rol Operations console
 2. Aplicați script-uri SQL (a se vedea informații de instalare).
 3. Importați manual pachetele de gestionare.
Note
 • Dacă este activată caracteristica Connected MG/Tiering,actualizați mai întâi nivelul superior al caracteristicii Connected MG/Tiering.
 • Dosar Update Rollup 1 au o versiune a 10226.1011.
Informații privind instalarea

Pentru a descărca pachetul setului de actualizări și a extrage fișierele incluse în pachetul setului de actualizări, urmați acești pași:
 1. Descarca pachetele de actualizare care Microsoft Update oferă pentru fiecare computer. Microsoft Update furnizează actualizările adecvate în funcție de componentele care sunt instalate pe fiecare computer. Sau puteți descărca pachetul de la http://catalog.Update.Microsoft.com/V7/Site/Search.aspx?q=2904678
 2. Aplicați fișierele MSP adecvate pe fiecare computer.

  Notă MSP fișierele sunt incluse în pachetul de set de actualizări. Aplicați toate fișierele MSP relevante pentru un anumit computer. De exemplu, în cazul în care web consolă și consola roluri sunt instalate pe un server de gestionare, aplică MSP fișierele pe serverul de administrare. Aplicați un singur fișier MSP pe un server pentru fiecare rol specific pe care îl deține serverul.
 3. Executa următoarele SQL scriptagainst OperationsManagerDB baza de date:
  • update_rollup_mom_db.SQL

  Notă Aceste scripturi sunt în următoarea locație:

  %SystemDrive%\Program Files\System Center 2012 R2\Operations Manager\Server \SQL Script pentru actualizare Rollups\.
 4. Importa următoarele pachete de gestionare:
  • Microsoft.SystemCenter.Advisor.mpb
  • Microsoft.SystemCenter.Advisor.Internal.mpb
  • Microsoft.SystemCenter.TFSWISynchronization.mpb. acest pachet de gestionare a dependenței următoarele:
   • Microsoft.SystemCenter.AlertAttachment.mpb care ar trebui să fie instalat de pe medii de sistem centrul operațiunilor Manager 2012 R2 RTM.
  • Microsoft.SystemCenter.Visualization.Library.mpb
Pentru informații despre cum se importă un pachet de gestionare de pe un disc, mergeți la următorul site web Microsoft TechNet:
Cum se importă un pachet de gestionare Operations Manager

Notă Pachetele de gestionare sunt incluse în actualizările de componente de server în calea următoare:

Centrul Files\System %SystemDrive%\Program 2012 R2\Operations Manager\Server\Management pachete pentru setul de actualizări

Uninstall informații

Pentru a dezinstala o actualizare, executați următoarea comandă:

Msiexec / uninstall PatchCodeGuid /Package RTMProductCodeGuid


Notă În această comandă, substituentul RTMProductCodeGuid reprezintă una dintre următoarele GUID-urile.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
ComponentaRTMProductCodeGuid
Server{C92727BE-BD12-4140-96A6276BA4F60AC1}
Consola (AMD64){041C3416-87CE-4B02-918E-6FDC95F241D3}
Console (x 86){175B7A24-E94B-46E5-A0FD-06B78AC82D17}
WebConsole (AMD64){B9853D74-E2A7-446C-851D-5B5374671D0B}
Gateway-ul{1D02271D-B7F5-48E8-9050-7F28D2B254BB}
SCX-ACS (AMD64){46B40E96-9631-11E2-8D42-2CE76188709B}
SCX-ACS (x 86){46B40E96-9631-11E2-8D42-2CE76188709B}


În plus, un substituent PatchCodeGuid reprezintă unul dintre următoarele GUID-urile.
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Codul de patch-uri GUID ComponentaArhitecturaLimba
{84BD5AE6-25E2-4B87-9C07-9FB9A95BFB5A}ServerAMD64RO
{4EB352A9-2917-4428-834B-8DECB2935F8F}Gateway-ulAMD64RO
{62086E39-4C38-4D1B-8DC7-E548D691EC18}WebConsoleAMD64RO
{E66ED8C8-8381-44BF-B1B6-E615B075C986}ConsoleAMD64RO
{AD99AC5B-13D3-4105-B56F-F63BA28E36F3}Consolex 86RO
{6396DD2B-F151-4ED3-B19F-1D28FD7E6D88}ConsoleAMD64NC
{A094FBE0-53EE-4191-A8EE-2F73AAABF9E6}WebConsoleAMD64NC
{2770CE72-C358-44FE-9153-4C86CC169509}WebConsoleAMD64CS
{C68CEBD0-B858-4481-8AB2-300F597D0ADC}ConsoleAMD64CS
{7C032E8E-0194-4F13-9922-19FEC6EF02AC}ConsoleAMD64DE
{9A7440FA-720B-47FD-A90E-9629162FE900}WebConsoleAMD64DE
{283C728F-2946-47F3-B974-CE431B03D7CA}ConsoleAMD64ES
{B03BEEDA-D083-4444-9A02-C148C9F4BE88}WebConsoleAMD64ES
{4D300C90-9FE4-4346-A4FA-E8FA6D10D4AD}ConsoleAMD64FR
{ADCB4EB1-0014-4A81-8E11-FFC08D7B0FD1}WebConsoleAMD64FR
{A77C42B5-6199-459C-B2A7-5122FC1CF04B}ConsoleAMD64HU
{E8A06971-855F-46D1-B1FC-730E74D06C61}WebConsoleAMD64HU
{C6D47631-9183-49FA-B6C1-22232F98561E}ConsoleAMD64L
{CFA31EAC-A394-4B2B-96C0-26D43F787DBA}WebConsoleAMD64L
{2C419B8B-ABA5-4CCF-BC11-B3C1B71DC30B}ConsoleAMD64JA
{53194AAE-092B-4100-9243-D552160C1ED3}WebConsoleAMD64JA
{DE44F965-EB66-4B7E-9331-92A3C953FC6E}ConsoleAMD64KO
{19297B2B-5E53-42C4-AF52-B315E0853E02}WebConsoleAMD64KO
{F4C19D0B-9815-4636-80D7-9DBC1DC2F8BC}ConsoleAMD64NL
{0D1291E6-E30C-4BC3-82C1-B21F54E182A1}WebConsoleAMD64NL
{3E195419-3B7E-4EA9-AC9C-0FA35243C788}ConsoleAMD64PL
{646461C7-F5F6-4B80-93A8-4D391E226EF9}WebConsoleAMD64PL
{6A8F6806-3E84-4A5B-880F-3C41E13D0ADB}ConsoleAMD64PT-BR
{5116F3F6-D529-4181-B69B-0859E42CCFEA}WebConsoleAMD64PT-BR
{00DC1AE9-CAB7-4334-9EA6-DE7929CD35AC}ConsoleAMD64PT-PT
{3417A9F0-ECDE-4B9B-B443-92573A052361}WebConsoleAMD64PT-PT
{71171DF4-D5CB-43EB-8D81-894F259913E9}ConsoleAMD64RU
{95D88749-F37A-40CD-A6BA-BC4976BEB6F3}WebConsoleAMD64RU
{39076D9B-EF26-485F-9728-EBA12FD578AD}ConsoleAMD64SV
{BD6CD607-8401-4EE3-9268-A29228EA3A37}WebConsoleAMD64SV
{CF9292F5-5125-4A7A-A122-3CF97DA08554}ConsoleAMD64TR
{5FE6DB6C-0E88-46C9-9420-7229F56FF0BD}WebConsoleAMD64TR
{932B5CAD-95CC-484E-B0BC-1E3F5994A732}ConsoleAMD64TW
{694A3B3D-1545-44E1-B716-1A8BCE62CDF6}WebConsoleAMD64TW
{28E8DD05-AD62-4938-9992-C86D22724912}ConsoleAMD64ZH-ZK
{EDACE704-8858-490B-8229-F67B099F61B6}WebConsoleAMD64ZH-ZK
{A790470E-3FF8-488C-839B-D01F5C46544C}Consolex 86NC
{AD5234DC-62FC-495F-AD70-F870FB7D888D}Consolex 86CS
{D4D5EE73-4679-4817-866C-A3E9759A4DF4}Consolex 86DE
{3E8D238C-1E9F-4FF3-A5F3-642DAE68BC5A}Consolex 86ES
{08F1859B-5337-40A3-84F6-70531AD64991}Consolex 86FR
{ED29E2FF-1433-44D6-BBD7-6E7920FC4D37}Consolex 86HU
{8835A90C-2119-42E8-90EA-0BE565BE6DE0}Consolex 86L
{B1EC476D-C5F5-4086-AAA4-070189582B25}Consolex 86JA
{1D7865D8-99B5-4D84-8071-BE573176A875}Consolex 86KO
{CA10D411-302D-4B35-B177-EDA06AAC5E76}Consolex 86NL
{D89C72CF-4C13-4EEF-A4A5-3C6366485E33}Consolex 86PL
{135BF2EC-6101-49B0-BC6E-AB97B1C14F88}Consolex 86PT-BR
{B3DECB61-C1DD-4F0E-A9DE-E52038D27B75}Consolex 86PT-PT
{7CC02289-326C-4D29-834A-A25F80510A54}Consolex 86RU
{194C0B21-4665-4DF5-A6A0-38ABFC7F1073}Consolex 86SV
{3FB7D328-ACE7-44AB-881E-D81D2FFB13A4}Consolex 86TR
{25BA7E59-07B0-4B0E-A1EA-CD3CCC1BDC81}Consolex 86TW
{DD5D9B80-7041-40E0-B1D4-9D960406E291}Consolex 86ZH-ZK

Instrucțiunile de instalare pentru Manager de operațiuni - UNIX și Linux de monitorizare (Management Pack Update)

Pentru a instala pachete actualizate de monitorizare și agenții pentru sistemele de operare UNIX și Linux, urmați acești pași:
 1. Aplică Update Rollup 1 pentru mediul de System Center 2012 R2 Operations Manager.
 2. Download și pachete de actualizat management pentru System Center 2012 R2 la următorul site Web Microsoft:
  Centrul de sistem monitorizare Pack pentru sistemele de operare Linux și UNIX
 3. Instala set de actualizări management pack pentru a extrage fișierele de pachet de management.
 4. Import actualizate Microsoft.Unix.Library management pack și biblioteca managementul ambalaje care sunt relevante pentru platforme Linux sau UNIX, care sunt de monitorizare în mediul dumneavoastră.
 5. Pachetul de gestionare a actualizat pentru fiecare versiune de Linux sau UNIX care le sunt de monitorizare în mediul dumneavoastră de import.
 6. Upgrade fiecare agent la cea mai recentă versiune de utilizând cmdlet-ul Update-SCXAgent Windows PowerShell sau UNIX/Linux Agent Upgrade Expertul în panoul de administrare a consolei de operațiuni.

Informații cu privire la fișiere

Operations Manager

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Fișierele care sunt modificateîn operațiunile de Manager de actualizareDimensiune fișierVersiune
Microsoft.EnterpriseManagement.HealthService.dll52,920 de octe?i7.1.10188.0
HealthServiceMessages.dll 1,360,568 de octe?i7.1.10188.0
Microsoft.SystemCenter.Advisor.mpb352,256 de octe?iNu este cazul
Microsoft.EnterpriseManagement.DataWarehouse.DataAccess.dll236,248 de octe?i7.1.10226.1009
Microsoft.EnterpriseManagement.RuntimeService.dll395,992 de octe?i7.1.10226.1009
update_rollup_mom_db.SQL58,422 de octe?iNu este cazul
Microsoft.SystemCenter.TFSWISynchronization.mpb266,240 de octe?iNu este cazul
Microsoft.SystemCenter.Advisor.Internal.mpb143,360 de octe?iNu este cazul
Microsoft.EnterpriseManagement.Presentation.Controls.dll1,782,488 de octe?i7.1.10226.1009
Microsoft.EnterpriseManagement.Monitoring.Components.dll1,137,368 de octe?i7.1.10226.1009
Microsoft.SystemCenter.Visualization.Library.mpb126,976 de octe?iNu este cazul
Microsoft.EnterpriseManagement.Presentation.Controls.dll (Silverlight)1,782,488 de octe?i7.1.10226.1009

Operations Manager - UNIX și Linux de monitorizare (Management Pack Update)

Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding start collapsed
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Fișierele care sunt modificate în actualizare XplatDimensiune fișierVersiune
Microsoft.AIX.5.3.mpb15696 KB7.5.1019.0
Microsoft.AIX.6.1.mpb15717 KB7.5.1019.0
Microsoft.AIX.7.mpb14704 KB7.5.1019.0
Microsoft.AIX.Library.mp31 KB7.5.1019.0
Microsoft.HPUX.11iv2.mpb19847 KB7.5.1019.0
Microsoft.HPUX.11iv3.mpb 19788 KB7.5.1019.0
Microsoft.HPUX.Library.mp31 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.Library.mp31 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.RedHat.Library.mp15 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.RHEL.4.mpb7843 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.RHEL.5.mpb7782 KO7.5.1019.0
Microsoft.Linux.RHEL.6.mpb7343 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.Universal.Library.mp15 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.Universal.Monitoring.mp83 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.UniversalD.1.mpb14049 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.UniversalR.1.mpb12567 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.SLES.10.mpb7150 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.SLES.11.mpb4681 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.SLES.9.mpb3782 KB7.5.1019.0
Microsoft.Linux.SUSE.Library.mp15 KB7.5.1019.0
Microsoft.Solaris.10.mpb26851 KB7.5.1019.0
Microsoft.Solaris.11.mpb26531 KB7.5.1019.0
Microsoft.Solaris.9.mpb13739 KB7.5.1019.0
Microsoft.Solaris.Library.mp22 KB7.5.1019.0
Microsoft.Unix.Library.mp83 KB7.5.1019.0
Reduceți imagineaMăriți imaginea
assets folding end collapsed

Proprietă?i

ID articol: 2904678 - Ultima examinare: 12 martie 2014 - Revizie: 3.0
Se aplică la:
 • Microsoft System Center 2012 R2 Operations Manager
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbmt KB2904678 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2904678

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com